Китайський календар: 2018 - рік Жовтої Земляної Собаки


Китайський календар. 2018 - рік Жовтої Земляної Собаки. Рік Собаки настане 15 лютого 2018 року о 23:05 за київським часом

 

Традиційна китайська культура ще з давнини шанує Новий рік. Це свято — найважливіша подія в кожній родині. Кожен рік він випадає в різні числа, що пов’язано з тим, що в його основі лежить місячний календар. Китайський новий рік починається із зимового новолуння, яке знаменує завершення повного місячного циклу. За Східним календарем наш 2018 рік — це рік Жовтої Земляної Собаки. Для послідовників китайського календаря це буде 4716 рік. Рік Собаки настане 15 лютого 2018 року о 23:05 за київським часом і триватиме до 4 лютого 2019 року 23:05 за київським часом. Китайці вважають, що Східний Новий рік — це перший день весни, а значить, в цей день прокидається природа і починається нове життя.

Колір року Собаки - жовтий, а колір, який буде приносити успіх у цьому році, - зелений. Ці кольори можна поєднувати. Талісманом року буде людина. Магічне число п'ять.
 
Рік Жовтої Земляної Собаки проявляє свою найбільшу силу наприкінці літа, коли погода стає прохолоднішою та вологішою.
 
Успіх цього року пов'язаний зі здоров'ям. Тому, перед тим як почати справу, треба спочатку покращити своє здоров'я, бо це забезпечить безперебійне та регулярне виконання розпочатої справи. Найуразливіший для хвороб орган - селезінка. У Рік Жовтої Земляної Собаки треба обережно ставитись до вживання кондитерських виробів, надмірно жирної та гострої їжі. Бо може виникнути схильність до переїдання і як наслідок швидке збільшення ваги та навіть ожиріння. Тому у цей рік бажано слідкувати за режимом дня та прийомом їжі, робити фізичне навантаження у виді різноманітних тренувальних програм.
 
Куратором року буде планета Сатурн, яка рухатиметься у цьому році по знаку Козерога, слідом за Чорним Місяцем. 2 квітня 2018 року Сатурн з'єднається із Марсом. А з 18 квітня по 6 вересня Сатурн рухатиметься у зворотному напрямку (ретроградно), описуючи петлю, і 12 грудня 2018 року завершить петлю. Рух Сатурна показує, що головним завдання для нього буде знищення негативних наслідків від дії Чорного Місяця. Тому усі негаразди, втрати та руйнування слід сприймати як руйнування чогось непрофесійного, погано спланованого та прорахованого, хибного, оманливого та бездуховного.

За матеріалами:  http://dna.com.ua/

 

* * *

 

Китайський календар. 2018 - рік Жовтої Земляної Собаки. Рік Собаки настане 15 лютого 2018 року о 23:05 за київським часом

 

РІК ЖОВТОЇ СОБАКИ ДЛЯ РОДИНИ

 

Собаки і люди - найкращі друзі, які все роблять разом. Вважається, що розумний і вірний Собака зможе захистити і подбати про своїх господарів. Собака вважається щасливою твариною для китайців. Східні перекази кажуть, що будь-який собака приносить в будинок своїх власників щастя і благополуччя. Собака пройде разом зі своїм господарем всі випробування, і, якщо почує щось недобре, тут же подасть сигнал про майбутню загрозу. Колір собак за китайським астрологічним календарем може бути різним. 2018 рік буде роком Жовтої Собаки. Вона найкраще захистить родину від лиха, дозволяючи своїм господарям отримати від життя максимум задоволення.

Жовтий Собака приносить з собою енергію росту процвітання, що дуже важливо для сучасних молодих людей, життя яких сповнене новими проектами.

Головна тварина року, Жовтий Земляний Собака, сприяє відпочинку, домашнім зустрічам, творчим заняттям з дитиною і медитації.

У древніх роботах астрологів Жовтий Земляний Собака спокійно лежить на травичці й спостерігає за заходом сонця. В його очах можна побачити не втому, а життєву мудрість і спокій. Хочеться вірити, що 2018 рік Жовтого собаки пройде в мирному спогляданні навколишньої дійсності, у стані емоційного розслаблення і спокою.

Однак не можна забувати, що повне розслаблення починається тільки після активної роботи. Собака, як господар року, наполягає на тому, що право на відпочинок треба заробити.

Тому не забувайте ставити перед собою нові цілі та пам'ятайте, що прихильність Собаки отримають найпрацелюбніші та найенергійніші, ті, хто звик багато працювати і з надією дивитися у завтрашній день.

За матеріалами: tvoymalysh.com.ua/

 

Більше про китайський календар на "Малій Сторінці":

Китайський календарПід календарем ми розуміємо певний часовий цикл, який відображає закономірності в природі. З безлічі календарів різних культур і народів китайський календар по праву називається найдавнішим календарем. Складений ще п'ять тисяч років тому, він продемонстрував протягом століть, що закладена в ньому гармонія всесвіту є життєвою і переконливою системою, що зв'язує воєдино три сили світобудови - Небо, Землю і Людину. Сила Неба і Землі в китайському календарі представлена в майстерному поєднанні місячних і сонячних ритмів, а сила Людини - в 12 психотипах звірів (щура, бика, тигра, зайця, дракона, змії, коня, кози, мавпи, півня, собаки, кабана).

Останні коментарі до сторінки
«Китайський календар: 2018 - рік Жовтої Земляної Собаки»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми