Календар подій та свят в Україні та світі


Календар подій та святВ розділі "Календар подій" надаємо інформацію про свята, що святкуються в нашій країні, про дати визначних подій та літературний календар, в якому дізнаватимемось про сучасних знаменитих письменників і поетів та літераторів-класиків.


Китайський календар

Під календарем ми розуміємо певний часовий цикл, який відображає закономірності в природі. З безлічі календарів різних культур і народів китайський календар по праву називається найдавнішим календарем. Складений ще п'ять тисяч років тому, він продемонстрував протягом століть, що закладена в ньому гармонія всесвіту є життєвою і переконливою системою, що зв'язує воєдино три сили світобудови - Небо, Землю і Людину. Сила Неба і Землі в китайському календарі представлена в майстерному поєднанні місячних і сонячних ритмів, а сила Людини - в 12 психотипах звірів (щура, бика, тигра, зайця, дракона, змії, коня, кози, мавпи, півня, собаки, кабана).
 

Календар свят УкраїниПишемо в цьому розділі про суто українські свята, як-то: День Соборності України, День Конституції, День Захисника України, День вишиванки і таке інше.

 

 

 

Календар міжнародних святУ цьому розділі збираємо інформацію про міжнародні та всесвітні свята.

 

 

 

 

 

Православний календар (найбільші церковні свята)Про найважливіші релігійні свята розповідатимемо в цьому розділі.

 

 

 

 

Пам'ятні дати, календар подій В цьому розділі збираємо відомості про дні, коли вшановуємо пам'ять героїв чи згадуємо дати визначних подій.

 

 

 

 

Літературний календарУ літературному календарі розповідаємо про видатних поетів та письменників за датами їх народження.


Останні коментарі до сторінки
«Календар подій та свят в Україні та світі»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми