Найзнаменитіші українські мультики всіх часів


Найулюбленіші, найвідоміші українські мультики, як-то: "Жив-був пес", "Як Петрик П'яточкін слоненят рахував", багато серій про козаків та де-які інші, - можна дивитися-передивлятися багато разів - просто піднимаючи собі цим настрій чи відволікаючись від буденності... Класика української мультиплікації  - в нашім "онлайн-кінозалі".


мультфільми онлайн безкоштовно, мультфільми для дітей українською, Мультфільм Що тут коїться іщеДобрий мультик для дітей про здібного котика, що співав уночі свої віршики, створено у 1988 році на Київській студії науково-популярніх фільмів. Автор сценарію - Н. Гузєєва, тексти пісень - Ю. Рогози, музика І. Масловської.

Все про козаків - усі серії мультфільму«Все про козаків» — серія мультиплікаційних фільмів, знятих на українській студії «Київнаукфільм» з 1967 по 1995 роки. Автор сценарію і режисер — Володимир Дахно.

мультик Жив-був пес«Жив-був пес» - мультфільм режисера Едуарда Назарова, створений компанією «Союзмультфільм» у 1982 році за мотивами української народної казки. Тихе українське село...  Кожний займається своїми справами...  Пес  давно вже служить господареві, та час від часу трапляться де-які неприємності...  Коли терпець господаря уривається, він опиняється у лісі...   Зустріч з вовком, котрому теж було не солодко  в той момент, виявилася доленосною... Дивимось і насолоджуємось...

Як Петрик П'яточкін слоненят рахував

"Як Петрик П'яточкін слоненят рахував" — надзвичайно веселий, цікавий, яскравий мультик,  гідний уваги малят. Його зняли у 1984 році на студії Київнаукфільм. Енергійний та веселий розбишака Петрик П'яточкін уві сні  потрапляє до Африки. Там він намагається порахувати слоненят, але з неслухняними слоненятами то зробити дуже важко... Прокинувшись, Петрик стає слухняним хлопчиком... Автор Сценарію — Наталя Гузеєва, режисер — Олександр Вікен. Малював веселих персонажів Микола Чурилов. Пісеньки композитора  Володимира Бистрякова виконала співачка Наталя Рожкова.


Останні коментарі до сторінки
«Найзнаменитіші українські мультики всіх часів»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми