Юлія Хандожинська. "У бібліотеці" (казочка для малят)


Юлія Хандожинська. У бібліотеці. Казка для малят

 

 

Юлія Хандожинська

У БІБЛІОТЕЦІ

День добігав до вечора. У бібліотеці ставало зовсім тихо.
Тільки ще сонечко краєм промінчиків заглядало на полиці, де лежало багато книг. Та раптом, не втримавшись від розмов, одна маленька книжечка прошепотіла іншій:
- Ти знаєш, мене вже так довго ніхто не відвідував! Мабуть, я стаю нікому не цікавою... А так хотілося б ще дарувати хороший настрій читачам!
Уважно вислухавши, інша книжечка відповіла:
- Не одна ти сумуєш! До мене теж рідко приходять читачі, але я сподіваюся і чекаю, що вони до нас повернуться. От уяви на мить, якщо на деякий час не стане інтернету, модних мобільних телефонів, до кого тоді діти будуть звертатися про допомогу? Звичайно, прийдуть до нас у бібліотеку. Просто зараз такий час, що ми відпочиваємо.
- Ой, як ти мудро розмірковуєш!
Книги ще довго шепотіли між собою, заспокоюючи одна одну...

Юлія Хандожинська. У бібліотеці. Казка для малят

Казку люб'язно надіслано авторкою спеціально для читачів "Малої Сторінки".

 

 

Більше творів Юлії Хандожинської на "Малій Сторінці":

Юлія Хандожинська. Вірші для дітей. Пісні для дітей

Протягом всього свого життєвого шляху, з дитинства й до тепер, Юлія Хандожинська пронесла свою любов до слова. Перші її рядки побачили світ ще під час роботи у дитячому садочку. Там поряд з дітьми і відкрився той дивній і загадковий світ у серці Юлії. Більш серйозніше Юлія Миколаївна почала писати вже у квітучій Сквирі. Перша збірка "Мрії у вогні не згорають"побачила світ у 2014 році. Далі вийшли друком такі збірки: "Я пелюстками серця обійму цілий світ", "Бентежить душу батьківська земля", "У сяйві слова", "Мелодия чувств","Перлини моїх снів", "Намальовані душі". Юлія Хандожинська також є активним громадським діячем, має немало досягнень, завжди активно приймає участь у творчих конкурсах і фестивалях.
 

Юлія Хандожинська. Казки для малят

Юлія Хандожинська. Казки для найменьшеньких"Казка про іжачків ", "Хмаринки", "У бібліотеці", "Подаруй книгу бібліотеці" - такі казочки подарувала маленьким читачам "Малої Сторінки" письменниця Юлія Хандожинська.


Останні коментарі до сторінки
«Юлія Хандожинська. "У бібліотеці" (казочка для малят)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми