Мультики для маленьких


На цих добрих, співучих, дотепних і веселих мультиках виросло не одне покоління. Не може не радувати, що герої цих мультфільмів говорять і співають українською мовою.


Некмітливий горобець, мультик для дітей за мотивами казки Лесі Українки Біда навчитьМультик "Нетямущий горобець" створено у 1970 році на студії "УкрАніма" за мотивами казки Лесі Українки «Біда навчить». Режисер - Ніна Василенко. Сценарій написав В. Проценко. Композитор - Володимир Губа. Художник - Ж. Покулітая.

Що на що схоже, мультфільм для малят українською, відео онлайнЦікавий та веселий мультик для найменших глядачів "Що на що схоже" випущено на студії "УкрАнімаФільм" у 1974 році. Режисер фільму - Володимир Дахно. Автор сценарію - Микола Рибалко. Композитор В. Мовчан. Художник Едуард Кирич. Допитливий песик занурюється в свою уяву, придумуючи для оточуючих його речей цікаві порівняння. Кульбабка, що розлетілася від вітру - це сотня сніжинок, джміль - розгніваний тигр. Зустрівши інших звіряток, які сумують і ніяк не можуть придумати собі заняття до вподоби, песик вирішує розвеселити їх і захопити своєю грою.

Сонячний зайчик - добра казочка для малят Дивимось мультик для маленьких діточок про сонячного зайчика, який допоміг дівчинці одужати. Автор казочки - Володимир Хорошман, художник - Андрій Прислопський, композиор - В'ячеслав Саранча.

Мультик для найменших глядачів - Котик МурчикСучасний мультик "Котик Мурчик", створений молодими аніматорами - історія про творинок, їх дружбу і взаємодопомогу. Казочка вчить діток дружити, любити, допомагати один одному. Автор казки - Юля Скипочка, художник - Юлія Бойко, композитор - Павло Федикович.

Совеня і окуляри - мультфільм онлайнМультиплікаційний фільм за мотивами казки Люсиль Кетрін Мур "Совеня і окуляри". Чарівні окуляри носила бабуся сова. Але одного разу її внучонок - маленьке совеня взяв їх. А навіщо і для яких цілей йому були потрібні ці чарівні окуляри? Дивимося разом в нашому "онлайн-кінозалі".

Мультик Повертайся, Капітошко"Повертайся, Капітошко!" - продовження пригод дощової крапельки Капітошки та Вовченяти. Цього разу їхня дружба опинилася під загрозою через злу тітку Вовченяти, якій не сподобалось що її племінник росте добрим і веселим, а не злим і похмурим, як "справжній вовк". Цю музичну казку створено на студії "Київнаукфільм" у  1989 році, режиссер - Борис Храневич.

мультфільм Братик Кролик та братик ЛисМультфільм "Братик Кролик та братик Лис", випущений у 1972 році, - про те, як братик Кролик і братик Лис не могли визначитися, хто з них хитріший і розумніший. Тому вони потрапляли в самі різні смішні й безглузді ситуації... Режисер  цього веселого мультику - Тадеуш Павленко

Мультфільм Чого в лісі не трапляєтьсяУкраїнський мультфільм "Чого в лісі не буває", в якому діти побачать три різні розповіді про цікаві, веселі історії, що трапляються в лісі... Фільм створено у 2006 році, режисер -  Михайло Яремко.

Мультфільм КапітошкаКапітошка — це весела краплинка чистого літнього дощу. Там, де з'являється Капітошка, - розпускаються квіти... Капітошка приносить веселощі та дружбу у будинок Вовченяти і допомагає йому зрозуміти, який він є насправді. Мультик створено на студії Київнаукфільм сценаристом і режисером Наталею Гузєєвою. Художній образ Капітошки був втілений художником Генріхом Уманським. Музику написав Генадій Сасько.

 

мультик ЧеревичкиВеселий музичний мультфільм для дітей про черевички маленького хлопчика, які не хотіли вночі залишатись вдома і відправились гуляти.Однак хто би їх не приміряв, приборкати черевички вдалося лише їхньому господарю. Чудовий мультик "Черевички" випущений кіностудією "Київнаукфільм" у 1982 році. Режисер і автор сценарію  - Алла Грачова.


Останні коментарі до сторінки
«Мультики для маленьких »:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми