Як залишатися стрункою - рекомендації для дівчат (і не тільки) від фахівців модельного агенства Direct Model Management


Як залишатися стрункою - рекомендації для дівчат (і не тільки)  від модельного агенства Direct Model Management"Золоті" правила, які повинна знати кожна дівчина:
1) Жир на животі не спалюється під час того, коли ви працюєте над м'язами преса. Прес буде, але під шаром жиру. Щоб на животі згорав жир, весь час втягуйте його і напружуйте м'язи.
2) Зменшити ширину стегон можна махами ніг в сторони,  зменшити литки - робіть розтяжки, виправити форму ніг допомагає проста ходьба.
3) Щоб м'язи нарощувалися красиво і не наростали, як у "качків", займайтеся 2-3 рази на тиждень, і обов'язково робіть розтяжку після тренувань.
4) Зранку натщесерце пийте 2 склянки води, можна з лимоном; через 10 хвилин - 2 ложки оливкової або лляної олії (щоб був потрібний жир в організмі, для грудей і збереження менструального циклу). Також можна з'їсти зелене яблуко (яблуко, до речі, допоможе Вамі при переїданні).
5) Через 10-15 хвилин - сніданок. Він повинен бути щільним і повноцінним, щоб дати сигнал організму, що пора прокидатися, а також забезпечити організм енергією на весь день.
6) Їжу не треба запивати (після прийому їжі ще хвилин 40 нічого не пийте, тому що це уповільнює травлення, призводить до тяжкості, розширює стінки шлунка).
7) Їсти потрібно частіше, але по-троху. В ідеалі потрібно харчуватися 5 разів на день через кожні 3 години, бажано - в один і той же час (щоб організм звик до певного часу і краще працював).
8) Пам'тайте, що лазні та сауни не спалюють жир, а лише виводять воду з організму, яка повертається вже через 2 години.
9) "Не їсти після шести" - стереотип. Насправді, З'їсти легку вечерю можна за 3-4 години до сну.
10) Після 16 години мусить прийматися тільки білкова їжа, бо вуглеводи в другій половині дня перетворюються в жир.
11) Контрастний душ - панацея від усього: він збільшує циркуляцію крові, розгладжується целюліт, а також покращується колір обличчя і з'являється сила волі.
12) Ретельно пережовувати їжу, повільно і вдумливо - теж гарна звичка. знову ж таки, щоб розігнати метаболізм. Знаєте, чому деякі багато їдять і не товстіють? Метаболізм хороший! Секрет француженок - вони не квапляться під час їжі і ніколи не перекушують!
13) Відчуття насичення приходить через 20 хвилин, після того, як людина з'їла достатньо. Уявіть собі, скільки всього можна з'їсти за 20 хвилин! Тому їжте поволі.
14) Перетворіть для себе прийоми їжі на катування: сидіть з прямою спиною, без телевізора чи книги або планшета (смарфона), використовуйте всі прилади, сервіруйте стіл за всіма правилами! Уявіть, що перед вами сидить кавалер...
15) Захотілося перекусити, а не треба б? Зробіть 20 присідань, 50 стрибків! Для різновиду - можна сходити в магазин і подивися на красивий одяг для струнких...
16) Вправи робіть через кожні 55 хвилин (посиділи перед компом - трохи прес "хитнули", потім - поприсідали, понахилялися - так і розім'ялися, і калорії витратили...
17) Від занять спортом (чи то фізкультурою) не хочеться їсти з двох причин: фізично - органи задіяні, пітнієте; психологічно - просто шкода затрачених зусиль і не хочеться набирати вагу.
18) Щогодини пийте по склянці води (краще дрібними ковтками - так корисніше). Перетворіть це в захоплюючий процес - додавайте лимон, м'яту. Полюбіть воду.
19) Кава, сигарети, алкоголь, газована вода, фастфуд, чіпси, майонез, ковбаса - ваші основні "вороги". Завчіть ці слова, і нехай вони асоціюються з целюлітом і широкими боками.
20) Горіхи, олія - ​​корисно, але в не великих кількостях. Це суперкалорійні продукти. Такщо жменька горіхів, якими так легко захопитися, може скласти всю передбачувану калорійність вашого дня.  8 горіхів в день - більше не потрібно.
21) Картопля - тільки не смажена. Якщо дуже хочеться, з'їжте картоплю "в мундирі" або, на худий кінець, - пюре.
22) Що в білому, що в сірому хлібі - калорій однаково. Так що тут - без забобонів: привчайся їсти без хліба або переходьте на житній хліб.
23) Чай пийте окремо від їжі. І бажано цукор замінити на мед.
24) Зелений чай рекомендується пити по 2 склянки на день: він заспокоює та сприяє очищенню.
Такі рекомендації пропонують фахівці модельного агенства Direct Model Management усім дівчатам, що хочуть бути красивими і привабливими.

За матеріалами: .https://www.facebook.com/directmodelmanagement


Останні коментарі до сторінки
«Як залишатися стрункою - рекомендації для дівчат (і не тільки) від фахівців модельного агенства Direct Model Management»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми