Видавництво «Ранок»: як книжки та мультики вчать дітей найважливішому


Видавництво Ранок. Як книжки та мультики вчать дітей найважливішому. Робокар Поллі.

 

Як книжки та мультики вчать дітей найважливішому

Навчити дитину чесності, порядності та взаємодопомозі – безперечно, дуже важливо. Але як? Як пояснити дітлахам, навіщо потрібно бути хорошою людиною, вміти дружити та співчувати? Адже для малечі це справжня загадка, яку потрібно розгадати. А допоможуть в цьому книги та мультфільми...

Книга – джерело мудрості, її герої - приклад для наслідування. Казки, пригодницькі історії та комікси мають своїх персонажів, які з часом трансформуються. І сьогодні «сплячі красуні» та відважні лицарі «озброюються» останнім словом електроніки. З’являються нові герої – відважні робокари та супер-ренджери. Улюблені історії оживають в мультиках, ще більше захоплюючи дитячу увагу. І ось вона – непереможна команда, яку обожнюють діти готова – казки та мультики - помічники батьків. Нові персонажі так само сповідують дружбу, взаєморозуміння, відвагу та чесність, як найкрутіші якості героїв усіх часів. Спостерігаючи за ними, діти захоплюються та хочуть вирости таким ж відважними та добрими.

У книзі «Робокар Поллі» (видавництво «Ранок») малеча познайомиться із такими героями. До того ж, це кілька десятків пригод, які можна читати у довільному порядку, бо сюжетно вони не пов’язані. Кожна оповідка – це якийсь моральний урок, присвячений тому, як бути справжнім другом, чому потрібно допомагати одне одному, бути чемним та чесним, а ще позитивним та веселим (до речі, крім книжки є ще однойменний мультик). 

Це такий лайтовий тренажер з основ будування міжлюдських відносин, що є дуже важливим елементом у вихованні дитини. Ці історії в ігровому режимі допомагають зрозуміти, що якщо навіть машинки та вертольоти можуть співчувати, любити та дружити, то людина взагалі не може обходитися без жодної з цих якостей. Поява бажання бути схожим на улюблених героїв – ось ключ до успіху, який дарують історії про робокара Поллі.  

Допомогти малечі відгадати загадку про дружбу та взаєморозуміння дитині набагато легше, якщо поруч буде гарна книжка або цікавий мультик. І хоча покоління змінюються, герої трансформуються у роботів, але в їхніх серцях залишається те, що ми хочемо вкласти у душі власних дітей – любов, дружба та людяність.

 

Видавництво Ранок. Як книжки та мультики вчать дітей найважливішому. Робокар Поллі.

Видавництво Ранок. Як книжки та мультики вчать дітей найважливішому. Робокар Поллі.

Видавництво Ранок. Як книжки та мультики вчать дітей найважливішому. Робокар Поллі.

 

Книжкового настрою!

 

Ольга Шкрьогал
PR менеджер департаменту дитячої літератури
видавництва “Ранок”.

 

 

Тренди дитячої літератури у 2019 році. Що і як будуть читати діти в наступному році.

 

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

 


Останні коментарі до сторінки
«Видавництво «Ранок»: як книжки та мультики вчать дітей найважливішому»:
Аліна , 2019-11-07 18:21:35, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 1     + Додати коментар
Топ-теми