“Колобок” - казка, що оживає (книжка з доповненою реальністю)


Жива казка Колобок - книжка з віртуальною реальністю. Доповнена реальність. Жива книга.

 

“Колобок” – це дитяча книжка, гарно ілюстрована і виготовлена з якісних матеріалів. Цю казку можна читати трьома мовами: на одній сторінці розвороту – українська, на іншій – іноземні: англійська та російська мови. Але якщо завантажити безкоштовний додаток і навести камеру на зображення, книжка перестає бути просто книжкою. Кольорові ілюстрації оживають на екрані в форматі 3D, починає грати музика і з’являється цілий інтерфейс з можливістю навіть прослухати цю казку трьома мовами.

“Доповнена реальність не є кінцевою метою цього проекту, а лиш отим цікавим слайдом для дитини, на який вона звертає увагу і концентрується. А далі наше завдання – просто в ігровій формі обговорити побачене. Тобто мета мого проекту полягає в тому, щоб стимулювати розвиток емоційного інтелекту," – пояснює Олександр Музика у інтерв'ю вінницькому порталу "Вежа".

Книжка “Колобок” з віртуальною реальністю вийшла друком у 2018 році, і вперше Олександр презентував її навесні на День Європи у Вінниці. Лише за перший день у Олександра купили понад 50 книжок. Потім він мав ще декілька презентацій на загальноміських заходах, а у вересні 2019 року поїхав як учасник на Форум видавців до Львова. Саме там Олександр зустрів учительку української мови з Канади, яка замовила одразу більше чотирьох десятків книжок. Вона розповіла, що у Монреалі буде відбуватися книжковий форум, і що пану Олександру обов’язково потрібно туди приїхати та презентувати цю книжку діаспорі. У листопаді 2019-го ця задумка збулася, і Олександр разом із своєю дружиною Мирославою представили "Колобка" на книжковому форумі у Канаді. Також вони провели зустрічі з дітьми та їхніми батьками в українських школах імені Шевченка та імені Андрія Шептицького. Більшість примірників “Колобка” у Монреалі змогли реалізувати, бо коли в діаспорі дізналися про те, що на книжковій виставці за умовами не можна було продавати книжки, то створили усі умови... :) 
Олександр планує зробити серію таких казок із доповненою реальністю. Наступною буде кажка “Троє поросят”, потім – “Вовк і семеро козенят”, “Ріпка”, “Дюймовочка”…

 

Колобок - казка, що оживає. Книжка з віртуальною реальністю. Доповнена реальність.

 

 

Книги, що оживають, розвивають у дітлахів увагу, фантазію, пам'ять, логіку, дрібну моторику, почуття гумору, емоційний інтелект.
 
Спеціально розроблений
безкоштовний мобільний додаток здатний «оживити» сторінки книги - вони стають об'ємними, починають рухатися і говорити. Забавні авторські герої і предмети, здатні взаємодіяти з дитиною, видавати прикольні звуки і голоси - тому дитина швидко з ними подружиться і вже ніколи не захоче розлучатися.

 

Колобок - казка, що оживає. Книжка з віртуальною реальністю. Доповнена реальність.


 
Книга "Колобок" - розробка переможця В
сеукраїнської олімпіади з педагогіки, у якій втілені ігрові підходи у вихованні і навчанні дітей дошкільного віку. Ця книжка - це поєднання сучасних технологій і класичних підходів у вихованні дітей, через повчальні казки.

Оживаючі зображення - об'ємні 3D об'єкти - дають більш повне уявлення про те, як саме повинні виглядати ті чи інші предмети, рослини, герої казки.

За допомогою доповненої реальності можна відчути себе учасником казки, дослідником шляху колобка і його знайомством з героями казки.
 
Книга допомагає прищепити дитині любов до освітнього процесу (навчання через гру) і отримання корисних знань.

Книга здивує Вашу дитину і подарує їй користь з морем позитивних емоцій.

 

 

Колобок - казка, що оживає. Книжка з віртуальною реальністю. Доповнена реальність.

 

Придбати книгу "Колобок" з доповненою реальністю можна на сайті: http://www.vsevar.com/

 

 

Дивіться також у блозі Олександра Музики:

Інформаційний блог. Розвивачі іграшки та книги з доповненою реальністю від Олександра Музики.Подружжя Олександр та Мирослава Музики – розумні та енергійні вінничани, які своїми виробами дарують дітям та їхнім батькам здивування, позитивні емоції, неймовірний стрімкий розвиток... Вони створюють книги, що "оживають", розвиваючі геоборди, іграшки "тангоуз", чудернацькі пазли...


Останні коментарі до сторінки
«“Колобок” - казка, що оживає (книжка з доповненою реальністю)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми