Дитяча пісня "Дощик-непосидько" (слова Ірини Мацкової, музика Миколи Ведмедері) - текст, ноти


 

Дощик-непосидько. Дитяча пісня. Слова Ірини Мацкової. Музика Миколи Ведмедері (текст, ноти)

 

 

ДОЩИК – НЕПОСИДЬКО

Слова Ірини Мацкової
Музика Миколи Ведмедері


Раз, два, три, чотири... Знову
Дощ веде свою розмову, 
Тарабанить по вікні.
Знає – сумно є мені...

Непосидько–дощик грає, 
Перехожих поливає, 
Всі дерева, і хати, 
І дороги, і мости...

Ось мені він підморгнув, 
В гості хвацько заглянув:
– Не журися, я – з тобою!
Усміхнись! Ходи зі мною!

Дощик знову розігрався...
Сонце кликати він взявся
І Веселку малювати, 
Щоби радість дарувати.

 

 

Дощик-непосидько. Дитяча пісня. Слова Ірини Мацкової. Музика Миколи Ведмедері (текст, ноти). Веселка, журнал для дітей.

За матеріалами: "Веселка", журнал для дітей. №10, 2019 року. Пряшів, Словаччина.

 

 

Дивіться також на нашому сайті:

Ірина Мацкова, українська поетка, яка мешкає у Словаччині. Член Спілки українських письменників Словаччини. Дипломантка Міжнародного літературного конкурсу Коронація слова (2017 та 2019 р.р.)

Ірина Мацкова - член Спілки українських письменників Словаччини. В Україні зі своєю поетичною та пісенною творчістю виступала на радіо «Культура», в школах, бібліотеках, в Національному музеї літератури України. Приймала участь у благодійних акціях українських письменників та Всеукраїнського Інтеграційного Руху "ВІР в Україну" - Believe in Ukraine по допомозі дітям-сиротам, важко хворим дітям та школярам бібліотеки міста Красногорівка. У Словаччині виступала на радіо та телебаченні в передачах національних меншин, серед української громади, молоді та жителів міст,  пропагуючи українську культуру, народні традиції.  Нагороджена дипломами  Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (2017 - 2019 р.р.) у номінаціях: "Віршовані твори для дітей" та "Пісенна лірика". Увазі наших любих читачів пропонуємо добірки поезій,  надрукованих у літературно-мистецькому та публіцистичному журналі Спілки українських письменників Словаччини «ДУКЛЯ», журналі для дітей «ВЕСЕЛКА», в двотижневику Союзу русинів-українців Словаччини «НОВЕ ЖИТТЯ», в культурологічному просвітницькому тижневику «Слово Просвіти» та у поетичній збірці «Прийде Весна» (2019 р.).

 

Композитор Микола Ведмедеря: пісенний калейдоскоп

Композитор Микола Ведмедеря. Добірка пісень для дітейМикола Ведмедеря — талановитий український композитор, який вміє зачарувати новими мелодіями, що народжуються в його серці від поезій, що надихають... На сьогодні у творчому доробку композитора понад 30 збірок пісень для дітей. Микола Олексійович мешкає у місті Лозова, що на Харківщині; закінчив Харківське училище культури. Наразі пан Микола працює музичним керівником у закладі освіти. 


Останні коментарі до сторінки
«Дитяча пісня "Дощик-непосидько" (слова Ірини Мацкової, музика Миколи Ведмедері) - текст, ноти»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми