У видавництві «Ранок» вийшло ексклюзивне видання про ведмедика Паддінгтона


 

Бонд Майкл. Ведмежа Паддінгтон. Велика книга історій. Видавництво РАНОК, 2024 рік.

 

 

У ВИДАВНИЦТВІ «РАНОК» ВИЙШЛО ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВИДАННЯ ПРО ВЕДМЕДИКА ПАДДІНГТОНА

 

Улюбленець британської королівської родини, Першої леді України та мільйонів дітей у всьому світі повертається до українських читачів у новій великій книзі історій.

Це — ексклюзивна збірка оповідань Майкла Бонда «Ведмежа Паддінгтон. Велика книга історій» від видавництва «Ранок» для дорослих і малих віком від 3 років. 

Збірка складається з восьми веселих розповідей про пригоди незвичного ведмежати Паддінгтона та сім’ї Браунів, яку він не перестає дивувати. Кожне з цих оповідань доповнене яскравими ілюстраціями.

Уперше книжку про цього героя Майкл Бонд опублікував у 1958 році, але ці історії залишаються популярними й досі. На сьогодні оповідання про Паддінгтона переклали понад 30 мовами світу, загальний наклад — 30 мільйонів проданих примірників. У 2014 році пригоди ведмежати екранізували в однойменному фільмі. Цьогоріч на світових екранах з’явиться ще один фільм про ведмедика Паддінгтона, в українському прокаті стрічка вийде у 2025 році.

Ведмежа Паддінгтон став впізнаваним символом англійської літератури. Його зображення наносять на сувенірну продукцію, а 2022 року навіть вийшов відеоролик, на якому королева Єлизавета ІІ чаює з цим героєм.

Прочитати про нові пригоди Паддінгтона можна в ексклюзивному подарунковому виданні видавництва «Ранок» «Ведмежа Паддінгтон. Велика книга історій», що доступна для придбання на сайті видавництва.

 

Бонд Майкл. Ведмежа Паддінгтон. Велика книга історій. Видавництво РАНОК, 2024 рік.

Матеріали для публікації люб'язно надіслано прес-службою видавництва "Ранок".

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:
Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
«У видавництві «Ранок» вийшло ексклюзивне видання про ведмедика Паддінгтона»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми