Видавництво "Ранок". Найцікавіші книжкові новинки цього літа для дітей


Видавництво Ранок. Найцікавіші книги для дітей. Книги для дошкільників та молодших школярів. Новинки для молодших школярів та підлітків.

 

Літо в самому розпалі, а батьки все шукають, чим цікавим можна зайняти дитину на відпочинку та в дорозі? Адже, літо - це вільний час, який хочеться витратити з користю.

Пропонуємо нашим любим читачам ознайомитися з найцікавішими книжковими новинками цього літа від видавництва "Ранок".

 

Для дошкільників та молодших школярів

 

 

Видавництво Ранок. Найцікавіші книги для дітей. Книги для дошкільників та молодших школярів. Новинки для молодших школярів та підлітків. Серія книг Ігри в дорогу.


 
За допомогою серії книг  "Ігри в дорогу" можна не тільки навчитися новому, а ще й корисно та весело провести час. Уявіть, як цікаво може бути дитині, сидячи у літаку, дізнатися щось захопливе про того самого "залізного птаха"!

 

 

 

Видавництво Ранок. Найцікавіші книги для дітей. Книги для дошкільників та молодших школярів. Новинки для молодших школярів та підлітків. Серія книг Ігри в дорогу. Енциклопедія  Чомусики.


 
Маленькі розумники на відпочинку після нових досліджень ставлять несподівані запитання, на кшталт "а чому вода у морі солона?" Або "а як риба дихає у воді?". Втамувати “спрагу” чомучок зможуть енциклопедії “Чомусики”.

 

 


 

На відео: Видавництво Ранок. Інтерактивна книжка для малят.

 

 

Digital-покоління потребує digital-книжок. Книжка квест з аудіосупроводом, з якою дитина допоможете головному герою досягти мети: "Зайченя шукає маму", "Котик хоче гратися".

 

 

 

Видавництво Ранок. Найцікавіші книги для дітей. Книги для дошкільників та молодших школярів. Новинки для молодших школярів та підлітків. Серія книг Ігри в дорогу. Енциклопедія  Чомусики. книжки із суперпесиками Щенячий патруль


Як заохотити дитину до читання за допомогою мультиків? Допоможе справжнісінький телепорт: книжки із суперпесиками "Щенячий патруль". З їх допомогою тренується пам'ять та фантазія. За читанням цих книг збирається вся родина.

 

 

 

Видавництво Ранок. Найцікавіші книги для дітей. Казки-хвилинки.

 

Скільки читати з дітками улітку? Правильна відповідь тільки одна: стільки, щоб дитина не втомлювалась і не втрачала інтерес. Радимо на літо «Казки-хвилинки». Невеличкі історії про чарівного липунчика підходять для першого читання, у них зрозумілий сюжет, невеличкі ілюстрації й щіпка гумору.

 

 

 

Видавництво Ранок. Компактна гра для пригод у дорозі Котовасія.


 
Компактна гра для пригод у дорозі - "Котовасія". Уявіть що худий голодний кіт горланить у вас під балконом. Єдиним вашим бажанням буде нагодувати бідненького якомога швидше. Але не банальним шматком ковбаси. У нагоді вам стануть уважність, гарна пам’ять і правильна стратегія гри.

 

 

Для молодших школярів та підлітків

 

 

Видавництво Ранок. Нечуй невмирущий - весела й інтригуюча повість для молодших школярів


 
"Нечуй невмирущий" - весела й інтригуюча повість для молодших школярів занурить у літо та пригоди. Головний герой книги знаходить незвичайного кота і прозиває його Нечуєм - за вперте прагнення не чути інших. Дізнавшись, що коти мають дев’ять життів, хлопчик вирішує  перевірити цю теорію.  


 

 

Видавництво Ранок. Книжка Скелет без шафи.


Книжка "Скелет без шафи" буде до смаку підліткам, бо в ній розкриваються  нюанси їхнього життя. У головної героїні Ані фактично немає друзів, її часто  ображають однокласники.   Аня мріє стати експерткою з медицини та веде анатомічний блог та має особливого таємного друга, який допоможе дівчинці стати впевненішою.

 

 

 

Видавництво Ранок. Я винахідник - паперова книжка з деталями 3D-конструктора та мобільним додатком.


 
Найбільш діджиталізована новинка цього літа - "Я винахідник": спільний проект видавництва "Ранок" та телеканалу ПЛЮСПЛЮС. Це паперова книжка з деталями 3D-конструктора та мобільним додатком. Переможець конкурсу "Книжка майбутнього" у номінації "Папір + технології" на фестивалі Book Space. 

 

Книжкового настрою!

 

Ольга Шкрьогал
PR менеджер департаменту дитячої літератури
видавництва “Ранок”.

 

 

Тренди дитячої літератури у 2019 році. Що і як будуть читати діти в наступному році.

 

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
«Видавництво "Ранок". Найцікавіші книжкові новинки цього літа для дітей»:
Настя , 2019-07-10 22:10:26, #
Катя , 2019-07-12 11:18:27, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 2     + Додати коментар
Топ-теми