Цікава музична англійська з мультиками від Busy Beavers


Цікава музикальна англійська з мультиками від Busy BeaversBusy Beavers зайняли значуще місце в дитячій освіті і вивченні мови в усьому світі, починаючи з 2006 року. Бобри навчать дітей абетці, рахунку, кольорам, формам і багатьом речам, потрібним у житті. Більше 1 мільярда глядачів доводять, що діти люблять Busy Beavers.


Веселі уроки на тему Родина - з мультиком від Busy BeaversТема родини та багато іншого розглядається у цій серії мультфільму від Busy Beavers. Дітки співають разом з героями мультику і вчать на пальчиках назви членів родини, вчаться рахувати, запам'ятовують абетку. З мультиками Busy Beavers вчитися легко і весело.

Фрукти та овочі у веселих пісеньках Busy Beavers, мультик онлайн

Ці яскраві мультики з піснями і уроками на тему фруктів і овочів допоможуть дітям у вивченні англійської. Малята люблять навчання з цими симпатичними персонажами і барвистою анімацією.

 

 

Вчимо алфавіт, рахуємо до 10 та багато іншого з музикальним мультиком від Busy BeaversBusy Beavers допомагає малятам вивчити алфавіт, дні тижня, рахувати від 1 до 10 і ще багато корисного і цікавого за допомогою музикальних дитячіих віршиків, що добре запам'ятовуються, коли їх співаєш.

 

 

Вчимо англійську з Busy Beavers: мультик про кольориЦей мультик у пісенній формі протягом 33 хвилин вчить дітей кольорам. Назви кольорів добре запам'ятовуються завдяки легкій мелодії пісеньок, симпатичним персонажам і барвистій анімації.

 

 


Останні коментарі до сторінки
«Цікава музична англійська з мультиками від Busy Beavers»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми