Цікаві історії для малят від Діани Олійник


Діана Олійник, школярка із Тернополя. ОповіданняДіана Олійник - десятирічна школярка з файного міста Тернопіль. Дівчинка дуже полюбляє тварин (особливо - собак), відвідує танцювальний гурток «Dance Life». Вона любить фантазувати, тому і створює свої оповідання та казочки. Наразі Діана працює над казкою «Фантанзія», яка буде складатися з декількох розділів.
Напевно, талановита школярочка мріє стати відомою письменницею. Читаймо її перші твори і зичмо великих успіхів Діаночці!


Діана Олійник. Фантанзія. Казкове оповідання. "У шістнадцятій школі нашого чудового міста є 4-Г клас. Це - мій клас... :) Оксана Михайлівна - наша вчителька. Вона - дуже класна!
Ви впевнитеся у цьому, прочитавши до кінця ось цю надзвичайну історію, що з нами нещодавно трапилася... Одного дня, коли розпочався перший урок – природознавство 
 Оксана Михайлівна повідомила нам фантастичну новину. Усі діти попіднімали голови від зацікавленості. "Сьогодні ми будемо вивчати острів Мадагаскар. А потім, через тиждень, ми полетимо на цей острів, а саме – в країну «Фантанзія»". – пояснила Оксана Михайлівна..." (Діана Олійник)

Діанка Олійник. Оповідання"Жили собі троє  друзів: Олег, Саша і Дженні. Вони дуже захоплювались написанням  оповідань. Друзі були нерозлучні. Однокласники до них чіплялись через те, що вважали, що всі письменники та творчі люди - слабаки! "Не ображайтеся,  друзі, давайте пересядемо," – сказав Олег. "Давайте!" – разом мовили дівчата. І вони пересіли на іншу парту. Але хлопці знову прибігли, почали  кружляли коло них і заважати юним талантам..." (Діанка Олійник)

Діана Олійник. Олександра. Оповідання для дітей."Коли  Олександра була немовлям, її улюблена фраза була «Пррр», а її першим словом було «Фізика». Це тому, що її мама працювала учителем фізики в 24 школі. Тато дівчинки працював травматологом, тому іі другим словом було «Травма». Олександра дуже любила собак. Тато і мама теж обожнювали їх, але, на превеликий жаль, собаку завести вони не могли.  В районі, де мешкала родина Олександри, було багато власників собак, які мали можливість утримувати домашніх улюбленців. Тому батьки дівчинки придумали облаштувати в їхньому дворі пункт, де можна було б надавати послуги по догляду за тваринами..." (Діанка Олійник) 

Діанка Олійник. Пригоди Лакі і Джелі. Казка для малят"У темний дощовий вечір коло дитячого майданчику під лавкою гралося цуценятко на ім’я Джелі і радісно гавкало: «Гав! Гав!». Джелі обожнювало гратися з дітками. У цей самий день цуценятко Лакі втекло з дому і побігло до майданчику. Своєю цуценячою мовою воно радісно кричало: «Воля! Воля!» Джелі побачила Лакі і дуже зраділа. Щодуху вона побігла до нього..." (Діанка Олійник)

Діана Олійник. Літечко починається. Оповідання для дітей"- Нарешті настало літечко! Метелики літають, сонечко гріє, навіть бджоли не хочуть жалити нас, мабуть, вони теж раді літу, – сказав Сашко.
- Ну, звісно! Влітку у моїх улюблених  квіточках  найбільше пилку назбиралось з ранньої весни, – радісно відповіла йому сестричка Оленка.
Сашкові та Оленці ніхто не завадить милуватися природою влітку. Ніхто не зможе зіпсувати настрій їхньому коту Бублику - це неможливо! Він  так мріяв поніжитись на зеленій літній травичці!.." (Діана Олійник)

Діана Олійник. Беді Меф. Казка про зубну фею."Бідні зубки усі у нальоті. От у таких випадках  до зубів прилітає… Беді Меф. Так кличуть зубну фею. Але вона не тільки забирає зуби, а й сама їх  лікує, але лікує тільки уночі. Чому усі феї приходять тільки уночі? Тому, що під музику їхніх крил діти поринають у глибокі сни. От якось так звучить музика їхніх крил: «з-з-з-з-з». Учені ще не довели, що вони існують..." (Діана Олійник)


Останні коментарі до сторінки
«Цікаві історії для малят від Діани Олійник»:
Надя , 2019-02-28 15:29:09, #
Ірина , 2019-02-28 16:50:44, #
Оксана , 2019-03-02 09:06:37, #
БАБУСЯ ЖЕНЮСЯ , 2019-03-02 22:07:26, #
Катя , 2019-03-03 16:23:44, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 7     + Додати коментар
Топ-теми