"Казка з татом" - серія мультиків-розповідей для хлопчиків та дівчат


Казка з татом, серія мультиків-розповідей для хлопчиків та дівчатПерсонажі улюблених та захопливих дитячих книжок оживають у мультфільмах каналу ПЛЮСПЛЮС. Тут малята зустрінуться з багатьма відомими героями. Крім того, дітки зможуть долучитися до пригод героїв - Квадрика, Трикуті і Кружка. Квадрик, Трикутя та Кружко познайомлять глядачів зі своїми містами. Маленьким українцям буде цікаво за ними спостерігати, окрім того вони знайдуть багато корисного у цих мультфільмах.

 

* * *

 

Казка з татом: Галина Вдовиченко, Мишкові миші, казка-повість. Малюнки Анни Сарвіри.
"Мишкові миші" Галини Вдовиченко -  казка про різних мишей, яким доведеться порозумітися й  посваритися, нареготатися й побитися - перш ніж вони створять супер-пупер мишачий рок-бенд... Дивіться та слухайте казочку, яку для вас читає Фоззі.
 
 
 
 
Леся Воронина, Слон на ім’я Ґудзик, оповідання для дітей
Звичайно, у кожної людини є таємниці. Яся теж мала секрет і знала, що ніколи й нікому про нього не розповість. Бо все одно їй ніхто не повірить. І справді, хіба можна уявити, що одного ранку дівчинка раптом знайшла під кущем бузку маленького слоника? І не подумайте, що цей слоник був іграшковий. Ні! Ясин слоник був живий-живісінький. І все у нього було, як у справжнього слона: вуха, схожі на лопухи, довгий хобот і тоненький хвіст. От тільки у Ґудзика (згодом виявилося, що звуть слоника саме так) все було малесеньке, і сам він спокійно вміщався у кишені Ясиної курточки. Але найголовнішим було те, що Ґудзик умів вигадувати найцікавіші у світі пригоди. Якщо ви разом із дівчинкою Ясею хочете долучитися до пригод неймовірно веселого й винахідливого слона Ґудзика — прочитайте цю книжку та послухайте казку, яку для вас розповість Віктор Павлік.

Казка з татом, Казки дракона Омелька, Сашко Дерманський, відео онлайн"Був собі Омелько. І був він драконом. Понад усе на світі, навіть більше за млинці з суницями, любив Омелько вигадувати казки. Та була одна заковика: драконові бракувало слухачів, бо щойно він підкрадався до когось, аби розказати казку, усі верещали: «Дракон!» — і втікали. Не було такого звіра, який сів би і спокійно вислухав бідолашного Омелька від початку до кінця..." Слухайте далі казочку Сашка Дерманського у виконанні відомого українського поета та видавця Івана Малковича.

мультфільми для дітей, казки для дітей, Казка з татом, Про дружбу що долає стіни, відео онлайнУ мультику "Про дружбу, що долає стіни" улюблені герої - Трикутя, Квадрик і Кружко - з радістю розкажуть про себе, своїх друзів та свої пригоди.

мультфільми для дітей, казки для дітей, Казка з татом. Микита Кожум'яка та Озеро на колесах, відео онлайнДитячу казочку "Микита Кожум'яка та Озеро на колесах" читає Кузьма.

  Казочку Микита Кожум'яка та Водяна Царівна читає ФаготКазочку "Микита Кожум'яка та Водяна Царівна" читає Фагот.

Казка з татом. Дитяча казка Микита Кожум'яка і нові друзі, відеоДитячу казочку "Микита Кожум'яка і нові друзі" для маленьких глядачів читає Фагот.


Останні коментарі до сторінки
«"Казка з татом" - серія мультиків-розповідей для хлопчиків та дівчат»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми