2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем


На відео: 2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра.

 

 

 

НОВИЙ 2022 — БЛАКИТНОГО (ЧОРНОГО) ВОДЯНОГО ТИГРА ЗА КИТАЙСЬКИМ КАЛЕНДАРЕМ

 

За східним календарем 2022 рік триватиме під егідою Блакитного (Чорного) Водяного Тигра. Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя.


Рік Тигра за китайським календарем починається 1 лютого 2022 року. Хижак пробудить оптимізм і цілеспрямованість в людях, змушуючи їх рухатися швидше до своїх мрій. Це буде помітний контраст у порівнянні з врівноваженим і відносно спокійним роком Бика. Революційний Тигр принесе масу змін і зруйнує багато підвалин.

Його стихією є Вода, тому господаря ще називають Синім, Блакитним або Чорним (тут кому вже як більше подобається). 

Триватиме він трохи менше дванадцяти місяців і закінчиться 23 січня 2023 року, поступившись місцем року Кота. 

На нас чекає багато в чому непростий, але цікавий та захопливий час, повний подій, що мають серйозну перспективу – як у професійній, так і в особистій сфері. 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем

 

Дві стихії Синього Водяного Тигра

Незважаючи на те, що визначальною стихією року є Вода, на нас впливатиме і друга – стихія Дерева. І саме цей факт дає астрологам надію на те, що наступний рік буде добрішим до людей, ніж попередні два. Річ у тім, що в природі вода живить дерево, не дозволяючи йому загинути, дерево ж, зі свого боку, виробляє кисень і перетворює повітря на вологу, що збирається в хмари, і дощ, що проливається на землю, — таким чином життя на Землі триває.

Символи року означають ось що:
— дерево — допомагає вам бути стабільними;
— вода — дарує чуттєвість, поступливість і творчий розвиток.

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем

 


Характеристика Синього Водяного Тигра

Головними — і, мабуть, такими, що лежать на поверхні — якостями господаря наступного року є краса і шляхетність: він не дозволяє собі непорядних вчинків, не дріб'язкувати і обожнює широкі — царствені — жести, воліючи віддати своє, чим прихопити чуже — це не збігається з його поняттям про свою гідність. Тигр має аристократичні манери, які виділяють його на тлі представників інших знаків китайського гороскопа.

У взаєминах господар року чуттєвий і пристрасний, любить подорожі та пригоди, не боїться життєвих та професійних авантюр, але водночас не кидається в них як у вир із головою, а намагається прораховувати всі наслідки вчинків, які він вважає нерозсудливими. Представники цього знака люблять робити благородні вчинки, дізнавшись про які, оточення незмінно умліває від захоплення: у колишні століття вони співали серенади під вікном коханих і влаштовували лицарські турніри та дуелі на їхню честь, а в наш час освідчуються в найромантичніших місцях планети ( або країни – так зручніше в період пандемії) і дарують "мільйон червоних троянд" у будь-якому еквіваленті.

Втім, усе сказане вище не означає, що у Тигра немає недоліків. До них насамперед слід занести непередбачуваність господаря року: ніхто – включаючи найчастіше їх самих – не знає, що вони скажуть чи почнуть наступного моменту. Саме така раптовість і несподіванка поведінки дозволяє їм спантеличити противників або конкурентів і досягти мети, яку вони перед собою ставлять.Тигру також можна робити зауваження щодо його запальності, яку він у критичні ситуації не може – та й не хоче –  стримувати, та пов'язану з нею агресивність, від якої може страждати оточення. Щоправда, треба визнати, що останню якість господар року ніколи не виявляє на порожньому місці — він "показує ікла", тільки якщо його всерйоз розлютять.

 

Тож яким же буде для нас прийдешній рік?

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем

 


Робота та успіх у рік Синього Водяного Тигра


У рік Тигра більшість із нас нарешті серйозно усвідомлює той факт, що світ за останній час кардинально змінювався, тому успіх чекатиме переважно на тих, хто готовий пристосовуватися до нових умов роботи. Цілком можливо, що доведеться шукати нові точки докладання для своїх сил чи здібностей, змінивши рід діяльності. Пильну увагу Тигр рекомендує звернути на своє хобі, особливо якщо воно пов'язане з ручною працею та творчістю – у новому світі такі вироби цінуватимуться дуже високо.

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем

 

 

Особисте життя у рік Синього Водяного Тигра


Тигр, всупереч загальноприйнятій думці, зовсім не є одинаком: він високо цінує сім'ю і віддає перевагу пов'язаним із нею цінностям іншим. Наступного року можуть зустріти свою другу половинку навіть ті, хто вже зневірився у цьому. Більше того, стосунки, що почалися в цей час, виявляться надзвичайно вдалими і триватимуть все життя – до тих, хто одружиться на рік Тигра, цілком можна застосувати казкову формулу: "вони жили довго і щасливо". До речі, у цьому сенсі господар року як прихильник рішучих дій рекомендує не чекати, коли кохана людина нарешті налаштується на зізнання чи пропозиції руки та серця, а робити їх самим навіть представницям прекрасної статі. Вони з подивом виявлять, що об'єкт їхніх симпатій тільки цього й чекав.

Втім, наступний рік також може виявитися багатим на розлучення та розставання. Річ у тім, що господар року не терпить брехні та омани, тому підштовхуватиме до руйнування ті шлюби та стосунки, які давно вже зжили себе і тримаються, як то кажуть, на чесному слові.

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем

 

 

Здоров'я у рік Синього Водяного Тигра


У плані здоров'я Тигр наполегливо радить застосовувати превентивні заходи – насамперед фізкультуру та спорт, тоді самопочуття буде стабільно задовільним. стануть у пригоді правильне харчування, загартовування, прогулянки на свіжому повітрі та зміцнення імунітету. Якщо ж організм подасть "сигнали лиха", господар року наполегливо вимагатиме до них максимум уваги: Тигр справедливо вважає, що чим раніше розпочати лікування, тим швидше вдасться вигнати хворобу.

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем. Щасливі цифри 2022 року


 

Щасливі цифри

Числа успіху 2022 року - 1, 3, 4 та їх комбінації: 43, 13, 34 тощо.

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем. Гороскоп на 2022 рік для знаків східного календаря.

 

 

ГОРОСКОП НА 2022 РІК ДЛЯ ЗНАКІВ СХІДНОГО КАЛЕНДАРЯ

 

Щур

До тих, хто народжений в рік Щура, Тигр буде прихильний - цілеспрямованість гризунів викликає у хижака повагу, тому всіляко посприяє починанням, якщо ви не будете сидіти на місці. 


Бик

Тигр випробує Биків на терпіння, чим зробить їх характер ще твердіше і сильніше. Народженим в рік Бика варто відмовитися від спокою, розважливості і неробства, інакше нічого не досягнете.


Тигр

Тут і говорити нічого - в 2022-му році ви будете сяяти яскравіше будь-якої зірки. Сміливо йдіть вперед до своїх цілей - удача вам посміхається.


Кролик (Кіт)

Незважаючи на те, що ви, в цілому, не дуже любите різкі зміни і більше радієте розміреному темпу життя, прийдешній рік принесе багато хорошого. Вас чекають вигідні пропозиції, несподівані приємні обставини, виконання бажань.


Дракон

Неоднозначний рік для тих, хто народився під заступництвом Дракона. Швидше за все, рано чи пізно вам доведеться взяти себе в руки і закінчити неприємні відносини. Вивести зрадників на чисту воду і зрозуміти, хто є хто. 


Змія

Не зовсім сприятливий рік - будете весь час балансувати між повним провалом і приголомшливим успіхом. Єдині Змії, які відчують рік Тигра в позитивному ключі - творчі. У вас вийде знайти натхнення і створити шедевр.


Кінь

Тигр відкриє можливості для творчого та професійного розвитку. Але тільки тим, хто не побоїться заявити про свої амбіції. Якщо ви будете прагнути опинитися в центрі Всесвіту - всі двері для вас відкриються.


Коза (Вівця)

Безліч випробувань чекає людей, народжених в рік Кози. Різкі зміни в житті, неприємні події, розчарування і втрати. Вважайте, що всі ці негаразди послані вам для зміцнення характеру. Постарайтеся не розмінюватися на порожні справи і не залишайте вільного часу для жалості до себе.


Мавпа

Використовуйте прийдешній рік, як підготовчий етап до майбутнього. Закладіть міцний фундамент на роботі, в особистому житті, в матеріальних речах. Не вплутуйтеся ні в які авантюри - це загрожує емоційною нестабільністю.


Півень

Не намагайтеся конкурувати з Тигром - програєте. З властивою вам серйозністю продовжуйте ті справи, які вже почали, і не затівайте нічого нового.


