Обігрівачі для пеленальних столиків: наповнимо турботу про малюка теплом


Любити свою дитину – одне з найвищих людських почуттів, адже все прекрасне починається з любові. Ми віддаємо свою турботу, натомість отримуємо радість. Малюк потребує постійної опіки та уваги. Однак не менш важливими є умови, в яких росте дитина. Для створення максимального комфорту та безпеки дитини постійно вдосконалюється сфера послуг для новонароджених. Наскільки зручно зараз батькам використовувати підгузники, підігрівати їжу в спеціальних контейнерах, спостерігати за сном дитини при нічнику.



Пеленання дитини


Пеленання займає третю позицію після інших життєво необхідних потреб дитини (їжа та сон). Малюкові нецікаво довгий час знаходитись в одному положенні, дивитись на одні і ті ж речі. Він потребує руху та ігор. Для пеленання дитини пропонується пеленальний столик. Завдяки йому зручно, швидко та просто можна пеленати малюка, не створюючи йому дискомфорту. Під час пеленання забавляйте малюка, створюйте приємну та веселу атмосферу. Кімнатна температура при пеленанні повинна відповідати нормі. В іншому випадку дитина не тільки буде погано поводитись, а й може застудитись та захворіти.
Тому щоб уникнути небажаних наслідків, використовуйте обігрівачі для пеленальних столиків.



 обігрівачі для пеленальних столиків



Що таке обігрівачі для пеленальних столиків і чим вони відрізняються від звичайних обігрівачів?



Задля комфорту та здоров’я новонароджених створено спеціальні обігрівачі для пеленальних столиків. Ці прилади дозволяють за мінімально короткий час створити теплу та приємну атмосферу для пеленання Вашого малюка.

Окрім того, дивлячись на підігрівач, дитина заспокоюється, їй цікаво дивитися на тьмяне світло.

Першою і найбільшою відмінністю від звичайних обігрівачів є їхнє положення. Обігрівачі для пеленальних столиків можна використовувати в різних позиціях. Їх вішають на стіну над столиком (допустима відстань від столика до обігрівача – не менше 100см). Можна розмістити такий обігрівач безпосередньо на столику (не забуваючи при цьому про відстань), ставити в кімнаті, де знаходиться малюк.

 

Що таке обігрівачі для пеленальних столиків і чим вони відрізняються від звичайних обігрівачів?



Використання обігрівачів


Обігрівачі для пеленальних столиків створено з врахуванням всіх вимог. Вони працюють у безшумному режимі, чим залишаються абсолютно непоміченими для дитини. Мають кілька швидкостей нагрівання; поширюють тепло на столик незалежно від їх місця розташування. Завдяки обігрівачу Ваша дитина буде набагато спокійніше ставитися до процесу пеленання.
Користування обігрівачем передбачено навіть тоді, коли Ваша дитина підросте і столик вже не буде потрібним. Його можна використовувати для нагрівання кімнати в холодну пору року. Купити обігрівач для пеленального столика може кожна середньостатистична сім’я, ціни на них доступні.

Обігрівачі для пеленальних столиків

 

 
Більше про здоров'я на "Малій Сторінці":

Здоров'я дітей та батьків

здоров'я

У цій рубриці поговоримо про здоров'я - фізичне і психологічне. Розглянемо також питання вагітності, пологів та дитячої психології. Розкажемо про електронні термометри для дітей, обігрівачі для пеленальних столиків та чим краще годувати школяра в холодну пору року.


Останні коментарі до сторінки
«Обігрівачі для пеленальних столиків: наповнимо турботу про малюка теплом»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми