Форум «Хай-тек і майбутнє» у Києві


Форум Хай-тек і майбутнє відбудеться 3 жовтня 2018 року у Києві. Організатори - Неурядова організація UkraineIS (Сергій Вакарін) та Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей міста Києва.

 

Форум «Хай-тек і майбутнє» 

Hi-tech & Future Forum: IT,Media, Aerospace, Blockchain

 

 

Нові технології швидко змінюють світ. На наших заходах ми намагаємось відповісти на питання: 
Як молодь може знайти своє місце в технологізованому світі та бізнесі?
Яку роль може зіграти в ньому наша молода країна?

Запрошуємо на дискусію про майбутнє України – високі технології: ІТ, авіакосмос, медіа, блокчейн та ін.

Нашим освітнім програмам будуть присвячені окремі події в рамках Форуму, які ми скоро оголосимо. А в основній програмі Форуму поговоримо про діяльність наших організацій та партнерів – розвиток технологій, міжнародну співпрацю, проведення конференцій та конкурсів. А завершимо дискусією про майбутнє України.

Вперше в Україні презентуються нові західні фонди та конкурси (хакатони), які допоможуть створити власний хай тек-бізнес (стартап) та отримати фінансування від наших партнерів – американських та норвезьких компаній.

Ви почуєте виступ представника Єврокомісії в «Групі друзів України», Радника Посла Європейського Союзу та дослідника Гарвардського університету, президентів провідних західних компаній.

Також на продовження Космохакатону, започаткованого нами минулого року, ми збираємо команди для хакатонів NASA, конкурсів з економіки і не тільки. Нещодавно українська команда з нашою підтримкою вже здобула світову перемогу на хакатоні NASA та їздила в Америку на запуск космічного корабля! 

Провести саме цей Форум нас надихнули партнери, з якими ми працюємо та яким хочемо подякувати, з країн ЄС та ЄАВТ (EFTA), США та Канади, а останнім часом також країн Далекого Сходу. А ще хочеться подякувати Швейцарському посольству, яке влаштувало виставку «Мовчазні книги» у #Бібліотека, що сприяло визначенню місця Форуму (дякуємо Івану Степуріну за вчасну інформацію).

Програма Форуму: головна сесія

15:00. Вступне слово організатора.
15:10. Олексій Планіда (Ubisoft). Віртуальна реальність. Інноваційне навчання програмістів.
15:40. Денис Доронін (SoftServe). Блокчейн в Україні та практичне застосування.
16:10. Сергій Вакарін, Віталій Небилиця. Організація UkraineIS. Технології, конкурси та навчання.
- Міжнародна співпраця та бізнес.
- ІТ: презентація технологій в Silicon Valley, застосування в медіа, фінтех та криптовалюти (представлено на Mobile World Congress та Swiss Payment Forum), Інтернет речей (IoT).
- Авіакосмічна співпраця (літакобудування, програми NASA та ін.)
- Екологія та ін.
- Бізнес-інкубатор.
17:00. Презентація партнерів.
17:15. Дискусія на тему «Майбутнє України – бізнес та інвестиції».

Увага! Перші 50 осіб, які відмітяться на Фейсбук-сторінці події як відвідувачі, отримають гарантовані місця. У разі необхідності для інших проведемо окрему подію.

Організатори форуму: Неурядова організація UkraineIS та Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей міста Києва  

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 25А (Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей міста Києва)

 

Ця подія на ФБ: https://www.facebook.com/   -  

Доєднуйтесь!!!

 

Сергій Вакарін, Голова правління UkraineIS 

 

 

Більше цікавої інформації читайте в блозі Сергія Вакаріна на "Малій  Сторінці":

Сергій Вакарін. Блог про космос, культуру, екологію, новітні технології. Блог про цікаві події в Україні та світі.Читайте у блозі Сергія Вакаріна, голови організації UkraineIS, інформацію про найцікавіші події про співпрацю України з країнами усього світу у галузі новітніх технологій, космосу, культури, екології та інших сферах діяльності. 

Останні коментарі до сторінки
«Форум «Хай-тек і майбутнє» у Києві »:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми