Проба пера: Вікторія Лабунець - оповідання та казочки для дітей


Проба пера. Вікторія Лабунець. Оповідання та казочки для дітейЦя світла, радісна дівчинка залюбки пише добрі казочки та оповідання для малят.  Її звуть Вікторія Лабунець. Вона живе на Одещині, гарно вчиться у школі та мріє стати письменницею. Підтримаймо прагнення талановитої дівчинки та читаймо її цікаві твори!


"Є на світі дідусь Святий Миколай. Він дуже любить діточок. Якось дівчинка Люся захотіла його побачити, й вирішила не спати в ніч з 18 на 19 грудня ... Тієї чарівної ночі Люся прикинулася, що спить, а в той момент, коли Святий Миколай з'явився у кімнаті, Люся розкрила очі й промовила..." (Вікторія Лабунець)

Вікторія Лабунець. Новорічна казочка"Жили собі космонавтики в країні Космонета. Вони дуже любили своє місто Косметарія, бо це їхня столиця. Будинки в них були сучасні і красиві. А на свята космонавтики прикрашали їх чудовими ліхтариками. Новий рік вони завжди зустрічали усією родиною вдома. А потім усі дружно виходили на площу до великої новорічної ялинки, прикрашеної фантастичними іграшками. Якось в цю країну, саме у це місто, потрапила дівчинка на ім'я Софія..." (Вікторія Лабунець)

Вікторія Лабунець. Неслухняна дівчинка. Оповідання для дітей. Малюнок Лариси Іванової."... Додому дівчинка йшла, міцно тримаючи маму за руку. А вдома доня обняла маму за шию і тихо промовила: "Мамусю, я завжди-завжди буду тебе слухатись!"" (Вікторія Лабунець)

Вікторія Лабунець. Два хлопчика. Оповідання для малят про чемність. Малюнок Галини Тульчевської"Познайомтесь з хлопчиком Андрійком, який ніколи не говорив «Дякую!». Та ще одним хлопчиком Іванком, який завжди дякував усім за добрі справи. Якось вони пішли до крамниці за морозивом. Коли вони купили морозиво, Іванко сказав продавщині: «Дякую!» А Андрійко мовчки взяв до рук своє морозиво і нічого не сказав продавщині..." (Вікторія Лабунець)

Проба пера. Вікторія Лабунець. Як Буля шукала друзів. Казка для малят."Жила собі на світі цибулинка на ім’я Буля. 
Буля дуже хотіла мати багато друзів! Одного разу, коли вона йшла по стежці, побачила моркву на ім’я Ква. Буля запитала у Ква:
- Давай будемо дружити?
Але Ква заплакала. Буля не зрозуміла, чому заплакала Ква..." (Вікторія Лабунець)

Проба пера. Вікторія Лабунець. Новий сусід. Оповідання для дітей"Жила собі дівчинка на ім’я Уля. Жила вона в малесенькому селищі. Коли там починається весна, там дуже дзвінко дзюрчить вода в річці, солов’ї співають, а трава росте, як на малюнках художників. Та одного разу Уля побачила біля свого дому хлопчика, який сумував…" (Вікторія Лабунець)

Вікторія Лабунець. День народження. Оповідання для дітей."Жила собі дівчинка на ім’я Аліса. 
Ось підійшов такий довгоочікуваний її день народження. Аліса рахувала дні і мріяла про гарні подарунки...
Коли вона лягала спати напередодні свого свята, вона запитала у мами:
- Мамочко, у мене вже завтра день народження?
- Так-так, вже завтра! Лягай спати, бо проспиш свій день народження!
- Добре, я вже сплю! - відповіла Аліса.
Мама вимкнула світло та пішла готувати святковий пиріг. 
Та Алісі не хотілося спати..." (Вікторія Лабунець)


Останні коментарі до сторінки
«Проба пера: Вікторія Лабунець - оповідання та казочки для дітей»:
Ольга , 2018-04-20 14:49:56, #
Роман Котляр , 2020-04-28 15:33:52, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 2     + Додати коментар
Топ-теми