Видавництво «Ранок»: як допомогти дитині адаптуватись після канікул


До нових звершень

або

Як допомогти дитині адаптуватись після канікул

 

Канікули - це найочікуваніша та найвеселіша пора для дітлахів. Це час розваг та захопливих пригод. Та після такого активного відпочинку потрібно знову повертатися до уроків. Тож як активізуватися та з легкістю повернутися до навчання, без істерик та примх?

Знову ранній підйом, уроки, самостійні, диктанти, домашні роботи…Батьки, мабуть, з більшим острахом чекають закінчень канікул, ніж діти. Та все це можна перетворити на захопливі пригоди, неочікувані завдання та цікаві ігри. І ви побачите, як малеча з легкістю буде виконувати домашнє завдання та повертатися зі школи з новими перемогами. Досі про це мрієте? Час діяти!

Для початку складіть режим дня. Можливо перший тиждень дітям буде складно дотримуватися його та головне не здаватися. Підбадьорюйте малечу. 

Робіть уроки вчасно, не відкладайте на потім. Наздогнати буде важко.

Якщо дитині потрібна допомога розібратися з певною темою, залиште всі свої справи та разом розгадайте секрет цього завдання. 

Використовуйте додаткові зошити, шаблони, підручники. Видавництво «Активного Розвитку Талантів» пропонує незліченну кількість різноманітних варіантів підтягти, вдосконалити та закріпити знання учнів з різних предметів. 


Видавництво Ранок. До нових звершень. Як допомогти дитині адаптуватись після канікул. Ольга Шкрьогал, PR менеджер департаменту дитячої літератури видавництва Ранок.


От диктанти - це невід’ємна частина шкільного життя, починаючи з 2 класу. Та які б цікаві тексти не використовували вчителі, діти їх все одно не полюбляють. Бо головне тут не історія чи оповідь, а знання, які учень демонструє під час написання диктантів. А вони ж не завжди даються легко, особливо після канікул. Тож щоб школярики відточили свою майстерність та стали профі у грамоті, щоб канікули не стояли на перепоні до нових звершень компанія однокласників із серії «АРТшкола» взялися за цю, на перший погляд, складну справу. Вони у зошитах-помічниках «Готуюсь до диктантів» допоможуть відпрацювати навички з грамоти, писати диктанти без помилок та стресу. 


Видавництво Ранок. До нових звершень. Як допомогти дитині адаптуватись після канікул. Ольга Шкрьогал, PR менеджер департаменту дитячої літератури видавництва Ранок.


Компанія однокласників пропонує поринути у приємні репетиції та пізнати секрети граматики. Вони зібрали всі теми з правопису  2, 3, 4 класів. А кваліфіковані вчителі з дбайливими батьками перетворили їх на захопливі вправи та різноманітні завдання. Вони йдуть у тому ж порядку, в якому вивчаються у школі. Одна тема - це один урок. Кожна тема складається з чотирьох міні-сторінок. На перших трьох дітлахи будуть опрацьовувати орфографію, синтаксис, пунктуацію, фонетику й не лише. А потім, на четвертій, - пишуть диктант. 


Видавництво Ранок. До нових звершень. Як допомогти дитині адаптуватись після канікул. Ольга Шкрьогал, PR менеджер департаменту дитячої літератури видавництва Ранок.


Розкриємо вам декілька секретів та розповімо, що ж чекає на малечу у захопливому мовному світі. Дітлахи будуть у реченні знаходити потрібні слова, ставити питання, за картинками доповнювати тексти, ставити наголос. За кляксами знаходити потрібні букви, а за м’ячиками м’які приголосні. Ділити слова для переносу, вигадувати власні речення, чи навіть історії та записувати їх. Підкреслювати приголосні, виділяти морфеми. У прислів’ях знаходити чергування голосних та пари спільнокореневих слів. Дітлахи навіть напишуть малюнковий диктант. Та не забудьте запастись різнокольоровими олівцями. За допомогою них діти підкреслюватимуть орфограми.

Усі завдання розпочинаються з простого й поступово переходять до складнішого. Сторінки оформлені яскраво. А в куточку кожного уроку малеча знайде частинку зображення, яку потрібно вирізати та наклеїти в кінці зошита, щоб вийшла картинка. Аудіосупровід диктантів ще більше зацікавить дітлахів та навчить краще сприймати текст на слух. Після кожного диктанту дітлахи знайдуть тестометр, завдяки якому зможуть оцінити свої знання. А батьки та вчителі побачать на що потрібно звернути увагу при вивченні певної теми. Адже зошити «Готуємось до диктантів» можна використовувати як вдома, так і в школі. До того ж, на початку зошита даються поради, як проводити диктант, на що потрібно звернути увагу. А ще розповідаються невеличкі хитрощі, які допоможуть навчання перетворити на справжні пригоди світом грамоти.


Видавництво Ранок. До нових звершень. Як допомогти дитині адаптуватись після канікул. Ольга Шкрьогал, PR менеджер департаменту дитячої літератури видавництва Ранок.


Дитина ж буде граючись навчатися. Ігрові завдання допоможуть малечі повторити пройдений матеріал на уроках, засвоїти новий та ще й адаптуватися після канікул. Маленькими, але впевненими кроками вона буде йти тема за темою, підкорюючи мовознавчий світ. Юні школярики не боятимуться братися за зошити-помічники, адже знають, що вони їм обов’язково допоможуть із задоволенням поринути у світ грамоти й підкажуть як ним подорожувати.

 

Книжкового настрою!

 

Ольга Шкрьогал
PR менеджер департаменту дитячої літератури
видавництва “Ранок”.

 

 

Тренди дитячої літератури у 2019 році. Що і як будуть читати діти в наступному році.

 

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
«Видавництво «Ранок»: як допомогти дитині адаптуватись після канікул»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми