Книги для сімейного читання: Рене Госсіні та Жан-Жак Сампе, "Малий Ніколя", "Розваги малого Ніколя", "Канікули малого Ніколя", "Друзі малого Ніколя", "Прикрощі малого Ніколя"


Книжковий огляд, Бестселери французьких авторів Рене Госсіні та Жан-Жак Сампе Малий Ніколя, Розваги малого Ніколя, Канікули малого Ніколя, Друзі малого Ніколя, Прикрощі малого Ніколя

Бестселери французьких авторів (Рене Госсіні – тексти, Жан-Жак Сампе – ілюстрації)  "Малий Ніколя", "Розваги малого Ніколя", "Канікули малого Ніколя", "Друзі малого Ніколя", "Прикрощі малого Ніколя" (Махаон, 2012–2013) для сімейного читання про маленького школяра Ніколя - це невигадливі оповідання, подані, як розповіді головного героя про його будні: шкільні, домашні, часу канікул тощо.

"Родзинкою" цих книг є манера оповіді головного героя Ніколя – дуже розмовна і жвава, що чудово віддзеркалює дитяче мислення із його концентруванням на неважливому (як вважають деякі зануди-дорослі) й пошуку миттєвих відповідей на глобальні питання людства.

Тому історії про Ніколя – це ще й особлива нагода для дорослого читача пригадати власне дитинство із його безліччю дуже серйозних і важливих питань, а також те, що насправді в житті нудно не буває ніколи, навіть у найзвичніших і давно обридлих ситуаціях. До речі, можна також переглянути фільм "Малий Ніколя" – неодмінно всією сім’єю.

За матеріалами:http://www.theinsider.ua/


Останні коментарі до сторінки
«Книги для сімейного читання: Рене Госсіні та Жан-Жак Сампе, "Малий Ніколя", "Розваги малого Ніколя", "Канікули малого Ніколя", "Друзі малого Ніколя", "Прикрощі малого Ніколя"»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми