Українські мультфільми


Українські мультфільми, створені талановитими майстрами анімації, радують око і душу багатьох поколінь. Дивимося їх разом з дітлахами в нашім "онлайн-кінозалі".


Добірка музичних мультиків та святкових дитячих пісень до Дня Святого Миколая. Художник  Андрій ПрислопськийМультфільм "Святий Миколай" — про те, як діти чекають найулюбленіше свято — день Святого Миколая. Художник — Андрій Прислопський.  Збірка нових пісень про Миколая для хлопчиків і дівчаток це найкращий подарунок на свято. “Миколай, Миколай, ти до нас завітай” пролунає скоро в кожній школі, оселі та на вулиці. 

 

Дитячий мультик українською, Жив Собі Чорний Кіт, дивитися онлайнДуже цікавий український мультик про те, як людські забобони псують життя чорному котику. Мультфільм створено у 2006 році  творчою командою у складі: режиссер - Юрій Марченко, автор сценарію - Світлана Цвєленьєва, художник-постановник - Ярослава Руденко-Швецова, композитор: Неля Бикова. Озвучили мультик актори: Андрій Золотілов та Ельзара Баталова.

Культовий дитячий мультсеріал, Все про козаків, усі серії підряд, відео онлайнСерія мультиплікаційних фільмів «Все про козаків» знімалася українською студією «Київнаукфільм» з 1967 по 1995 роки. Автор сценарію і режисер мультфільмів - Володимир Дахно. Дивіться усі серії підряд.

Український мультфільм для дітей і дорослих, мільтик Лежень, за мотивами казки Юрія Винничука, відео онлайнМультфільм знято за мотивами твору українського письменника Юрія Винничука «Лежень» (збірка «Львівські казки»), в якій відображений особливий колорит пригоди, любов, старовинні костюми та архітектура західної України в стародавні часи. У замку біля Львова неможливо жити Князю і його домашнім, тому що нечисть робить все, щоб вигнати жителів замку. Остання надія домочадців на онука старого економа. Всі звуть його Лежень — він не робить нічого такого, що з точки зору інших приносить зиск або задоволення. Не співає, не гуляє, не розважається з хлопцями та дівчатами, любить тільки вареники та … читати книжки! Князь обіцяє Лежню віддати в дружини дочку Княжну, яка готує найсмачніші вареники… Мультфільм "Лежень" знято на студії "Укранімафільм" у 2013 року. Автор сценарію та режисер-постановник Людмила Ткачикова. Художник-постановник Валентина Серцова. Ролі озвучили Богдан Бенюк та Наталія Сумська.

Усі серії сучасного мультика про КотигорошкаНові пригоди улюбленого героя української народної казки Котигорошка, хлопчика, наділеного нелюдською силою чарівної горошини.

Мультфільм Прогоди козака Енея, Котляревський«Пригоди козака Енея» мультфільм, створений у 1968 році Творчим об'єднанням художньої мультиплікації студії Київнаукфільм, режисер — Ніна Василенко. Мультфільм знято за мотивами поеми «Енеїда» Івана Котляревського.

Мультики про машинки онлайнМультфільми про машинки допоможуть нашим маленьким діточкам навчитися рахувати, розрізняти кольори, а також - дізнатися про нові для себе марки автомобілів і ще багато цікавого...

найулюбленіші українські мультфільмиНайулюбленіші, найвідоміші українські мультики, як-то: "Жив-був пес", "Як Петрик П'яточкін слоненят рахував", багато серій про козаків та де-які інші, - можна дивитися-передивлятися багато разів - просто піднимаючи собі цим настрій чи відволікаючись від буденності. Класика української мультиплікації  - в нашім "онлайн-кінозалі".

казки онлайн українськоюВ нашому "онлайн-кінозалі" будемо дивитися мультики для дітей, що створені за мотивами найкращих українських народних казок.

мультики для маленьких онлайнНа цих добрих, співучих, дотепних і веселих мультиках виросло не одне покоління. Не може не радувати, що герої цих мультфільмів говорять і співають українською мовою.


Останні коментарі до сторінки
«Українські мультфільми»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми