Мультфільми українською, англійською та німецькою онлайн


 
 
Мультик Свинка Пеппа - німецькою мовою. Мультик Peppa Wutz - для тих, хто вчить німецьку 
Німецька "Свинка Пeппa" називається "Peppa Wutz", тому що Wutz  в деяких частинах Німеччини перекладається як "маленькі милі брудні малюки". Німецька версія "Свинки Пеппи" - це справжня знахідка для тих, хто вивчає німецьку мову. 
 
Мультик Свинка Пеппа для дітей та дорослих англійською
Ласкаво просимо дітей та їхніх батьків до надзвичайно цікавого світу Peppa Pig англійською! Слово за словом дитина розумітиме все більше і більше! Тож практикуймося англійською та насолоджуймося!

 

Цікава музикальна англійська з мультиками від Busy Beavers

Цікава музикальна англійська з мультиками від Busy BeaversBusy Beavers зайняли значуще місце в дитячій освіті і вивченні мови в усьому світі, починаючи з 2006 року. Бобри навчать дітей абетці, рахунку, кольорам, формам і багатьом речам, потрібним у житті.
Більше 1 мільярда глядачів доводять, що діти люблять Busy Beavers.

 
 

"Магічні Кулі" - серія дитячих мультиків, які вчать робити фігурки з пластиліну

Магіічні Кулі, серія дитячих мультиків, які вчать робити фігурки з пластиліну, відео онлайнУкраїнські аніматори створили унікальну серію розвиваючих пластилінових мультфільмів для дітей від одного року. Розвиваючі мультфільми для дітей “Magic Balls” (“Магічні Кулі”) можуть одразу на практиці навчати дитину ліпити.


Блог Сергія та Олени Тученків. Хмаринка. Ютуб-канал для дітей рідною мовою. Пізнавальні мультики для дітей українською.У цьому розділі наші любі читачі дізнаються про різні цікавинки від творців мультиплікаційних пізнавальних фільмів для малят українською мовою Сергія та Альони Тученків.

 

 

 

Це - наше, і це - твоє. Мультфільми про Україну. Асканія-Нова. Гіпсова печера. Мапа. Гасова лампа. Сіль. Шлях із варягів у греки. Рамкові вулики. Літак Мрія. Співочі Тераси. Чорнозем. Трембіта (телеканал ПЛЮСПЛЮС)Країна, в якій створили найбільший у світі літак, в якій є найдовший у світі музичиний інструмент, яка має найбільші запаси солі в Європі - це все наша Україна. Мультсеріал "Це - наше, і це - твоє" у легкій, яскравій і дотепній формі розповідає юним глядачам про здобутки і досягнення, якими пишається вся країна, і якими вони можуть також пишатися. У першій частині добірки дивіться мультфільми і фарбуйте розмальовки про заповідник Асканія-Нова, про гіпсову печеру, мапу, гасову лампу, сіль, шлях із варягів у греки.

Це - наше, і це - твоє. Мультфільми про Україну. Асканія-Нова. Гіпсова печера. Мапа. Гасова лампа. Сіль. Шлях із варягів у греки. Рамкові вулики. Літак Мрія. Співочі Тераси. Чорнозем. Трембіта (телеканал ПЛЮСПЛЮС)"Це - наше, і це - твоє" - коротенькі мультфільми, які розповідають цікаві факти про нашу країну.  У другій частині добірки дивіться мультфільми і фарбуйте розмальовки про рамкові вулики, літак "Мрія", співочі тераси, чорнозем та трембіту.

Світ чекає на відкриття. Добірка пізнавальних мультфільмів для школярів від каналу ПЛЮСПЛЮС. Мультики та розмальовки про абетку, батарейку, вертоліт, вітрогенератор, водопровід, гумку, колесо, компас."Світ чекає на відкриття" - навчально-розважальні мультфільми для дітей різного віку, вчителів і батьків. До цієї добірки увійшли мультики та розмальовки про абетку, батарейку, вертоліт, вітрогенератор, водопровід, гумку і колесо. Інші серії мультфільмів дивіться у наступній статті. 

Світ чекає на відкриття. Добірка пізнавальних мультфільмів для школярів від каналу ПЛЮСПЛЮС. Мультики та розмальовки про компас, лампу, олівець, сопілку, телескоп, фотографію і цеглу."Світ чекає на відкриття" - цікаві пізнавальні мультфільми для дітей та дорослих. Дивіться серії про компас, лампу, олівець, сопілку, телескоп, фотографію і цеглу. Також - фарбуйте цікаві розмальовки :)

Світ чекає на відкриття - пізнавальні мультики від телеканалу ПЛЮСПЛЮС та розмальовки (серії 15 - 24). До цієї добірки увійшли мультики про цвях, папір, холодильник, зубну щітку, фарби, ліфт, морозиво, цукерки, новорічні іграшки та ковзани."Світ чекає на відкриття" - дуже-дуже цікаві та пізнавальні мультфільми для дітей різного віку, вчителів і батьків. До цієї добірки увійшли мультики та розмальовки про цвях, папір, холодильник, зубну щітку, фарби, ліфт, морозиво, цукерки, новорічні іграшки та ковзани. Інші серії мультфільмів дивіться у попередніх статтях. 

Збережемо нашу планету разом, пластиліновий анімаційний фільм для дітей, студія PrimusAnimationМультфільм "Збережемо нашу планету разом!" був створений разом з дітьми та для дітей для того, щоб донести інформацію про глобальне потепління і проблеми забруднення навколишнього середовища. Діти підготували весь необхідний матеріал, а студія "PrimusAnimation" зібрала його та відтворила у такому коротенькому, але цікавому, анімаційному фільмі. Режисер мультика - Сергій Точин, художник-постановник - Сергій Руденко, аніматор - Сергій Могильний, продюсер - Андрій Малюхович.

 

Казка з татом, серія мультиків-розповідей для хлопчиків та дівчатПерсонажі улюблених та захопливих дитячих книжок оживають у мультфільмах каналу ПЛЮСПЛЮС.Тут малята зустрінуться з багатьма відомими героями. Крім того, дітки зможуть долучитися до пригод героїв - Квадрика, Трикуті і Кружка. Квадрик, Трикутя та Кружко познайомлять глядачів зі своїми містами. Маленьким українцям буде цікаво за ними спостерігати, окрім того вони знайдуть багато корисного у цих мультфільмах.

Корисні підказки, мультики українською в допомогу дітям, дитячі проблемиУ дотепній, іронічній та легкій для запам’ятовування формі розглядаються «несерйозні» дитячі проблеми. Дітей вчать ставити будь-які запитання, експериментувати, розмірковувати та приймати рішення і діяти у несподіваних або ж складних ситуаціях. Ідея проекту: Світлана Ройз, Іванна Найда. Режисер - Сергій Гаврилов. Композитор - Богдан Борисенко.

Розвиваючі мультики для малят - в допомогу батькамІснує вже багато розвиваючих мультиків, що вчать наших малят розрізняти кольори, рахувати, читати, пізнавати світ. В допомогу батькам — збираємо найцікавіші з них у цьому розділі.

 

 

Найкращі іноземні мультики українською онлайнДля різноманіття можна переглянути зразки анімаційного мистецтва не тільки своєї країни, а й усього світу.  В нашому "онлайн-кінозалі" представлені найкращі мультфільми різних країн земної кулі.

Українські мультики онлайнУкраїнські мультфільми, створені на київських студіях, радують око і душу багатьох поколінь. Дивимося їх усією родиною в нашім "онлайн-кінозалі"...

 


Останні коментарі до сторінки
«Мультфільми українською, англійською та німецькою онлайн»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми