Ютуб-канал «Бробакс» від Суспільного презентує чудовий данський мультсеріал «Їжачок» для найменшеньких глядачів в українському дубляжі


 

 

На відео: добірка мультиків для малят про іжачка та його друзів.

 

«Бробакс» — YouTube-канал для дітей від Суспільного.
У нас оригінальний український контент – анімаційні серіали, казки та шоу для дітей різного віку.
 
Діти пізнають світ, опановують базові навички, дізнаються, як подружитися чи познайомитися, як піклуватися про тваринку та багато-багато іншого. Школярі ж поринуть у захопливі пригоди у часі і дізнаються купу нового про видатних людей і різні епохи. Тут також знайдуться корисні підказки для дорослих, як залучити дітей до різних активностей.  


Ютуб-канал «Бробакс» від Суспільного додав до свого контенту чудовий данський мультсеріал «Їжачок» для найменших в українському дубляжі.

Ми зібрали для вас перших 10 серій веселого пізнавального мультсеріалу про пригоди допитливого їжачка та його друзів — розумну сову Рут, зухвалого динозаврика Діно і маленького сміливого хробачка Орма.

Ці мультики - для дітей віком 1–3 років.

Сюжет: На перший погляд цей мультсеріал може здаватися досить простим за сюжетом, але вже з перших серій він розкриває глибокі філософські поняття та концепції світосприйняття, такі як відносність істини в залежності від точки зору та поглядів того, хто дивиться.

Мультфільм навчає розуміти погляди інших, навіть якщо вони не збігаються з власними, проявляти співчуття і взаєморозуміння заради миру і злагоди та багато іншого.

Джерело: https://www.youtube.com/

 

 

Більше мульфільмів на "Малій сторінці":

Мультфільми українською онлайн

українські мультфільми
 
У нашому "онлайн-кінозалі" - цікаві мультики українською, англійською та німецькою :)
 
 
 
 

 

 

 

 

 


Останні коментарі до сторінки
«Ютуб-канал «Бробакс» від Суспільного презентує чудовий данський мультсеріал «Їжачок» для найменшеньких глядачів в українському дубляжі»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми