2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)


2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)

 

 

Лариса Ященко, Тетяна Ніколаєва

2020 — РІК БІЛОГО МЕТАЛЕВОГО ЩУРА

(китайський календар)

 

Завантажити текст статті (txt.zip)


За китайським гороскопом символом 2020 року є Білий Металевий Щур. Його протегування починається з Молодиком 25 січня 2020 року о 00:03   і закінчується 11 лютого 2021 року. 
2020 рік буде першим роком в новому дванадцятирічному циклі, оскільки Щур — перша тварина китайського календаря. Цьому знаку Китайського гороскопу відповідає стихія “метал”, що символізує вогонь. На Сході говорять, що Щур не просто перший знак календаря — він є ще і символом пробудження природи.
Можна сказати про цей символ багато позитивного. Це знак вірності, працездатності, товариськості, прагматичності, кмітливості, чарівливості, хитрості, харизматичності. Але Щур також може бути впертим, заздрісним, безжальним, мстивим, маніпулятивним. Потайний і хитрий звір успішно справляється з будь-якими життєвими проблемами.
Щур заслужено вважається одним з шанованих знаків східного Зодіаку. 

 

 

2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)

 


ЯКИМ ЖЕ БУДЕ РІК МЕТАЛЕВОГО ЩУРА?

Вже можна здогадатися, що рік обіцяє бути непростим, скоріш напруженим і складним. Щур благоволить активним, цілеспрямованим людям, які не сидять, склавши руки, не бояться нестандартних рішень, без сумніву і побоювання рухаються вперед, але при цьому завжди прислухаються до здорового глузду.
За східним календарем Щури асоціюються з великими змінами, які не завжди можливо передбачити. Ця тварина готова до несподіваних поворотів долі і зустрічає їх гідно. Тому залишається лише повчитися у неї. Зміни у різних людей торкнуться різних сфер: роботи, місця проживання, соціального і сімейного статусу, світогляду. Зміни будуть несподіваними, непередбачуваними. У декотрих існує вірогідність небажаних і навіть небезпечних подій. Можливо, доведеться чимось пожертвувати, щоб знайти впевненість в завтрашньому дні і право на щастя.
Це буде складний рік наполегливої «щурячої гризні і метушні» на політичній арені. Ми станемо свідками серйозних змін у сфері міжнародних відносин, перестановок у владних структурах. Яскраво проявиться консерватизм, і буде потрібен високий рівень дипломатичності при вирішенні політичних питань, особливо міжнародних договорів і переговорів.
Успішно цього року повинні розвиватися будівництво і економіка, зміняться відносини у сфері фінансів, завершиться реорганізація адміністративного апарату, що дозволить ефективніше вирішувати питання, що стосуються боротьби з корупцією.
Астрологічний аналіз показує, що 2020 рік хоч і буде напруженим, але допоможе багатьом людям просунутися в професійній сфері. Головне, підходити до справ і роботи максимально відповідально. Стихія металу цього року матиме властивості обладунку для Щура, тому більшість людей відчуватимуть себе захищеними і упевненими у своїх діях. Це сприятиме збільшенню сили духу і відсутності боязні зустрітися з будь-якими проблемами.
Рік Металевого Щура створює хороші умови для фінансового благополуччя і грошових накопичень. Правда, в цьому питанні необхідний суворий контроль і економія. Дії для здійснення поставлених цілей повинні бути не поспішними, а продуманими, системними. Необхідно створити хорошу базу під будь-яку справу. Не варто прагнути до швидких, «показових» успіхів. Працьовитість, економія і практичність допоможуть добитися результатів і хорошого прибутку в багатьох областях. У цей рік часто відкривають власну справу. У рік Щура завжди досягають успіху хитрі люди, що вміють вичікувати.
Рік буде повний яскравих подій і назавжди запам’ятається багатьом людям. Не зважаючи на те, що він є високосним, буде сприятливим для укладання шлюбних союзів і поповнення в сімействі. Протягом року буде розсудливим почати пошук другої половини або постаратися розвивати з обранцем серйозні стосунки.
Початок 2020 року може бути достатньо непростим для багатьох. Допомогти подолати негатив зможе ваша відвертість і прямолінійність, нестандартне мислення, творчий підхід, рішучість і готовність до нового. Важливо знайти в собі сили впоратися з труднощами, які можуть підстерігати протягом всієї зими. Весна характеризуватиметься суттєвими змінами, пов’язаними із зміною місця проживання, або переглядом життєвих пріоритетів, або зміною напряму в професійній діяльності.
Літо, навпаки, дасть можливість добре відпочити всім, хто до цього багато трудився. Літні місяці пройдуть без особливих потрясінь.
Завершити початі справи можна буде восени, яка сприятиме цьому. Загалом, 2020 рік характеризуватиметься як позитивний, а найбільш успішною сферою для багатьох стане кар’єра і робота.
Майте на увазі, що в майбутньому році особливу важливість набудуть безкорисливі вчинки і чисті почини. Білий — колір чистоти і невинності, і тому важливо діяти відкрито і щиро. Необхідно навчитися піклуватися про навколишнє середовище, допомагати слабким, і тоді Щур обов’язково проявить свою прихильність. Не потрібно боятися зробити крок у бік нових починань. Обов’язково отримають підтримку всі, хто щиро вірить в свою справу, а також професіонали у всіх галузях бізнесу, науки і мистецтва. Якщо Ви — природжений лідер, який відрізняється гострим розумом, кмітливістю, сильною волею, умієте блискавично ухвалювати рішення, енергійні і активні, то цей рік пройде з користю.

Пам’ятайте: 2020 рік — відповідний час для усвідомлених перемін в житті. Якщо у вас є давня мрія або улюблена справа, якій ви приділяєте мало уваги, саме час зайнятися ними, не відкладаючи постійно на потім. Знайдіть в собі ті риси господаря року, які допоможуть вам на шляху реалізації задуманого. Знайте, що щирість і відданість своїй справі будуть заохочені. А це — вже відмінна заявка на успіх!

 

2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)


ЛЮДИ, ЩО НАРОДИЛИСЯ У РІК ЩУРА: ЯКІ ВОНИ?

Люди, народжені в рік Щура, - дуже правдиві і своєрідні, уміють трудитися день і ніч, не шкодуючи сил, і від інших вимагають того ж результату. Зазвичай вони вперті, практично ніколи не змінюють власної думки. Щур не шукає легких шляхів, а завжди йде до своєї мети; при цьому не важливо, як багато перешкод належить подолати. Він повний енергії, може одночасно суміщати декілька справ і вимагає не меншої старанності від інших. 
Щурі - замкнуті, дуже часто не довіряють людям, що поруч, вміють плести інтриги. Інколи буває складно передбачити їхній наступний крок. Часто бувають запальні та імпульсивні, можуть втрачати самоконтроль. Та при цьому у них чудово розвинені дипломатичні здібності, красномовство і навіть дар переконання. Вони можуть добитися успіху практично в будь-якій справі, працездатні, старанні, наполегливі. Щури - товариські, завжди готові прийти на допомогу, мають багато ділових партнерів, друзів. У них дивовижні організаторські здібності, тому вони завжди готові вести за собою людей до спільної мети.
Прямолінійність у думках і вміння відстояти власну думку виділяють їх з натовпу і примушують перебувати в центрі уваги. Зовні вони здаються веселими, безтурботними і врівноваженими, та всередині постійно криється якась неясна тривога. Люди, які добре знають Щура, розуміють, що за вдачею він холерик, а значить, має найбуйніший темперамент з усіх знаків. В той же час він інтелігентний, любить спілкуватися з цікавими людьми, проявляє люб’язність, великодушність. Уміння з дивовижною легкістю сходитися з людьми і заводити корисні знайомства використовує з будь-якою вигодою для себе і найчастіше в корисливих цілях. Його симпатії рідко бувають постійні до однієї людини. Якщо людина стає йому непотрібною, він починає маніпулювати нею, поводитися з нею неналежним чином. Люди, що народилися в рік Щура, дуже люблять попліткувати, покритикувати когось.
Не лише могутня енергетика вогняної стихії властива цим людям, але й уміння ретельно планувати, робити запаси і накопичувати «на чорний день». Матеріальна сторона має вагоме значення для людей цього знаку. Тому і успішність в сферах фінансів. Щур трепетно ставиться до грошей, уміє їх заробляти і не любить витрачати на повсякденні речі. Саме тому Щури не люблять давати в борг, та і взагалі розлучатися з грошима, якщо вони не витрачаються на них.
Скнарість Щурів може обернутися і позитивною рисою, адже вони дуже люблять свій дім і сім’ю, тому завжди зважають на інтереси своїх домашніх і всіляко допомагають родичам. Дуже люблять дітей, тому у них в сім’ї іноді буває їх дуже багато. Часто самі поводяться як діти. Також вміють і люблять обставляти власне житло, створюючи в нім особливий затишок і комфорт. Завжди готові прийняти в гості друзів чи родичів. Ніколи не залишать постарілих матір і батька напризволяще. А заради любові як чоловіки, так і жінки готові здійснювати нерозсудливі вчинки, але при цьому у відповідь чекають таких же сильних почуттів і емоцій.
Металевий Щур любить наполягати на своєму, добиватися поставленої мети будь-яким шляхом. Від нього не варто чекати поступок, поблажок, йому не притаманна слабкість, тому і в інших людях він цю якість зневажає. Нетерпіння, зайва метушливість, непостійність, нервозність — ось найнегативніші якості людей, що народилися в цей рік. Часто це нестабільні особистості, які не можуть знайти гармонію. Вони завжди коливаються від імпульсної нервозності до цілковитого пасиву. Лише в окремих випадках зустрічається поступливий і гнучкий Металевий Щур, це чудова людина, яка своєю завзятістю і розумом доводить початі справи до кінця.

 

2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)

 


ЩО ЧЕКАТИ ЗНАКАМ СХІДНОГО КАЛЕНДАРЯ У 2020 РОЦІ?

Щур (Миша) (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020) — важливо зосередитися на найголовніших справах і планах, залучити помічників і покровителів, оскільки ви потребуватимете їхньої підтримки і схвалення. Багатьом цей рік обіцяє успіхи в професійній діяльності, творче зростання і духовне оновлення, чоловіки можуть розраховувати на просування в кар’єрі, на появу нових джерел доходу, а жінки зустрінуть нове кохання або знайдуть впливового покровителя. Вірогідні зміни в близькому оточенні, з’явиться можливість змінити місце проживання або відправитися працювати за кордон. Особливо сприятлива друга половина року для народження дітей, створення сім’ї, отримання доходів від раніше докладених зусиль.

Бик (1937, 1949, 1961,1973, 1985, 1997, 2009) — бережіть свої статки і акуратно проводьте грошові операції. Навесні вас можуть чекати неочікувані витрати. У сімейному житті багатьох чекають зміни на краще: це може бути переїзд або придбання нерухомості, та і просто приємні події. Для цього, доведеться розширити сферу діяльності і обзавестися компетентними помічниками, які можуть дати грамотні поради, у тому числі і юридичні.

Тигр (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) — реалізація багатьох планів залежатиме від вашого везіння, друзів і партнерів. Справи можуть йти ледве-ледве, а грошей часто не вистачатиме через те, що вони можуть витрачатися зовсім не туди, куди планувалося, особливо у першій половині року. Будь-які імпульсні рішення і емоційні зриви, конфлікти через спроби швидко розбагатіти можуть, навпаки, призвести до розчарування. Надмірна довірливість і ризиковані дії призведуть до банкрутства або до неприємностей на роботі та в сім’ї. Кращий час для початку реалізації планів — літо і друга половина року. Однак, слід уникати авантюр і дотримуватися консервативніших поглядів і морально-етичних принципів.

Кролик (Кіт) (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) — доволі сприятливий і спокійний рік, серйозних проблем не очікується. У першій половині емоціональний стан буде часто нестійким, багатьом буде хотітися більше свободи, що буде несподіванкою для близьких. Правда, зможете знайти способи легкого заробітку або обзавестися впливовими партнерами. Багато сміливих ідей можуть бути реалізовані лише у другій половині року. Любов до флірту стане причиною сімейних розладів. Будь-яка акуратність у витратах вітається, а, тим, хто відчує необхідність підправити здоров’я, слід забезпечити собі повноцінні умови для відновлення сил.

Дракон (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) — доволі динамічний і цілком сприятливий рік, коли відкриваються нові можливості для реалізації задуманих планів і перспективи професійного зростання. У першій половині року романтичні зв’язки і ділові пропозиції відчинять вам двері в новий світ. Можете багато подорожувати, спілкуватися з іноземцями, знаходити несподівані джерела доходу, а забавні пригоди вноситимуть різноманітність до повсякденного життя. Відчуватимете себе енергійними, впевненими, налаштованими на романтичні пригоди і готовими до будь-яких перемін.

Змія (1941, 1953, 1965, 1977, 1989,    2001, 2013) — робитимете все для того, щоб більше заробити. Можна знайти другу роботу або змінити на більш прибуткову. Поводьтеся обачно, уважно ставтеся до угод і своїх витрат. Загалом рік буде спокійним і передбачуваним. Ви приділятимете багато часу кар’єрі, не будете відступатися від своєї мети, і отримаєте бажане. Постарайтеся спиратися не тільки на себе, але і прислухатися до порад керівників.

Кінь (1942, 1954, 1966, 1978, 1990,    2002, 2014) — передбачається досить важкий рік, що завершує один шестирічний цикл і започатковує інший, і важливо підбити підсумки і підготуватися до нових стартів. Проблеми і напружені відносини з близькими чи із співробітниками можуть збивати вас з вибраного курсу, тому перша половина року — період складних ситуацій в сім’ї і на роботі. Для успішної діяльності і збереження душевної гармонії ви повинні діяти обачно, але наполегливо, уникаючи конфліктів із законом і судовими органами. Завдяки цьому до кінця року вдасться досягти успіху в професії чи творчості. Однак фінансове становище нестійке, не варто брати або давати гроші у борг.

Коза (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015) —відчуєте себе упевненими і відкритими для нових партнерських відносин, бізнесу і перемін. Підвищена увага залицяльників, спонсорів, неочікуваний прибуток лише зміцнять вашу самосвідомість. Цілком сприятливою буде обстановка для кар’єри, професійних стосунків, буде досить приводів, щоб нагадати про свої заслуги і запропонувати до обговорення свої творчі плани. Можливі труднощі в роботі через нездатність сприймати критику. Багатою на романтичні ситуації може бути друга половина року, і якщо сімейне життя здається нудним, то можете захопитися кимось на стороні.

Мавпа (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016) — рік успіху і процвітання, оскільки буде досить сил для здійснення своїх планів. Гроші можуть з’являтися з неочікуваних джерел, і багато хто може поліпшити своє матеріальне становище. Романтичні зв’язки, нові знайомства, оригінальні проекти і ідеї складатимуть коло ваших інтересів, а завдяки комунікабельності більшість проблем вирішаться легко. Друга половина року сприятливий час для створення сім’ї, народження дітей. У житті можуть з’явитися знайомі, які сприятимуть вашому просуванню і творчому успіху. Протягом всього року багато хто буде задіяний в найрізноманітніших проектах, при цьому партнери і колеги будуть активно вас підтримувати.

Півень (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) — досить складний рік, ряд невирішених сімейних проблем можуть завадити в здійсненні задуманих планів. Комусь доведеться розлучитися зі своїми заощадженнями і використати їх на непередбачені цілі. Якщо не вистачатиме грошей, доведеться шукати альтернативні варіанти заробітку, особливо в першій половині року. Не варто ділитися своїми планами і ідеями, оскільки конкуренти і заздрісники можуть ними скористатися. Ризик і бажання швидко заробити можуть обернутися проблемами для сім’ї чи близького оточення. Лише осінь - успішніший період.

Собака (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018) — доведеться змиритися з нестабільністю і різними непередбачуваними ситуаціями. Практично щодня обставини мінятимуться, і ви ніколи не передбачите, як усе закінчиться. Сім’я стане віддушиною, яка врятує від стресу. Друге півріччя буде позитивним і обіцяє успіх в роботі і неочікуваний дохід від колишніх капіталовкладень чи діяльності. Відкриваються нові можливості співробітництва, а також поява корисних зв’язків або романтичних пригод. Вдалими можуть бути подорожі, початок нового бізнесу із залученням до своїх проектів компаньйонів.

Свиня (Кабан) (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) — досить складний період для багатьох. Нестабільна ситуація в плані фінансів і кар’єри не дозволить вам розраховувати на довгострокові проекти, доведеться прилаштовуватися під чужі плани і справи, особливо в першій половині року. Слід уникати ризикованих заходів, які можуть привести до матеріальних втрат і до проблем у родині. Багато труднощів, які викликають тривогу і ускладнюють життя, можуть бути залагоджені вже у середині літа. Ставтеся з мудрістю до будь-яких змін, щоб не витрачати сили даремно. Романтичні відносини як жінок, так і чоловіків відзначаються стійкістю і емоційністю.

 

2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)

За матеріалами: "Посівний календар". Асторологічний річний випуск №1, 2020 рік. м. Кропивницький, "Видавнича фірма "Рената", 2020.

 

 

Більше про китайський календар на "Малій Сторінці":

Китайський календарПід календарем ми розуміємо певний часовий цикл, який відображає закономірності в природі. З безлічі календарів різних культур і народів китайський календар по праву називається найдавнішим календарем. Складений ще п'ять тисяч років тому, він продемонстрував протягом століть, що закладена в ньому гармонія всесвіту є життєвою і переконливою системою, що зв'язує воєдино три сили світобудови - Небо, Землю і Людину. Сила Неба і Землі в китайському календарі представлена в майстерному поєднанні місячних і сонячних ритмів, а сила Людини - в 12 психотипах звірів (щура, бика, тигра, зайця, дракона, змії, коня, кози, мавпи, півня, собаки, кабана).

Останні коментарі до сторінки
«2020 - рік Білого Металевого Щура (китайський календар)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми