Розваги та дозвілля дітей


Розваги і дозвілля дітейУ розділі читайте матеріали, де можна корисно і цікаво провести час нашим дітям: про технічну студію «Винахідник», музей популярної науки та техніки «Експериментаніум», дитяче місто професій KidsWill  та спортивно-розважальний мотузковий парк пригод "Мауглі" у Києві, пізнавальний центр «Дитяча Світлиця» під Києвом, сімейно-розважальний центр «Веселий Вулик», майстерню “Основи шиття” від Клубу Корисного Дозвілля у Києві, клуб для хоумшколярів-киян.


Благодійна майстерня денної зайнятості для молоді з інвалідністю у КиєвіВ Києві на Південній Борщагівці при Храм ікони Божої Матері "Живоносне Джерело" діє Центр денної зайнятості для молоді з порушеннями розвитку. Адреса Центру: м.Київ, вул.Симиренка, 12.

Клуб для хоумшколярів від Клубу Корисного ДозвілляРозповідаємо у цій статті про клуб для хоумшколярів, в якому б вони могли спілкуватись, гратись, обговорювати побачене та прочитане, святкувати найрізноманітніші свята, влаштовувати вечірки, зустрічатись із цікавими людьми і трохи вчитись.

Представляємо вам майстерню Основи шиття від Клубу Корисного Дозвілля, що у Києві.Представляємо вам майстерню “Основи шиття” від Клубу Корисного Дозвілля, що у Києві.

Сімейно-розважальний центр Веселий Вулик, дитячий досуг, дитячі розвагиСімейно-розважальний центр «Веселий Вулик» - чудовий заклад для всієї родини. Це - місце здійснення дитячих мрій, світ розваг та веселощів. Центри «Веселий Вулик» відкриті у Києві, Львові, Івано-Франківську, Мукачеві, Стриї.

Пізнавальний центр Дитяча СвітлицяПізнавальний центр «Дитяча Світлиця» – це затишне місце в аутлеті «Мануфактура» (село Ходосівка), де діти різного віку разом зі своєю родиною обов'язково навчаться чогось цікавого з історії та практики різних мистецтв, фольклору, археології, історії та української літератури, ще й яскраво та весело проведуть час. Тут все можна пробувати власноруч: слухати, співати, танцювати, творити руками чи забавлятись у народному стилі.

Розваги і дозвілля дітей, Мотузковий парк пригод МаугліСпортивно-розважальний мотузковий парк "Мауглі" - це послідовні перешкоди на канатних трасах різного ступеня складності, розташовані на висоті від 1 до 10 метрів над землею і закріплені на стовбурах дерев, а ще - атракціон "рибки", батут, тир і прогулянки багаторічними соснами чи березовим гаєм... І усе це - у межах столиці...

Дитяче місто професій KidsWill у КиєвіУ Києві існує повністю дитяче місто. Це - "Місто професій KidsWill", що дарує дітям віком від 2 до 16 років можливість ненадовго подорослішати, проявити свої таланти, отримати максимально повне уявлення про існуючі професії і зрозуміти, на яких основах базується сучасне суспільство. Для малечі до 2 років працює ігровий майданчик та м’який музей. Для підлітків 14 -16 років у місті професій розроблено інтерактивні програми профорієнтації.

 

Музей популярної науки та техніки Експериментаніум у КиєвіПонад 200 інтерактивних експонатів, які захоплюють своєю пізнавальністю не лише дітей, а й дорослих, можливість побачити зародження торнадо, не літаючи у Північну Америку, – і це ще не все, чим пишається музей популярної науки і техніки у Києві. Унікальність «Експериментаніуму» у тому, що його відвідувачі мають змогу доторкатись до усього, що в реальному житті заборонено й брати участь в експериментах, які до цього бачили лише з екранів телевізорів. А працівники музею проведуть екскурсії різними залами й ознайомлять з правилами користування експонатами, допоможуть спіймати і відчути плазмовий струмінь кулі Тесла, сконструювати арочний міст з дерева без жодного цвяха, зазирнути у нескінченність крізь темні лабіринти й навіть вічний двигун змусять запрацювати.

 

Технічна студія Винахідник для дітей від 3 до 16 роківТехнічні студії "Винахідник" - міжнародна мережа позашкільних освітніх закладів, де діти віком від 3 до 16 років навчаються на курсах, від раннього розвитку до робототехніки та програмування, за допомогою навчальних конструкторів LEGO». Основним принципом навчання є принцип «Навчання через дію» - діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора. Наразі студії відкриті у містах Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Бровари, Буча, Вишневе, Вишгород та Кишинів (Молдова), де навчаються понад 12000 вихованців. У Технічних студіях «Винахідник» викладається 25 авторських технічних та гуманітарних курсів.

 


Останні коментарі до сторінки
«Розваги та дозвілля дітей»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми