Видавництво «Ранок»: книжка - найкращий подарунок до Нового року


Видавництво Ранок. Книжка - найкращий подарунок до Нового року.

 

Книжка - найкращий подарунок до Нового року

Напередодні новорічних свят хочеться встигнути зробити якомога більше: доробити важливі справи, влаштувати магічну атмосферу вдома, купити подарунки, почитати разом із дітками цікаві книжки. Бо читання – то справжня магія, а книжка – найкращий подарунок. Пропонуємо перелік книг видавництва "Ранок", який полегшить вам вибір подарунка.


 

Видавництво Ранок. Книжка - найкращий подарунок до Нового року. Паддінгтон.

 

Паддінгтон

Пригоди найвідомішого ведмежати у світі в одній книзі! Пухнастика Паддінгтона люблять усі, він теж любить усіх, а особливо мармелад та джем. Одного дня він продав свої картини невідомому покупцеві, другого – змайстрував на стелі колаж, а третього – взагалі проти правил зоопарку нагодував пінгвінів бутербродами з джемом. І як йому тільки вдається потрапляти у різні халепи?

 

* * *

 

 

Видавництво Ранок. Книжка - найкращий подарунок до Нового року. Що приховує  Різдво.

 
Що приховує  Різдво

Велетенський пізнавальний вімельбух, в якому поєднані різноманітні загадки, гумор та українські традиції. На кожній сторінці є унікальні завдання на розвиток уважності та логіки із героями українського фольклору. Пройшовши всі сторінки вімельбуху, дитина познайомиться із Солохою та Горпиною, дізнається, як готувати кутю, скільки страв повинно бути на Різдвяному столі та багато іншого, а ще просто весело проведе час.

 

 

* * *

 

 

Видавництво Ранок. Книжка - найкращий подарунок до Нового року. Найбільший сніговик у світі.


Найбільший сніговик у світі

Книга-картинка для сімейних читань з какао та мандаринами. Хлопчик Стен дуже хоче поплавати взимку в басейні. Однак стомлений тато не поділяє ентузіазму синочка купатися у -2. Після довгих вмовлянь Стена тато обіцяє встановити басейн, але тільки після того, як хлопчик зліпить сніговика заввишки з будинок. "Легко", — каже малюк та поспішає на вулицю.
Стен і тато розкажуть дитині про дружбу, взаємодопомогу, виконання обіцянок та найголовніше про те, як же зліпити величезного сніговика!

 

 

* * *

 

 

Видавництво Ранок. Книжка - найкращий подарунок до Нового року. Лускунчик.

 
Лускунчик 

Улюблена класика у форматі книжок-картинок. У цій ілюстрованій книзі Ен Лейсен пропонує новий погляд на класичну різдвяну історію Е. Т. А. Гофмана. Мистецтво художника запросить читача в чарівний світ, де живе підступний мишачий король і прекрасна Фея Драже.

 

 

* * *

 

 

Видавництво Ранок. Книжка - найкращий подарунок до Нового року.  АРТ Енциклопедія-комікс. Число та цифра.


АРТ Енциклопедія-комікс. Число та цифра

Вивчати математику відтепер удвічі цікавіше, адже вона подана у форматі коміксів!
В енциклопедії-коміксі поєдналися знання з математики, цікавинки з її історії, яскраві малюнки та гумор. Ідеальний мікс для цікавого навчання.

 
 
Книжкового настрою!

Ольга Шкрьогал, PR менеджер департаменту дитячої літератури видавництва "Ранок"

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
«Видавництво «Ранок»: книжка - найкращий подарунок до Нового року»:
Марія , 2018-12-15 12:38:26, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 1     + Додати коментар
Топ-теми