Собака

Особливо щасливий рік для тих, хто народився в рік Собаки. Вам відкриються нові горизонти, які прискорять виконання бажань. Особливо це стосується тих, хто працював, не покладаючи рук. Будьте впевнені - в 2022-му році вас чекає успіх і визнання.


Свиня (Кабан)

Зайву активність проявляти не рекомендується, краще розвинути в собі мудрість і розважливість. Приємні сюрпризи теж будуть, але не варто вплутуватися в будь-які авантюри. 

 

 

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем. Гороскоп на 2022 рік для знаків східного календаря.

 

 

 

ДЛЯ РІЗНИХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ АСТРОЛОГИ НАПРОГНОЗУВАЛИ НА 2022 РІК ТАКЕ:

 

Овни 

У 2022 році Овни будуть постійно кудись рухатися, їх чекатимуть хороші і погані несподіванки. А ось в коханні спіткатиме лише удача.
 

Тільці

Оскільки це рік золоторогого тура, для Тільців 2022 буде вдалим і стабільним, вони досягатимуть успіху вдома та в операціях з нерухомістю.

 

Близнюки

Близнюки завжди активні і готові до змін. Тож протягом року з'являтиметься багато ідей, а ще вони будуть стояти перед вибором. Астрологи прогнозують Близнюкам перспективи щодо роботи.

 

Раки 

Раки шукатимуть радість в дрібницях і тривогу також в дрібницях. Найбільш важливими для них залишаться близькі, дім та родина.

 

Леви

Для Левів цей рік буде вдалим для початку нового бізнесу, але слід звернути увагу і на свої стосунки. Можливі проблеми в сімейних взаєминах.

 

Діви 

Діви будуть іти до своєї мети. В роботі та бізнесі їх супроводжуватиме стабільність. Хоча Діви не люблять ризикувати.

 

Терези

Тих, хто народився під знаком Терези, чекають перспективи в роботі і багато кохання. Проте, їм в 2022 році не варто продавати чи купувати нерухомість.

 

Скорпіони

Скорпіонам варто остерігатися проблем в роботі та бізнесі, матеріальних втрат. А ось в коханні їм буде щастити.

 

Стрільці 

Все що планують Стрільці протягом року потребуватиме корективів. Для них життя однією рукою щось забирає, а іншою віддає. Перспективи і надії будуть там, звідки Стрільці не очікують.

 

Козероги

Козерогів в 2022 не чекає кардинальних змін. Щоправда, їм варто оберігатися суттєвих матеріальних втрат. Тому фінансові операції краще обдумувати.

 

Водолії 

Водолії будуть досягати чогось, а потім відмовлятися від того, що хочуть. Тому в 2022 році їм краще стерегтися своїх бажань.

 

Риби

Риби не хотітимуть жити в бурхливій воді. Будуть оберігати сімейне вогнище і не ризикувати в роботі. Їх чекає чимало творчих періодів.

 

Дослухатися до зірок чи покладатися лише на себе — справа кожного. Головне — вірити у те, що рік 2022 принесе лише позитив у наше життя.

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем.

 

 

2022 рік стане інноваційним і активним: до влади прийдуть рішучі люди, які змінять всі усталені звичаї і напишуть нові правила. Можна сказати, що Тигр протегує не тим, хто вміє любити, а тим, хто готовий домагатися в житті бажаних висот.

Тигр вважається вірною і відданою твариною, тому, на відміну від обстановки в світі, сім'я залишиться в безпеці. Домашній затишок, спокій, розуміння і любов — ось, чого варто чекати від 2022-го року.

 

2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем.


За матеріалами:

https://tsn.ua/https://www.unian.ua/https://rivne1.tv/https://realist.online/

 

 

Більше про китайський календар на "Малій Сторінці":

 

 
Китайський календарПід календарем ми розуміємо певний часовий цикл, який відображає закономірності в природі. З безлічі календарів різних культур і народів китайський календар по праву називається найдавнішим календарем. Складений ще п'ять тисяч років тому, він продемонстрував протягом століть, що закладена в ньому гармонія всесвіту є життєвою і переконливою системою, що зв'язує воєдино три сили світобудови — Небо, Землю і Людину. Сила Неба і Землі в китайському календарі представлена в майстерному поєднанні місячних і сонячних ритмів, а сила Людини — в 12 психотипах звірів (щура, бика, тигра, зайця, дракона, змії, коня, кози, мавпи, півня, собаки, кабана).

Останні коментарі до сторінки
«2022 — рік Блакитного (Чорного) Водяного Тигра за китайським календарем»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми