Іграшки для дітей (від українських народних до сучасних технічних і розвиваючих)


іграшкиУ цьому розділі збираємо інформацію про іграшки для дітей - від українських народних до сучасних технічних і розвиваючих.


Інформаційний блог. Розвивачі іграшки та книги з доповненою реальністю від Олександра Музики.Подружжя Олександр та Мирослава Музики – розумні та енергійні вінничани, які своїми виробами дарують дітям та їхнім батькам здивування, позитивні емоції, неймовірний стрімкий розвиток... Вони створюють книги, що "оживають", розвиваючі геоборди, іграшки "тангоуз", чудернацькі пазли... 

 

 

 

Геоборд (математичний планшет) - цікаве розвиваюсе заняття для малечіГеоборд – це чудова розвиваюча іграшка для нашої малечі. У чому користь геоборду? По-перше, він розвиває когнітивні здібності дитини: просторове і асоціативне мислення, увагу, пам’ять. По-друге, сприяє психосенсомоторному розвитку та розвиває дрібну моторику (розтягування, надягання гумок на штирі – корисна сенсорна «зарядка» для маленьких пальчиків!). По-третє, математичний планшет дозволяє самостійного вигадувати зображення, а значить, розвиває фантазію і творчий потенціал дітей. По-четверте, це відмінний метод розслаблення і зняття фізичного та психологічного напруження у дітей. До того ж, в процесі гри з геобордом дитина засвоює такі непрості геометричні поняття, як форма, розмір, симетрія і т.д.

чим зайняти дитину, цікава коробочка, розвиваючі ігриПропонуємо зробити для своїх діток «Цікаву коробочку» або мішечок чи баночку. Ця коробочка стане у пригоді під час свята або просто в дощовий день вдома, коли всі інші іграшки набридли. Загалом, вона допоможе розважити дитину або групу дітей в будь-яких ситуаціях і за будь-яких обставин.

Магнітні конструктори. Трюки і вражаючі композиціїGeomag - цікава іграшка для дітей різного віку. За допомогою такого оригінального магнітного конструктора можна збирати тривимірні фігури. Основний матеріал - магнітні палички і хромовані сталеві кульки.

Світлина 3. Морока зібрана і розібранаУсі українські іграшки навіть складно перерахувати: це свищики, мотанки, іграшковий посуд, човники, візочки, коники з вершниками, дзиги, вітрячки, деркачі, фуркала, всілякі цяцьки з кори, дерева, глини, соломи, з овочів, квітів, трави тощо. Здебільшого діти виготовляли їх самі (для себе або молодших братів і сестер).


Останні коментарі до сторінки
«Іграшки для дітей (від українських народних до сучасних технічних і розвиваючих)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми