На Великдень: "Італійська писанка", зроблена за допомогою техніки "печворк" (дивимось онлайн)


 

Наближається Великдень. Хочеться на це велике Свято в подарунок рідним зробити щось надзвичайно красиве і оригінальне, щоб порадувати їх і, можливо, - здивувати. Прикладом такого унікального подарунку може стати "італійська писанка", виконана за допомогою техніки "печворк", оздоблена клаптиками тканини і, може бути, - ще якимись прикрасами. Італійська майстриня покроково показує, як це можна зробити. Приєднуймось до цього дійства та опановуємо мистецтво "кінусайга (печворк)".

 

Найпростіші етапи виконання роботи в техніці кінусайга:

1. Вибрати композицію (то може бути будь-який малюнок, який вам до вподоби).

2. Перенести малюнок на пінопластову основу (малюнок наноситься олівцем або через трафарет кольоровим маркером).

3. Прорізати контури малюнка ножиком.

4. Заповнити тканиною всі елементи кольорової композиції та закріпити їх на пінопласті зручним для вас інструментом.

5. Прикрасити виріб декоративними матеріалами, якщо є така потреба.

Уважно дивимось відео, час від часу, жмемо на паузу, щоб відтворити побачене, і рухаємось далі для досягнення нашої мети. 

 

 

Дивіться також:

печворк, кінусайга, робимо своїми рукамиДивовижна гармонія, поезія та філософія східного мистецтва знайшла своє відображення в японській техніці рукоділля - "кінусайга (печворк)". Для того, щоб оволодіти цим мистецтвом, нам потрібні не складні матеріали: пінопласт, олівець або маркер, ножик та клаптики тканини, яких вдома вдосталь. І ще  - потрібен нестримний політ фантазії... Трохи уваги і терпіння - і ви будете мати оригінальні витвори мистецтва "кінусайга" у себе в домі або на подарунок близьким людям. То буде найкращий подарунок! Дивимось онлайн майстер-клас від італійської майстрині печворку.


Останні коментарі до сторінки
«На Великдень: "Італійська писанка", зроблена за допомогою техніки "печворк" (дивимось онлайн)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми