2021 — рік Білого Металевого Бика за китайським календарем


 

Новий 2021 - рік Білого Металевого Бика за китайським календарем

 

 

2021 — РІК БІЛОГО МЕТАЛЕВОГО БИКА ЗА КИТАЙСЬКИМ КАЛЕНДАРЕМ 

 

Традиційна китайська культура ще з давнини шанує Новий рік. Це свято — найважливіша подія в кожній родині. Кожен рік він випадає в різні числа, що пов’язано з тим, що в його основі лежить місячний календар. Китайський новий рік починається із зимового новолуння, яке знаменує завершення повного місячного циклу, тобто він припадає на другий молодик після зимового сонцестояння. 
Китайський календар заснований на 12-річному місячному циклі і має велике значення для китайців. Вони вірять, що знак, який управляє роком, сильно впливає на долю і здоров'я всіх людей. Тому дуже важливо заручитися підтримкою китайського знаку і завоювати його довіру, щоб він допомагав людині у всіх починаннях.

Згідно з китайським східним календарем, кожен рік присвячений одному з дванадцяти тварин і одній зі стихій (Метал, Земля, Дерево, Вогонь і Вода). Також кожна тварина отримує свій колір.
За Східним календарем наш 2021 рік — це рік Білого Металевого Бика. Для послідовників китайського календаря це буде 4719 рік. 
У 2021 році Китайський Новий рік настане 12 лютого о 21:05. Триватиме він до 31 січня 2022 року. 
Китайці вважають, що Східний Новий рік — це перший день весни, а значить, у цей день прокидається природа і починається нове життя.
У Китаї Новий рік відзначають два тижні, щоб висловити повагу знаку, що приходить, та завоювати його прихильність.
Білий Металевий Бик є рішучим і працьовитим. Стихія металу наділяє його залізною волею, а білий колір – впевненістю в собі.
Китайці впевнені, що тварина передає свої відмінні ознаки року, в якому вона править.


 

Новий 2021 - рік Білого Металевого Бика за китайським календарем

 


Що символізує рік Білого Металевого Бика

Бик уособлює владу, родючість, силу, а стихія 2021 року – метал - ще більш підсилює цей символ. 
Це час прагматиків, стриманих, консервативних, небагатослівних, педантичних і надійних людей.
Символ 2021 року відрізняється величезною працьовитістю і старанністю, він може забезпечити благополуччя сім'ї. 
А за його простою зовнішністю ховаються розум і благородство.
Однак спокійна вдача Бика поєднується зі запальністю та впертістю. Він є небезпечним суперником: піде напролом, щоб досягти поставленої мети, змете все на своєму шляху, якщо зустріне перешкоди.


 

Новий 2021 - рік Білого Металевого Бика за китайським календарем

 


Яким буде рік Білого Металевого Бика

Кожній з дванадцяти тварин, які є в китайському календарі, притаманні певні характеристики, які впливають на події і життя протягом всього року.
За східним гороскопом, Бик належить до стихії землі. Ця тварина вважається уособленням спокою, мудрості і благородства. 
Астрологи зазначають, що 2021 рік обіцяє бути спокійним і стабільним у всіх сферах життя. Серйозних потрясінь і різких змін в майбутньому році чекати не варто.
Проте езотерики стверджують, що прийдешній рік не буде повністю однозначним, тому що Бик може терпляче багато чого зносити, але потім проявляється його запальний і дратівливий норов. Тому краще не дратувати цю тварину.
Перша половина року буде продуктивною, в цей час рекомендується приділити увагу своїй кар'єрі. 
У другій половині 2021 року займіться своїм здоров'ям і бережіть нерви - це час стресів.
2021 рік обіцяє стабільність у фінансах і успіх у бізнесі. Однак все залежить від вашої працьовитості. Бик не схвалює лінощі і легковажність. Чекати швидкого і легкого заробітку в цьому році не варто. Також не намагайтеся заробити нечесним шляхом, обманом і шахрайством - це може розгнівати Бика.
Цей рік буде вдалим для працівників фінансової, аграрної сфери, працівників сфери мистецтва, реклами та ЗМІ. Однак будь-які ризиковані кроки, кардинальні зміни персоналу та напрямків роботи в рік Бика може закінчитися невдачею.
2021 рік буде вдалим для будівництва будинку чи купівлі автомобіля. Він пасує також для початку нового бізнесу, особливо пов'язаного із землею. Капіталовкладення обіцяють бути вигідними та успішними.
Для Білого Металевого Бика характерні працьовитість, рішучість, консервативність, стриманість, витривалість, практичність, прагматизм, обережність, вірність принципам, зовнішня солідарність. Це означає, що в робочій та діловій сфері протягом 2021 року слід проявляти такі самі якості. 
За східним гороскопом Бик любить бути незалежною і при цьому поважає порядок. Він відрізняється впертістю і завзятістю. Бики послідовні в своїх діях, прив’язані до звичок. Люди саме з такими рисами характеру будуть мати успіх протягом 2021 року - року Білого Металевого Бика за китайським календарем.

Рік Білого Металевого Бика – прекрасна пора для створення сім'ї. Багатьом вдасться зміцнити сімейні вузли і порадіти поповненню. Зміни чекають і тих, у кого поки немає сім'ї – бик розчистить простір для нового життя і допоможе знайти другу половинку. 

 

Новий 2021 - рік Білого Металевого Бика за китайським календарем. Коли настане новий рік за китайським календарем? Що символізує рік Білого Металевого Бика? Яким буде рік Білого Металевого Бика? Діти, народжені в рік Бика. Як зустрічати рік Бика?

 

 

Діти, народжені в рік Бика

Бик наділяє дитину такими якостями, як слухняність і вихованість. Народжені у 2021 році діти будуть слухняними, самостійними, терплячими. Вони уникають скандалів і не бояться відповідальності.

 

 

Новий 2021 - рік Білого Металевого Бика за китайським календарем. Коли настане новий рік за китайським календарем? Що символізує рік Білого Металевого Бика? Яким буде рік Білого Металевого Бика? Діти, народжені в рік Бика. Як зустрічати рік Бика?

 

 

Як зустрічати рік Білого Металевого Бика

Бик не любить зміни, він консервативний та віддає перевагу звичному старому, аніж невідомому новому. Астрологи радять зустрічати 2021 рік у колі рідних, друзів чи добрих знайомих. На столі мають бути традиційні страви: смажена картопля з м’ясом, олів’є та закуски. Потішити бика можна також стравами з овочів та зеленню. Морепродукти та делікатеси краще не використовувати. Бик не відмовиться від солодкого, тому не забувайте про десерти.
Проведіть свято в атмосфері затишку і тепла. Символ року дуже позитивно ставиться до тепла і комфорту, також він закликає до згуртованості. Тому важливо не тільки святкувати, а й разом прикрашати будинок, продумувати меню, готувати і накривати на стіл. Напишіть програму вечора з різними веселими конкурсами та настільними іграми.
Фахівці рекомендують зустрічати Новий рік в кольорах, які відповідають Білому Металевому Бикові. До них відносяться усі світлі відтінки, а до одягу можна підібрати блискучі металеві прикраси. Святкове вбрання може бути з шовку чи бавовни. Уникайте червоного кольору, щоб не викликати гнів тварини.

Новий 2021 - рік Білого Металевого Бика за китайським календарем. Коли настане новий рік за китайським календарем? Що символізує рік Білого Металевого Бика? Яким буде рік Білого Металевого Бика? Діти, народжені в рік Бика. Як зустрічати рік Бика?

За матеріалами:
https://lifestyle.24tv.ua/
https://www.unian.ua/

 

 

Більше про китайський календар на "Малій Сторінці":

 

 
Китайський календарПід календарем ми розуміємо певний часовий цикл, який відображає закономірності в природі. З безлічі календарів різних культур і народів китайський календар по праву називається найдавнішим календарем. Складений ще п'ять тисяч років тому, він продемонстрував протягом століть, що закладена в ньому гармонія всесвіту є життєвою і переконливою системою, що зв'язує воєдино три сили світобудови - Небо, Землю і Людину. Сила Неба і Землі в китайському календарі представлена в майстерному поєднанні місячних і сонячних ритмів, а сила Людини - в 12 психотипах звірів (щура, бика, тигра, зайця, дракона, змії, коня, кози, мавпи, півня, собаки, кабана).

Останні коментарі до сторінки
«2021 — рік Білого Металевого Бика за китайським календарем »:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми