Розвиваючі мультики для малят — в допомогу батькам


 

Розвиваючі мультики для малят - в допомогу батькам

 

Існує вже багато розвиваючих мультиків, що вчать наших малят розрізняти кольори, рахувати, читати, пізнавати світ. В допомогу батькам — збираємо найцікавіші з них у цьому розділі.

 


Пригоди Давидкових іграшок (1 та 2 сезони) — добірка розвиваючих мультиків для малят Якщо Ви — молода мама або тато і шукаєте інфоормацію про те, як провести час з дитиною весело або як гратися з дитиною і не занудьгувати, бо гратися з дитиною в рольові ігри вже набридло, то Вам — сюди!... Або ж ти — школяр чи школярка та шукаєш ідеї, у що можна погратися з друзями, окрім телефона і комп’ютера, дивись цю добірку мультиків і переконайся, що цікавими ігри з друзями можуть бути без ґаджетів. Тут зібрані відео з історіями іграшкового міста. Цікавий сюжет, прості персонажі, які кожен зможе повторити, а можливо і придумати щось своє. Тож, якщо Ви б хотіли навчити малюка гратися іграшками самостійно — то вмикайте мультики "Пригоди Давидкових іграшок". Перегляд мультиків дарує натхнення для гри самостійно...

 

Розвиваючий мультик для малят, вчимося вимовляти назви тваринок по складах"Які тварини живуть в Африці?" — розвиваюче відео для найменших допоможе діткам познайомитися з новими тваринами, які живуть на найжаркішому континенті у світі, — у Африці. Слова носоріг, жирафа, зебра, верблюд, бегемот, папуга, веселі мавпочки — усі вони стануть добрими друзями для Вашої дитини.

 

Для найменших дівчаток та хлопчиків - розвиваючі музичні мультики про мавпочок, родину та абеткуДля найменших дівчаток та хлопчиків — розвиваючі кумедні мультики-пісеньки про мавпочок, родину та абетку з потягами та тваринками. Малеча весело вчитиметься рахувати та запам'ятовувати букви та звуки.

 

 

Родина пальчиків - відома американська повчальна пісенька українською, дивимось онлайн"Родина пальчиків" — відома на весь світ американська дитяча пісенька, що допомагає легко та весело вивчити членів сім"ї. Дивимось, слухаємо і запам'ятовуємо..

 

 

Дитяча пісенька з літер української абетки (пластиліновий мультик)Вивчаємо український алфавіт легко, швидко та весело з мультиком "Пісенька про Абетку". Кожна буква представлена потішною пластиліновою тваринкою. Вивчення літер від А до Я стає ще приємнішим...
 

Мультфільм Діти тварин із серії Цікава фермаМультфільм “Діти тварин” познайомить малят із домашніми тваринами та розповість, як правильно називати малюків коня, корови, кози, поросятка, барана, а також навчить дітей краще орієнтуватися в навколишньому середовищі, любити тварин та розуміти їх, допоможе малятам розвинути уяву, пам'ять та слух.

Хто як говорить - розвиваючий мультик онлайн для дітейМультик від каналу "З любов'ю до дітей" - "Хто як говорить". Перебуваючи на цікавій фермі, маленькі глядачі дізнаються, як промовляють тваринки....

Місяці і пори року - пізнавальний мультик для найменших діточокСкільки місяців у році? Як запам'ятати назви місяців? Яка погода весною, літом, восени і зимою? Про усе розповість цікавий пізнавальний мультик для малят українською мовою "Місяці і пори року".


Останні коментарі до сторінки
«Розвиваючі мультики для малят — в допомогу батькам»:
Юлія , 2020-02-21 16:02:29, #
Лесь Маланка , 2020-02-21 18:46:14, #
Анна , 2023-02-01 23:51:37, #
Лесь Маланка , 2023-02-03 09:34:41, #
Valeriya , 2023-02-23 22:22:41, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 5     + Додати коментар
Топ-теми