Список рекомендованих творів з літератури (2 – 11 класи). Читаймо влітку на "Малій Сторінці"


Читання влітку. Список програмних творів з літератури

Ми публікуємо список рекомендованої літератури на літо для 2 – 11 класів. Багато творів з української літератури розміщені й на нашому сайті. Тож просто тиснемо на посилання й читаємо! smileyyes


Читаємо влітку. Літературне читання у 2 класі. Список рекомендованих творів. Читаємо на Малій Сторінці.Перелік авторів, які визначені в колі читання оновленої програми з «Літературного читання», має рекомендований характер, і може бути змінений учителем з урахуванням читацьких інтересів учнів та авторами чи укладачами підручників, зважаючи на авторську концепцію підручника.

Читаємо влітку. Літературне читання у 4 класі. Список програмних творів.

Твори з обов'язкового читання у 3 класі можна знайти на "Малій Сторінці" (тисніть на посилання).

 Літературне читання у 3 класі. Список програмних творів. Читаємо на Малій Сторінці.

Список програмних творів для 4 класу (більшість з них можна прочитати на "Малій Сторінці").

Список літератури з української літератури для 5 класу (читаємо програмні твори на Малій Сторінці)На "Малій Сторінці" представлені усі програмні твори з української літератури твори у 5 класі. Заходимо до цієї статті, тиснемо на потрібне посилання, читаємо!

 

 

 

Список літератури на літо - 6 клас.  Читаймо на "Малій Сторінці" програмні твори з літератури для 6 класу. 

Список творів з літератури для 7 класу. Читаємо програмні твори на Малій СторінціПрограмні твори з літератури для 7 класу читаємо на "Малій Сторінці". 

Список творів з літератури для 8 класу. Читаємо програмні твори на Малій СторінціЧитаймо на "Малій Сторінці" програмні твори з літератури для 8 класу (тисніть посилання на твори на нашому сайті). 

Список творів з літератури для 9 класу. Читаємо програмні твори на Малій СторінціЧитаймо програмні твори з літератури на "Малій Сторінці" – тисніть на посилання.

Читання влітку. Список рекомендованих творів з української літератури для 10 класу. Обов’язкові для вивчення твори з української літератури у 10 класі. Твори для додаткового читання з української літератури у 10 класі (на вибір)​.Список рекомендованої літератури складено на основі навчальної програми з української та світової літератури для 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженої Міністерством освіти і науки України. 

Читання влітку. Список рекомендованих творів з літератури для 11 класуСписок рекомендованої літератури складено на основі навчальної програми з української літератури для 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженої Міністерством освіти і науки України. До нього увійшли твори, які майбутнім одинадцятикласникам було і бажано прочитати влітку, до початку нового навчального року, адже, коли розпочнеться навчальний процес, учням часто бракуватиме часу вдумливо і спокійно ознайомитися із програмними творами. 

 


Останні коментарі до сторінки
«Список рекомендованих творів з літератури (2 – 11 класи). Читаймо влітку на "Малій Сторінці"»:
Сергій , 2019-06-20 09:49:21, #
Іра , 2019-06-21 14:24:27, #
Соня , 2019-06-22 18:27:10, #
НАТАЛЯ , 2019-10-12 16:20:36, #
Марта , 2020-06-11 00:33:58, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 6     + Додати коментар
Топ-теми