"Першокласні історії" Ніни Воскресенської - цікава книга-казка, порадник та добрий вчитель


НІНА ВОСКРЕСЕНЬСЬКА, "ПЕРШОКЛАСНІ ІСТОРІЇ"

(книжковий огляд)

Ніна Воскресенська, Першокласні історіїЦікаві історії про першокласників Сергійка і Владика, про їхні шкільні будні і навчання відкриє перед дітлахами книжка «Першокласні історії». Крім того, що вони повчальні, в них присутні й казкові персонажі. Наприклад, Сірниковий джин, котрий виконує кожне бажання хлопчаків. Щоправда, інколи ці бажання обертаються для них певною проблемою і вони намагаються усунути її за допомогою того ж самого джина. А взагалі, ці оповідання з перетвореннями та чудесами учать школярів досягати будь-якої мети своїми власними силами і самотужки, а також зважати на поради друзів і дорослих.
А щоб діти розвивалися і навчалися повноцінно, по оповіданнях розкидані певні завдання та зауваження. Наприклад, правила хорошого тону, правильне написання літер, поради щодо розв’язування задач тощо. Ці завдання і цінні  поради знаходяться наприкінці книжки у додатку, тому кожен читач може перегорнути книгу і прочитати їх.
Написала книгу «Першокласні історії» Ніна Воскресенська. За фахом вона океанолог, але працювала й інженером, і програмістом, і журналістом, і верстальником, і лаборантом. А одного разу вирішала написати повість для дітей «Володар Країни мрій» і відіслати на конкурс «Коронація слова». Ця книга здобула премію.
Відтоді письменниця пише книги для дітей. У її доробку багато цікавих історій, у тому числі, й «Першокласні історії». Це видання вийшло у Тернопільському видавництві «Навчальна книга – Богдан» й користується популярністю серед маленьких читайликів та їхніх батьків.


Книга на сайті видавництва: https://bohdan-books.com/

видавництво Навчальна книга – Богдан, книжковий огляд


Останні коментарі до сторінки
«"Першокласні історії" Ніни Воскресенської - цікава книга-казка, порадник та добрий вчитель»:
Наташа , 2017-12-25 18:07:30, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 1     + Додати коментар
Топ-теми