Навчання, виховання та розвиток особистості. У поміч батькам та вчителям


Позашкільне вихованя, педагогіка, проблематика

У цьому розділі будемо розповідати про позашкільне навчання і виховання дітей та юнацтва, поговоримо про педагогіку та розглянемо проблематичні питання у процесі виховання молодого покоління.


Форум Хай-тек і майбутнє. Інновації в освіті та виборі професіїВ рамках Форуму «Хай-тек і майбутнє», який пройшов у Києві на початку жовтня, відбулося багато важливих подій та окремих заходів. На Форумі виступив член «Групи друзів України» Європейської комісії Бенедикт Геррманн та представники західного бізнесу. Найбільш знаковими були наступні події: Алея стартапів та ідей для бізнесу; презентація проекту «Майстерня талантів» та міжнародних досягнень його учасників у галузі високих технологій; презентація британської програми стажування молодих юристів, а також Свято мистецтв – від музики до ілюзії.

 що подарувати дитині, подарунки дітям на все життяУ теперішній час, якщо в родині - достаток, діти мають багато всіляких іграшок, найрізноманітніших ігор та купу ґаджетів і розваг. Зараз стільки всього існує для дітей, що їх вже просто нереально чимось здивувати. Та існують подарунки для наших малят, які вони точно запам’ятають на все життя та цінуватимуть їх. Більше того, вони пронесуть їх з собою через все життя і, швидше за все, подарують вже своїм дітям...

Ірина Мацко, статті,  присвячені питанням і проблематиці літератури для дітей, Статті Ірини Мацко, присвячені питанням і проблематиці літератури для дітей: "Серйозно про дитяче, або крок за кроком", "Дитина і казка. Казка як джерело пізнання для дитини", "Діти вулиці. Про статус сучасної української дитячої літератури", "Коли «Попелюшка» стане принцесою? Або проблеми українського казкарства", "Що несе у собі українська народна казка або чого вчить народний фольклор?".

 

 

 

проблематикаРозглянемо в цьому розділі різні життєві проблеми і способи їх вирішення. "Усе буде добре!" - на разі найліпший життєвий девіз для нас усіх.

позашкільне вихованняПозашкільне навчання має на меті виховання вільної, мислячої людини. Таке навчання будується на основі залучення дітей до творчості, реальної діяльності, інтелектуального діалогу....

 


Останні коментарі до сторінки
«Навчання, виховання та розвиток особистості. У поміч батькам та вчителям»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми