Онлайн-галерея юної художниці Лізи Слюсаренко


Ліза СлюсаренкоЛіза Слюсаренко - школярка, що наразі мешкає у Дніпрі. А народилася дівчинка у Донецькій області. Через військові дії у 2014 році її родина змушена була виїхати з рідного міста. 
Ліза - дуже творча дівчинка. Вона любить читати, вишивати, займатися спортом, дивитися аніме і, звичайно, - малювати.  Малює юна художниця з тих пір, як начилася тримати у руках олівця. У цьому розділі пропонуємо Вам оглянути малюнки Лізи Слюсаренко, навіяні японськими мультиками. Споглядаймо та тішмося, що представниця теперішнього юного покоління росте такою неординарною, цілеспрямованою і талановитою.


Малюнки юної художниці Лізи Слюсаренко.Продовжуємо знайомитись з творчістю юної художниці Лізи Слюсаренко. Наразі споглядаємо на нові образи, які виникли в уяві майстрині, і які так чудово лягли на папір...

Малюнки юної художниці Лізи Слюсаренко за мотивами аніме ТораДораРозпочато серію малюнків до аніме "ТораДора". Чекаємо на нові роботи!

Ліза Слюсаренко, юна художниця: малюнки за мотивами японського аніме Милий у ФранксіЗнайомтеся з улюбленими персонажами нашої юної талановитої художниці Лізи Слюсаренко з японського аніме "Милий у Франксі".

Малюнки Лізи Слюсаренко до аніме Останній СерафимЮна здібна художниця Ліза Слюсаренко творчо зростає з кожною своєю новою роботою. Японський мультфільм "Останній Серафим" надихнув мисткиню на нові малюнки.

Малюнки школярки Лізи Слюсаренко за мотивами аніме Рандеву з життям. Яшми. Галерея юної художниці Лізи Слюсаренко час від часу поповнюється новими цікавими малюночками. Наразі маємо картинки, створені за мотивами аніме "Рандеву з життям". Чекаємо на нові роботи!!! :)

Художниця Ліза Слюсаренко: нові малюнки - персонажі японського аніме СервампЮна художниця Ліза Слюсаренко продовжує створювати свої чудові малюнки, навіяні японськими мультиками. У цій добірці побачимо персонажів аніме "Сервамп".

Малюнки-аніме Лізи Слюсаренко.Знайомтесь з персонажами японських мультиків "Волейбол", "Юрі на льоду", "Бездомний бог", намальованими талановитою дівчинкою Лізою Слюсаренко.

Останні коментарі до сторінки
«Онлайн-галерея юної художниці Лізи Слюсаренко»:
Ольга Зубер , 2019-08-09 15:01:01, #
Надія Іванівна , 2019-08-11 12:18:42, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 2     + Додати коментар
Топ-теми