"Червона Шапочка" - новорічний костюм для дівчинки своїми руками (викрійка та технологія пошиття)


КОСТЮМ ДЛЯ ДІВЧИНКИ «ЧЕРВОНА ШАПОЧКА»

Біла блуза, білий фартушок, спідниця, шапочка-голландка і корсаж. Блуза з рукавами "ліхтарик" з відкладним коміром, по краю оздобленим рюшем. Застібка на блузі ззаду. Спідниця - темна, шестиклинна, призбирана по талії. Корсаж на шнурівці. Фартушок закруглений і теж оздоблений білим рюшем.

робимо своїми руками костюм для дівчинки Червона Шапочка, викрійка та технологія пошиття

За матеріалами: Т. М. Грибанова. Костюми до свята в дитячому садку. Альбом. Малюнки автора. Обкладинка художника Ю.В. Бондаренка. Київ, "Радянська школа", 1984.

 

Дивіться також у цьому розділі:

Методичні вказівки до шиття карнавальних костюмів

робимо карнавальний костюм своїми руками, виготовлення деталей лекалДля того, щоб легше було користуватися матеріалом наданої книги, нижче наводиться технологія пошиття костюмів, де описано пошив сорочок різного фасону (косоворотки, з відкладним коміром, реглан), платтів (невідрізного та відрізного), халата, сарафана, комбінезона, блузи з короткими або довгими, широкими рукавами на манжеті, з оборкою; нижньої спідниці, фартушка, камзола, штанців, а також шапочки з вушками для костюмів звірів. Крім того, подано окремі технологічні процеси обробки деталей  (обробка зрізу горловини, застібки та ін.). Роботу над костюмами починають з виготовлення деталей лекал.

 

Усі варіанти карнавальних костюмів для дітей до новорічних свят з книги Т.М. Грибанової :

Карнавальні костюми для дітей до новорічних свят - своїми руками (моделі, викрійки, технологія пошиття)

Костюми до свят у дитячому садочку своїми руками, моделі, викрійки, технологія пошиттяСвята і святкові ранки приносять дітям багато радощів, викликають позитивні емоції, сприяють вихованню моральних і естетичних почуттів. Нарядний, гарний одяг, в якому діти виступають на святі, приносить їм естетичну насолоду, прищеплює любов до прекрасного, сприяє розвитку творчих здібностей. У книзі Тамари Миколаївни Грибанової "Костюми до свята в дитячому садку" представлено багато моделей святкового одягу і карнавальних костюмів для дітей дошкільного віку з викрійками та технологією їх пошиття.


Останні коментарі до сторінки
«"Червона Шапочка" - новорічний костюм для дівчинки своїми руками (викрійка та технологія пошиття)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми