Прес-реліз “Флешмоб #ДякуюЗаРанок”


 

Блог видавництва Ранок. Флешмоб #ДякуюЗаРанок

 

 

ПРЕС-РЕЛІЗ “ФЛЕШМОБ #ДЯКУЮЗАРАНОК”


Видавництво “Ранок” запускає флешмоб #ДякуюЗаРанок та закликає українців, представників бізнесу та компанії долучатися до акції.

 

Суть флешмобу – адресувати вдячність. Акцію розпочали співробітники видавництва, дякуючи одне одному за дружбу, підтримку, допомогу, пораду, спілкування, досвід. У вдячності немає меж!

 

Тому кожен охочий може використати гештег #ДякуюЗаРанок та подякувати захисникам, соціальним працівникам, рідним, друзям, сусідам, тим, кого вважаєте героями наших днів.

 

Механіка флешмобу:

 

— Зробити публікацію у Фейсбук/Інстаграм/ТікТок, написавши текст вдячності та опублікувавши фото того, кому дякуєте.

—  Затегати сторінку людини (аби вона побачила пост та могла продовжити флешмоб).

—  Додати:  #ДякуюЗаРанок.

Людина, якій подякували, переймає флешмоб, повторюючи ті самі дії.

Важливо: затегати + гештег.


У видавництві “Ранок” флешмоб приурочили до 25-річчя корпорації, що відзначають 28 травня. До того ж, 29 травня відбудеться Youtube-стрім, на якому провідні фахівці корпорації розкажуть про книговидання та найінноваційніше видаництво в Україні.

Євгенія Веремко,
менеджер з дитячої та художньої літератури
корпорації "Ранок".

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:
Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

 


Останні коментарі до сторінки
«Прес-реліз “Флешмоб #ДякуюЗаРанок”»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми