«Моя творча енциклопедія» - серія книг-конструкторів від каналу ПЛЮСПЛЮС, створена на основі мультфільмів «Світ чекає на відкриття»


Моя творча енциклопедія - серія книг-конструкторів від каналу ПЛЮСПЛЮС та видавництва Ранок на основі мультфільмів Світ чекає на відкриття

 
Телеканал ПЛЮСПЛЮС спільно з видавництвом «Ранок» випустив серію книг-конструкторів «Моя творча енциклопедія» на основі мультфільмів «Світ чекає на відкриття», які стали дуже популярними серед маленьких глядачів.

Дитячі книги розроблені для стимулювання росту пізнавальної активності у дітей, а також для отримання початкових знань про моделювання, техніку та технології, види декоративно-прикладних мистецтв. Енциклопедії розраховані на дітей віком від 6 років.

 

 

Серія книжок має такі назви:

          - «Я хочу все знати»,
          - «Я винахідник»,
          - «Я вивчаю що і як»,
          - «Я хочу все вміти».

 

 

На відео: Телеканал ПЛЮСПЛЮС - огляд енциклопедії «Світ чекає на відкриття. Я хочу все знати».

На відео: Телеканал ПЛЮСПЛЮС - огляд енциклопедії «Світ чекає на відкриття. Я винахідник».

 

Книги для дітей поєднують в собі енциклопедичне наповнення, власний 3D-конструктор та гру в доповненій реальності.
Головні герої серії ‒ Трикутя, Квадрик, Кружко, Шаман Кругоман ‒ є персонажами рекомендованого Міністерством освіти та науки України мультфільму «Світ чекає на відкриття», власного виробництва каналу ПЛЮСПЛЮС.
Збираючи ЗD-модель винаходів «Моєї творчої енциклопедії», дитина отримує можливість створити власний проект та проявити творчі здібності при його оформленні.
Кожна дитяча енциклопедія використовується як подіум для конструктора зі спеціальним полем наприкінці для розміщення зібраних 3D-елементів.
Окрім енциклопедичних знань про винаходи, професії, винахідників, у книжках серії можна знайти тексти «догори ногами» та у «дзеркальному відображенні».
Така форма подачі сприймається дітьми, як цікавий елемент інтерактиву, що обов'язково спонукатиме їх до самостійного читання.
Особливістю серії також є гра в доповненій реальності, за сюжетом якої дитина допомагатиме героям світу ПЛЮСПЛЮС знайти елементи для майбутнього літального апарату.
Для активації доповненої реальності достатньо навести камеру на QR-код, завантажити безкоштовний додаток і розпочати гру.

 

На відео: Енциклопедія-конструктор "Світ чекає на відкриття" – грай та досліджуй разом з ПЛЮСПЛЮС.


Зібравши всі чотири книжки з додатками, для дитини стане доступна п'ята – бонусна гра.
«Наша команда продовжує системно працювати над створенням продукції, яка розвиває у дитячої аудиторії пізнавальні здібності. Разом з «Моєю творчою енциклопедією» дитина зможе поєднати захоплююче й корисне читання із закріпленням нової інформації у форматі гри під час збирання елементів-конструктора, що неодмінно сподобається винахідникам й їх батькам. А гра у доповненій реальності стане прекрасним бонусом для сучасних дітей, які активно використовують гаджети», ‒ коментує Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

За матеріалами: https://window.unian.ua/

 

 

Дивіться також на "Малій Сторінці":

Світ чекає на відкриття. Добірка пізнавальних мультфільмів для школярів від каналу ПЛЮСПЛЮС. Мультики та розмальовки про абетку, батарейку, вертоліт, вітрогенератор, водопровід, гумку, колесо, компас."Світ чекає на відкриття" - навчально-розважальні мультфільми для дітей різного віку, вчителів і батьків. До цієї добірки увійшли мультики та розмальовки про абетку, батарейку, вертоліт, вітрогенератор, водопровід, гумку і колесо. Інші серії мультфільмів дивіться у наступній статті. 

 

Світ чекає на відкриття. Добірка пізнавальних мультфільмів для школярів від каналу ПЛЮСПЛЮС. Мультики та розмальовки про компас, лампу, олівець, сопілку, телескоп, фотографію і цеглу."Світ чекає на відкриття" - цікаві пізнавальні мультфільми для дітей та дорослих. Дивіться серії про компас, лампу, олівець, сопілку, телескоп, фотографію і цеглу. Також - фарбуйте цікаві розмальовки :)


Останні коментарі до сторінки
««Моя творча енциклопедія» - серія книг-конструкторів від каналу ПЛЮСПЛЮС, створена на основі мультфільмів «Світ чекає на відкриття»»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми