Курси інноваційної профорієнтації та навчання майбутнього у Києві


Курси інноваційної профорієнтації та навчання майбутнього у Києві (3 жовтня 2018 року). Неурядова організація UkraineIS. Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей міста Києва

 

Неурядова організація UkraineIS та Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей міста Києва запрошують школярів та батьків на надзвичайно цікавий захід! 

У середу, 3 жовтня 2018 року, о 13:30 в Центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для дітей, що розташована за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 25А, відбудуться курси інноваційної профорієнтації та навчання майбутнього:

-    приєднуйтесь до нашої комплексної хай-тек програми навчання (візуальне програмування, англійська з віртуальною реальністю, робототехніка та ін.); 
-    здобувайте глобальні та національні перемоги з великими призами, стипендіями, можливістю поїхати на міжнародні заходи, а потім і на навчання: Велика Британія, Канада, США, Італія, Іспанія, Польща, а також країни Далекого Сходу;
-    творчі техно-конкурси - новий вимір Космохакатону з цінними призами, включаючи 3D-окуляри віртуальної реальності! Також зустрічайте нових дуже симпатичних роботів!
-  
 шукаємо талановитих дітей; набираємо команди на міжнародні хайтек-конкурси.

Літак «Мрія» - найбільший у світі! А знаєте, як виглядає зблизька? Дізнайтеся! 

А на завершення наш Великий маг Віталій, який виступав на урочистому святкуванні в Американському домі, продемонструє неймовірні фокуси, яких ви ще не бачили! Він навіть створить невагомість на ваших очах! 

Практичні заняття та конкурси: віртуальна реальність; найкраща історія за Мовчазними книгами – проект Посольства Швейцарії, а також: Лего, робототехніка та ін.

Провести саме цей Форум нас надихнули партнери, з якими ми працюємо та яким хочемо подякувати, з країн ЄС та ЄАВТ (EFTA), США та Канади, а останнім часом також країн Далекого Сходу. А ще хочеться подякувати Швейцарському посольству, яке влаштувало виставку «Мовчазні книги» у #Бібліотека, що сприяло визначенню місця Форуму (дякуємо Иван Степурин за вчасну інформацію).

Наша команда вже здобула світову перемогу на хакатоні НАСА та їздила в США на запуск космічного корабля - ви теж зможете! 

 

Програма заходу:

13.30 - Високі технології, розвиток мислення та іноземні мови. Презентація програм навчання (програмування, моделювання та англійської мови), конкурсів, поїздок 
14.15 - Креативні програми: Медіа-школа 
Школа ілюзіонізму, демонстрація фокусів на наукові теми
15.00 - Практичні заняття та творчі конкурси
18.00 - Нагородження

Ця подія на ФБ: https://www.facebook.com/   -  Доєднуйтесь!!!

Сергій Вакарін, Голова правління UkraineIS 

 

 

Більше цікавої інформації читайте в блозі Сергія Вакаріна на "Малій  Сторінці":

Сергій Вакарін. Блог про космос, культуру, екологію, новітні технології. Блог про цікаві події в Україні та світі.Читайте у блозі Сергія Вакаріна, голови організації UkraineIS, інформацію про найцікавіші події про співпрацю України з країнами усього світу у галузі новітніх технологій, космосу, культури, екології та інших сферах діяльності. 

Останні коментарі до сторінки
«Курси інноваційної профорієнтації та навчання майбутнього у Києві»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми