Унікальний рекорд дворічної українки Аріни Шугалевич


Унікальний рекорд дворічної українки Аріни Шугалевич Аріна Шугалевич із міста Дубровиця, що на Рівненщині, завдяки своїй феноменальній пам’яті встановила рекорд України. Дівчинці лише два роки, а вона зуміла назвати 194 столиці країн світу.

У фіналі конкурсу, який проводив Національний реєстр Рекордів України, мама Ірина Шугалевич перелічувала країни, а дитина називала столиці. Обдарована дівчинка також вказувала визначні місця. Для прикладу, коли називала столицю Італії — Рим, то додавала — Колізей, а в Парижі згадала Ейфелеву вежу.

"Спеціально до конкурсу не готувалися. Півроку тому купили атлас з країнами світу. Перед сном показували дитині, читали. Яким було наше здивування, що вона почала запам'ятовувати найскладніші назви столиць. Для прикладу, без проблем вимовила столицю Суринаму — Паранарібо. У мене вийшло не з першого разу. Завдяки таким заняттям дитина стала краще говорити. Ми й далі розвиватимемо пам'ять та ерудицію дитини. Однак поки не визначилися, яку сферу науки обрати", - розповіла мама рекордсменки.

Більше за дворічну Аріну столиць назвав 6-річний Лев Бондаренко з Харкова. Він перерахував 207 міст. Національний реєстр Рекордів України" вручив обдарованим дітям сертифікати про "Максимальну кількість відтворених напам'ять столиць світу".

Джерело: http://www.uapost.us/

 

На відео: Аріна Шугалевич на сцена шоу "Україна має талант"

 


Останні коментарі до сторінки
«Унікальний рекорд дворічної українки Аріни Шугалевич »:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми