Віктор Насипаний. Гуморески, смішинки, веселі вірші для дітей


Віктор Насипаний. Гуморески, смішинки, веселі вірші для дітейВіктор Насипаний – відомий тернопільский поет і гуморист, твори якого давно припали до душі дітям і дорослим. В одному зі своїх численних інтерв’ю він згадував:
”Раніше моїм хоббі були спорт, книги, подорожі, творчість. Тепер – більше гумор. Він, як потяг, що витягує, виштовхує із поганого настрою, із різних життєвих негараздів і проблем.”

Майбутній майстер віршованого слова почав писати поезії ще змалку, в 5-му класі. Ось так про ці часи розказував сам Віктор:
”- Була в мене дуже добра вчителька Я.М. Дакура, котра помітила мій талант і змусила повірити в себе. Одного разу в актовому залі перед старшокласниками виступали письменники, то вона привела мене малого за руку і попросила переглянути мій зошит із віршами поета Георгія  Петрука-Попика. Він подивився і запросив мене на другий день до себе додому. Вони тоді жили поруч, на Лесі Українки, і я кілька разів ходив на уроки поетичної грамоти. Таким чином, Георгій Петрук-Попик став моїм хресним батьком у літературі”.

В 13 років хлопець почав відвідувати обласне об'єднання творчої молоді "Сонячні кларнети". Перші публікації Віктора Насипаного з'явилися вже у 1981 році, коли йому було чотирнадцять.

Під час навчання на філологічному факультеті ТДПІ ім. Я.Галана (тепер університет), знову почав активно писати вірші та гумор. Талант гумориста у Віктора найбільш проявився  під час служби у армії, коли він по-справжньому відчув себе майстром карикатури та гуморесок. Армійська преса друкувала гумор Віктора Насипаного із задоволенням. І прозові гуморески, і віршовані веселинки. Першу книгу поезій  "Спішу читати тишу" видав у 2003-му році. Пізніше з'явилися на світ дві книги гумору: "Буває..." (2011) та "Краєм вуха" (2013).

За зізнанням самого Віктора, натхнення, щоб творити нові гуморески, усмішки, вірші та прозу, йому надає родина - чудова дружина та три сини-козаки. Не забуває при цьому згадати і про своє місто: „Щодо Тернополя,- то це моє рідне місто, яке завжди притягує якоюсь незбагненною енергетикою, світлою аурою, величними храмами, зеленню, вуличками, хорошими людьми, гамірливими дітлахами, чудовим озером і голубами на Театральному майдані.”

 

 

 

 


Віктор Насипаний, веселі вірші про навчанняВірші Віктора Насипаного, поета і гумориста: "Ідея", "Все  просто", "Найбільше любить", "Творчий", "Талант", "Свійська птиця", "Додумалась", "Дивіться!", "Причина", "Задачка" та багато інших.

 

 

 

Добірка жартівливих віршів (гуморесок, веселинок) Віктора Насипаного про дітейЖартівливі вірші Віктора насипаного про дітей: "Петрик і килимок", "Будь мудрішим!", "Вдався в татка", "Черевики або сюрприз", "Щоб було в кишені", "Батьку скажу", "Тепле місце", "Ясна річ", "Збулася мрія", " На око", "Чи корова сита?", "Про мозок", "Добра дитина", "Не смикав", "Кенгуру", "То все мама", "Гарне ім'я", "Половина", " Не те", "Більше" та багато інших.

 

Віктор Насипаний, гуморески, веселі віршіВірші-гуморески Віктора Насипаного для дітей: "Наполовину гумор", "Висновок", "Майже вгадала", "Що всередині?", "Не там", "Досить", "Добрі ліки", "Більше".   

 

 

 


Останні коментарі до сторінки
«Віктор Насипаний. Гуморески, смішинки, веселі вірші для дітей»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми