Здоров'я


здоров'я

У цій рубриці поговоримо про здоров'я - фізичне і психологічне. Розглянемо також питання вагітності, пологів та дитячої психології. Розкажемо про електронні термометри для дітей, обігрівачі для пеленальних столиків та чим краще годувати школяра в холодну пору року.


Фізкультура для здоров'я дітей та дорослих. Вправи зі скакалкою. Вправи для поліпшення стану організму. Вправи для покращення координації

Природні біологічні методи контрацепції, Період до зачаття і вагітності, Жіночі пологи, Підготовка до пологів, Як визначити дату пологів, Вагітність, Календар вагітності. Вагітність по тижнях, Раціональне харчування вагітної та її дитиниУ розділі можна почитати статті:

"Природні (біологічні) методи контрацепції"

Період до зачаття і вагітності:
"Методи і засоби контрацепції: основні недоліки і переваги"
"Поради молодому подружжю"

"Як визначити дату пологів"

Статті про вагітність:

"Вагітність: підготуйте до неї ваші зуби"
"Ознаки вагітності"
"Види домашніх тестів на вагітність"
"Діагностика вагітності: домашні тести, ультразвукове дослідження (УЗД)"
"Безпека жінки під час вагітності"
"У яких випадках потрібно змінити харчування вагітної"
"Вагітність і шкідливі звички"
"Ускладнення при вагітності"
"Зміни в організмі жінки під час вагітності"
"Підготовка до вагітності. Кілька порад"
"Раціональне харчування вагітної та її дитини"
"Календар вагітності. Вагітність по тижнях"

чим годувати школярів взимкуЗдавалося б, про здорову їжу для дітей писано-переписано. Та й основні продукти харчування є незмінними протягом десятиліть і століть – що нового і корисного можна вигадати? Хліб, молоко, м’ясо… Проте, як стверджують дієтологи, важливо не лише що і коли їсти, а і яка температура має при цьому бути на вулиці…

Що таке обігрівачі для пеленальних столиків і чим вони відрізняються від звичайних обігрівачів?Любити свою дитину – одне з найвищих людських почуттів, адже все прекрасне починається з любові. Ми віддаємо свою турботу, натомість отримуємо радість. Малюк потребує постійної опіки та уваги. Однак не менш важливими є умови, в яких росте дитина. Для створення максимального комфорту та безпеки дитини постійно вдосконалюється сфера послуг для новонароджених. Наскільки зручно зараз батькам використовувати підгузники, підігрівати їжу в спеціальних контейнерах, спостерігати за сном дитини при нічнику.

Електронні термометриДля вимірювання температури тіла використовуються градусники або ж термометри, які бувають 3 видів: ртутні, інфрачервоні та електронні. В Україні донедавна найпоширенішими термометрами буди ртутні. Проте найбільший їхній недолік – це небезпека витікання ртуті з градусника, що вкрай шкідливо для людського організму. На зміну ртутним термометрам прийшли безпечніші та оперативніші вимірювачі - елетронні термометри.

психологія дітей, поведінка дітей, внутрішній світ дитини

Читайте у цьому розділі:
- Як стосунки з дорослими впливають на самооцінку підлітка.
- Кризи розвитку дітей шести-семи років.

 


Останні коментарі до сторінки
«Здоров’я»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми