«Ранок» - на Книжковому Арсеналі-2019: які книги видавництва стали хітами продажу


Видавництво Ранок на Книжковому Арсеналі-2019

 

 

 

 

Книжковий Арсенал – щорічна зустріч, на яку чекають тисячі

 

Що вдалося та які книги видавництва «Ранок» стали хітами продажу 

 

Вже вкотре Книжковий Арсенал приймає численну читацьку аудиторію. Цьогоріч кількість відвідувачів подолала межу в 57 тисяч.  Книголюби й книгомани приходять, щоб вхопити новинку, якої ще немає навіть у великих книгарнях.

Як і минулого року книжковий фестиваль розкинувся на два крила. Тож не дивно, якщо хтось певний час блукав у пошуках улюбленого книговидавця.

Видавництво «Ранок» привернуло до себе увагу дітей та дорослих новими книжками та яскравим оформленням. Фотозона з цитатами книжкових героїв збирала біля себе фанів різного віку.

 

 

 

Видавництво Ранок на Книжковому Арсеналі-2019

 


Контрастне оформлення не завадило триматися заданого напрямку еко-спрямування: дитяча книга на еко-обладнанні, гості стенду з покупками у крафт-торбинках.

Особливою рисою видавництва «Ранок» є турбота про розвиток дитини й батьків у різноманітних напрямках. І щоб читачі знайшли найкращу для себе книжку, на стенді були створені  вказівки за напрямками. А сама локація нагадувала книжковий супермаркет: вільний доступ до будь-якої книги, можливість отримати грунтовну консультацію, зібрати комплект за потребою і будь-якою ціною.

 

Видавництво Ранок на Книжковому Арсеналі-2019

 

Поки батьки розглядали навчальну літературу, дітлахи мали змогу взяти участь у заходах, підготовлених авторами та редакторами видавництва. Відтак всі 5 днів Книжкового Арсеналу були насичені унікальними іграми, які виявили серед дітей і дорослих економістів на презентації книги «Гроші не ростуть на дереві», науковців на воркшопі із доповненою реальністю «Світ чекає на відкриття» і навіть програмістів на майстер-класі “Створи власний мультфільм із книгою “Програмування для дітей”.

 

Видавництво Ранок на Книжковому Арсеналі-2019

 

Впродовж усього фестивалю до видавництва “Ранок” та представників мережі “КнигоЛенд”, які цього року допомагали у виборі книг,  завітали дорослі, діти та підлітки з Києва та всієї України. Свій “книжковий голос” вони віддали наступним примірникам.

 

 

 

Видавництво Ранок на Книжковому Арсеналі-2019

 

 



Перші місця залишаються за книжками для читання.

 

Цьогоріч це стали:

 

- очікувана «Як приборкати дракона. Відкриття прихованого світу» Мей Накамура - книга із героями улюблених мультфільмів;

 

- моторошна «Жахлива книжка: збірник страшних історій» колектив авторів під керівництвом #ЛаБараБука - яка зібрала напружені, містичні найжахливіші історії не для лякливих;

 

- а перші позиції «Тома Гейтса» (на Книжковому Арсеналы 2018) змінили щоденникові записи «Щоденник Ніккі 1: Не таке вже й казкове життя» Рейчел Рені Рассел, немов блог звичайної школярки зі своїми підлітковими проблемами та радощами.

 

 

 

 

Серед енциклопедій та пізнавальних книжок:

 

 

- створений разом з каналом ПЛЮСПЛЮС «Світ чекає на відкриття. Вітер і повітря», з якою кожний зможе відчути себе справжнім винахідником;

 

- для початкових програмістів «Створюй відеоігри за допомогою Скретч», з якою  ваша дитина може стати наступною, хто буде працювати у Pixar;

 

- інфографіка «Енциклопедія видатних винаходів», з якою всі дізнаються, коли нарешті люди полетять на Марс;

 

- для найменших «Навчальний вімельбух "Від А до Я"», «Безліч емоцій», з якими дітки зможуть дослідити свої емоцій та навчитися новому;

 

- для дошкільнят«Життєві уроки. Гроші не ростуть на дереві», з якою можна дізнатися чому ж все ж таки гроші не ростуть на дереві;

 

- для молодших школярів «Дітям про науку. Біологія», в якій прості та зрозумілі пояснення з мінімумом тексту та максимумом можливстей.

 

 

Усім фанам видавництва «Ранок» велика дяка! Ви - наше натхнення!  

 

 

Ольга Шкрьогал
PR менеджер департаменту дитячої літератури
видавництва “Ранок”.

 

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
««Ранок» - на Книжковому Арсеналі-2019: які книги видавництва стали хітами продажу »:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми