Найкращі іноземні мультики українською


Для різноманіття можна переглянути зразки анімаційного мистецтва не тільки своєї країни, а й усього світу.  В нашому "онлайн-кінозалі" представлені найкращі мультфільми різних країн земної кулі.


Ice Creams - веселий мультик про те, як тата на хвилинку залишили з дітьми. Birdbox Studio Мама відійшла купити морозиво... А татусь... ось так спромігся доглянути за дітьми... Про це іронічно розповідає цей прикольний мультик від студії Birdbox. Фільм нагадує нашим матусям, що у чоловіки вміють робити лише одну справу одночасно. Бути батьком – то є правді важка робота!!!

Цікавий дитячий мультик про хлопчика Каю́ (перший сезон - 65 серій)"Каю́"- франко-канадський мультиплікаційний серіал для дітей, знятий за книжками Кристини Льорьо та ілюстрованими Елен Депюто. Тішить, що мультики перекладені та озвучені українською мовою. Це - пригоди чотирирічного хлопчика на ім'я Каю, який кожен день виявляє для себе щось цікаве з його мамою, татом, молодшою сестрою Роузі, бабусею та дідусем. Кожна нова серія - це нова повчальна історія про малюків, що пізнають життя та починають розуміти стосунки... "Каю" - дуже спокійний та позитивний мультфільм. Він буде цікавий діткам від 3-х років та усій родині... ;) 

мультфільми для дітей, Мульсеріал Баранчик ШонПрикольний та веселий мультсеріал "Баранчик Шон (Shaun the Sheep)"  захоплює своєю безпосередністю як малюків, так і дорослих. Це розповідь про життя кудлатих звіряток, ватажком яких є баранчик на ім'я Шон. Їх веселі пригоди створено на студії Aardman Animations (Великобританія), режисери мультсеріалу - Марк Бертон та Річард Старзек. Дивимось усією родиною, коли надворі спека або дощ, і піднімаємо свій настрій...

Свинка Пеппа, веселий мультик, відеоЧасом підчас перегляду мульфільмів або мультсеріалів, які страшенно подобаються нашим дітям, хочеться або це перемкнути, або втекти. Часто ми, користуючись нагодою, тікаємо займатися хатніми справами. Але це не найкращий вихід, бо як це без сумісного перегляду та подальшого обговорення з дітьми? Іноді навіть буває так, що улюблений мультик стає для дитини основною темою для розмови, і якщо ви його не бачили, то вам із нею уже і поговорити нема про що. Але усім зрозуміло, що тікати доводиться не від батьківських обов’язків, а від нудьги. Особливо це стосується мультфільмів для дітей від 1 до 3 років та дошкільного віку. Проте, нарешті, завдяки Естлі Бейкеру Девісу та компанії E1Kids з’явився мультсеріал, від якого перестали хто-куди розбігатися батьки. Отже, "Свинка Пеппа" - мультик абсолютно дитячий, головні герої - діти-дошкільнята, проте дорослі знаходять у ньому щось і для себе.

мультфільми онлайн безкоштовно, мультфільми для дітей українською, Мультфільм для дітей Бджілка Майя, 18 серій, відео онлайнМультик "Бджілка Майя", створений митцями Німеччини, Франції та Японії (переклад - українською), виховує моральні якості особистості та розповідає про те, як бути у справжніх дружніх відносинах, де обов’язковим є підтримка один одного та допомога ближньому.

Кумедний різдвяний мультик про кота Mog’s Christmas CalamityСмішний кіт Mog провокує ланцюг сумних подій, які можуть зруйнувати свято Різдва для сімейства Томаса. Та людська доброта рятує Свято для родини.... Мультик створено за участю всесвітньо відомого автора і ілюстратора дитячих книг Judith Kerr та у партнерстві з компанією HarperCollins Children's Books.

мільтфільми для дітей та дорослих, серія мультиків про котів СаймонаПропонуємо розважитись та підняти настрій серією чудових мультиків про котиків Саймона "Simon's Cat". Режисер мультфільмів - Simon Tofield, анімація - Laura Nailor, звук - Shrooty.

літачки - мультик онлайн"Літачки" — американський мультфільм, випущений Walt Disney Pictures у 2013 році. Режисер фільму - Клей Холл. Дія відбувається у всесвіті мультфільму «Тачки». Пилюк Вітрогон - скромний трудяга-літак, що працює розпилювачем на заштатному провінційному аеродромі «Криві лопаті». Він мріє взяти участь у навколосвітніх перегонах найшвидших літаків, і волею долі стає таки учасником відбірного туру повітряних змагань... Увесь світ із завмиранням серця стежитиме за гонкою у небесах...

мультфільм про машинки - тачки-2Дія мульфільму «Тачки 2» розгортається в світі, населеному транспортними засобами.... Британському шпигунові Фінту МакТорпеді вдалося проникнути на одну із платформ з розробки найбільших у світі неосвоєних запасів нафти, що належить групі шкарабанів. Там він застає професора Цундапа і робить фотографії таємної зброї, замаскованої під телевізійну камеру. Викритий, Фінт змушений втікати... Нескінченні цікаві пригоди героїв мультику дивіться в нашому "онлайн-кінозалі"...  Нагадаємо, що цей американський комп'ютерно-анімаційний мультфільм студії Піксар - це продовження мультфільму 2006 року «Тачки», режисер фільму -  Джон Лассетер.


Останні коментарі до сторінки
«Найкращі іноземні мультики українською»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми