Софія Мельник. Казки для дітей та дорослих


Софія Мельник. Казки для дітей та дорослих

 

Софія Мельник - учениця 10-А класу СЗШ №26 міста Києва. Ще в дитинстві почала вигадувати власні історії та казки, а згодом почала займатися літературною творчістю. Є постійною учасницею освітніх програм від МАНу та центру Litosvita. Приймала участь у літературних конкурсах. В 2017-му році отримала диплом «За кращу композицію твору» на конкурсі «ФантФест» за оповідання «Свято першого листочка». У 2018-му році отримала «Приз глядацьких симпатій» та посіла третє місце на конкурсі «ФантФест» з оповіданням «Радість польоту». На міському конкурсі «Київ – місто моє» отримала друге місце за оповідання «Гість з майбутнього на екскурсії в Києві». Брала участь у літературному фестивалі фентезі «Брама» з оповіданням «Таємниця чарівного компаса».

 

На відео: програма "Школяда" з Софією Мельник на Першому каналі НРКУ.

 

 

-----------------------------------

 

 

Софія Мельник. Різдвяне диво. Оповідання для дітей та дорослих"– Редберде, до мене!
Щойно пролунала команда, до темноволосого кучерявого хлопчика підбіг золотистий фокстер’єр. В зубах щасливий пес тримав червоний м’ячик.
– Мій ти розумник! Я тебе так люблю!
Стрибнувши на хлопчика, собака повалив його на землю і радісно почав облизувати обличчя свого хазяїна.
– Досить, досить! – сміялося хлопча, відбиваючись від свого улюбленця..."
– Чарлі, додому! – покликала сина мама.
– Ходімо обідати, Редберде? Давай хто перший!
Хлопчик і його пес побігли навперегони через сад до будинку. Мама і тато з посмішкою спостерігали за своїм сином з кухонного вікна.
– Я надзвичайно щасливий бачити нашого хлопчика таким безтурботним, таким відкритим і щирим.
– Я так само, любий…" (Софія Мельник)


Софія Мельник. Радість польоту. КазкаОповідання «Радість польоту» було написано у 2017-му році та опубліковано вперше у альманаху літературної школи «litosvita». В 2018-му році на конкурсі «Фант-фест» авторка отримала за твір приз глядацьких симпатій та була нагороджена дипломом третього ступеня.  

Софія Мельник. Гість з майбутнього на екскурсії у Києві. Казка. Малюнок Анатолія Меланія."Гість з майбутнього на екскурсії у Києві" Софії Мельник - це дотепна історія про песика на ім'я Ішан, який прибув до Києва на екскурсію з майбутнього. Оповідання було написано на міський конкурс "Київ -місто моє" у 2017-му році, де школярка посіла друге місце. 

 

Казка школярки Софії Мельник. Свято Першого Листочка, або неймовірні пригоди сестричок-ельфів (читати, завантажити, слухати)"Колись, дуже давно, у чудовому Ірландському лісі жила сім’я ельфів. Була вона, звичайно, не одна на весь ліс. У цьому лісі водилося багато ельфів, але усе ж таки я хочу вам розповісти саме про цю сім’ю. Складалася вона з чотирьох членів  –  мама, тато та двоє діточок-сестричок. Мама, на ім’я Меліса, працювала на ельфійській пасіці з виробництва квіткового меду ельфів і була начальницею у відділі меду з фруктових дерев. Тато, на ім’я Жасмин, працював у Головному  Управлінні Дитячими Снами, яке завідувало розсиланням людським дітям солодких снів. Їхні діти – Маргаритка та Фіалка ходили у початкову ельфійську школу у перший клас. Звичайно, дивно, що у всіх ельфів імена походили від назв квітів, але так було тому, що ельфи обожнювали квіти і завжди висаджували їх на вулицях та прямо у своїх помешканнях..." (Софія Мельник)


Останні коментарі до сторінки
«Софія Мельник. Казки для дітей та дорослих»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми