Новинки до 25 Book Forum від видавництва "Ранок"


 

Вже незабаром відбудеться найважливіша книжкова подія осені - "Форум Видавців" у Львові. 
Команда видавництва "Ранок" ретельно готувалась, щоб видати найбільше книжкових новинок до цієї події. 

 

Вже у вересні можна буде погортати:

 

1. “Суперагент 000” від Лесі Вороніної 

Нездоланний Супергерой 000, як і годиться всім супергероям, розплутує найзагадковіші злочини, перемагає найпідступніших ворогів і рятує світ від неминучої загибелі. Іронічний детектив знаної сучасної української письменниці Лесі Ворониної вже й сам став легендою. Сповнені жартів, іронії та смішних натяків, повісті про Гриця Мамая зацікавлять не тільки дітей та підлітків, а і їхніх батьків, якщо раптом вони не читали перші, вже раритетні, видання книжки.
Книги серії “Пригоди”: “Неймовірні пригоди Мандарини Сергіївни”,  “Таємне завдання капітана Кепа”, “Суперагент 000”. 

 

Суперагент 000 - від Лесі Вороніної

 

 

* * *

 

2. “Повітряний екіпаж” від Джейсона Хука

Серія книг "Познайомся з нами" про тварин з різних частин світу. Книжки містять сучасні незвичайні ілюстрації, що нагадують аплікацію та короткі факти з життя тварин.
Книги серії “Познайомся з нами”: "Морський народ", "Лісова компанія", "Полярні друзі", "Загін савани", "Команда джунглів", “Повітряний екіпаж”.

 

Повітряний екіпаж - від Джейсона Хука


 

* * *

 

3. “В океані” від Олівії Косно 

Разом із цією книгою ти відкриєш для себе багато цікавого про жителів океану. 
Тож не гаймо часу. Нумо досліджувати їх, друже! 
10 сторінок + 2 сторінки з наліпками.
Книги серії "Моя книга природи": "У лісі", "На городі", "Річка і ставок", "Ера динозаврів", "Комахи саду", "На березі моря", "В океані", "Тварини лісу".

 

В океані - від Олівії Косно

 

 

* * *

 

4. “Цивілізація” від Інни Конопленко

Планеті Земля більше 4,5 мільярдів років, а людині всього якихось 2,5 мільйона. Але за цей час «людина розумна» встигла пройти довгий шлях еволюції: від обробки каменю і полювання на мамонтів до розробки нейронних мереж і космічних досліджень. Разом із серією «Екоквест» досліджуй шлях розвитку людства: знайомся з історією стародавніх цивілізацій, неймовірними відкриттями і небезпечними подорожами мореплавців. Усе, що тобі для цього знадобиться, - кольорові олівці, фарби і справжня жага пригод.
Книги серії “Екоквест”: "Дика природа", “Цивілізація”.

 

Цивілізація -  від Інни Конопленко

 

 

* * *

 

5.  “KUMON. Нумо вирізати!” від Тору Кумон

KUMON – методика індивідуального розвитку, за якою навчаються 4 млн дітлахів у 49 країнах. Кожна книга є сходинкою для засвоєння певної навички й розрахована на кілька занять. Дитина самостійно виконує ігрові завдання, які поступово ускладнюються.
Серія "KUMON":
Книги з розвитку базових навичок: "Учимося розфарбовувати. Зоопарк", "Учимося клеїти. Пазли-аплікації", "Лабіринти. Тварини", "Лабіринти. Транспорт", “Нумо вирізати!”, “Нумо клеїти!”, “Нумо малювати!”, “Нумо складати фігури!2
Книги з розвитку математичних навичок: "Учимося лічити від 1-30", "Учимося лічити від 1 до 120", "Учимося додавати. Прості завдання", "Учимося додавати", "Учимося віднімати. Прості завдання", "Учимося віднімати".

 

KUMON. Нумо вирізати! - від Тору Кумон

 

* * *

 

6. “Хоробра Дюймовочка” від Ен Лейсен

У цій чудовій ілюстрованій книзі Ен Лейсен пропонує новий погляд на класичну різдвяну історію Е.Т.А. Гофмана. Мистецтво художника запросить читача в чарівний світ, де живе підступний мишачий король і прекрасна Фея Драже.
Книги серії "Казка за казкою": "Мрія Піноккіо", "Хоробра Дюймовочка", "Лускунчик", “Баба Яга”.

 

Хоробра Дюймовочка - від Ен Лейсен

 

 

* * *

 

7. “Чотири зуби” від Таіс Золотковської

Маленька Леся кожен день відкриває для себе щось нове. Ось сьогодні вона навчилася самостійно чистити зуби. Тепер Леся найщасливіша дівчинка, і так хочеться поділитися цією радістю з усіма. Але на Лесине нещастя, всі вже це вміють. Книга навчить маленьких діток любити близьких, допомагати їм і ділитися своїми новими знаннями — раптом комусь вони потрібні. І, звісно ж, як правильно чистити зуби! Книга підійде для малят від 2 рочків.

 

Чотири зуби -  від Таіс Золотковської

 

 

* * *

 

8. “Зберегти місто” від Ганни Булгакової

«Екокнига» — це справжній посібник із порятунку планети! З нею маленькі чомусики навчаться оберігати міста, дбати про тварин і рослини, економити ресурси. Щоб виконати завдання, треба пройти справжній квест: зібрати дані про місто, розвинути суперздібності та ознайомитися з екопам’ятками. Після успішного виконання завдань юний дослідник стане найкращим екогероєм в історії! 
Книги серії “Екокнига”: “Зберегти місто”, “Зберегти ліс”.

 

Зберегти місто” від Ганни Булгакової

 

 

* * *

 

9. “Людина” від Ганни Булгакової

Книга "Людина" допоможе батькам знайти відповіді на несподівані запитання маленьких чомусиків. Скільки кісток у тілі людини? Навіщо ми чхаємо? Чому в темряві нічого не видно? Відповіді на ці та багато інших запитань ви знайдете на сторінках енциклопедії. Видання призначене для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
Книги серії “Чомусики”: “Людина”, “Тварини”, “Космос”.

 

Людина - від Ганни Булгакової

 

 

* * *

 

10. “Життя лісу. Енциклопедія” від Галини Стороженко

Перша енциклопедія про ліс в нову серію "Світ і його таємниці". Книгу супроводжує яскравий зошит з наліпками та завданнями по книзі для кращого засвоєння матеріалу.
Книги серії “Світ і його таємниці”: “Життя моря. Енциклопедія”, “Життя лісу. Енциклопедія”, “Життя моря. Зошит”, “Життя лісу. Зошит”.

 

Життя лісу. Енциклопедія - від Галини Стороженко

 

 

* * *

 

11.”Гайда до Києва!” від Юлі Каспарової

З цією серією дитина вирушить у подорож відомими містами України та відвідає найвизначніші туристичні місця. Лише частина ілюстрацій у сумочці кольорова, тож їх можна розфарбувати і доповнити наліпками, яких у кожному наборі аж 100.
Книги серії “Подорож з олівцями”: “Гайда до Харкова!”, “Гайда до Києва!”, “Гайда до Одеси!”, “Гайда до Львова!”.

 

Гайда до Києва - від Юлі Каспарової

 

 

* * *

 

12. “Невже це правда? Міфи й упередження про тварин” від Павли Ханачкової

Лис - підступний крадій. Ведмідь - загроза для всього лісу. Страус - боягуз, який ховає голову в пісок. Існує чимало таких порівнянь. Цікаво, чи всі вони правдиві? 
Книги серії "Несподівана природа": " Невже це правда? Міфи й упередження про тварин", "Несподівана дружба у природі", “Чому пінгвіни не мерзнуть: як тварини пристосовуються до середовища існування”.

 

Невже це правда. Міфи й упередження про тварин - від Павли Ханачкової

 

 

* * *

 

13. “Про маленького пацятка Плюха” від Ірини Румянцевої та Інґи Баллад

Книга написана за мотивами казок Елісон Аттлі.
Плюх - добре порося, з яким вічно щось трапляється. Що не день, то нова біда. Як ужитися з цим маленьким непосидьком, знають напевно тільки його рідні та друзі. Добрі оповідання, в якиї дитина побачить себе.

 

Про маленького пацятка Плюха - від Ірини Румянцевої та Інґи Баллад

 

 

* * *

 

14. “Моя бабуся - супергерой” від Марлуз фон Лон

У Сюзі з бабусею відбуваються найзахопливіші пригоди. Особливо коли вони граються в супергероїв. Але бабуся стає дедалі більш забудькуватою. Коли бабуся зізнається, що втрачає пам’ять, Сюзі вирішує відшукати зникле. Тепла і зворушлива історія про добру онучку та бабусю з хворобою Альцгеймера.

 

Моя бабуся - супергерой -  від Марлуз фон Лон

 

 

* * *

 

15. “Пригоди автомобільчика Пижика” від Ніки Ініної

Пижик — маленький автомобільчик, який нещодавно з’явився й дуже цьому радіє! Перед ним, майбутнім Пежо, стоїть нелегке завдання — дістатися місця, де на нього вже чекає нова родина. Та от лихо: після купання під Поливальною Автівкою папірець із адресою розмочився. Тепер від назви потрібного Пижикові міста залишилася одна-єдина літера — «Ч»… Утім робити нема чого — треба їхати, й малюк вирушає на пошуки місця призначення. Попереду на нього чекають цікаві знайомства та неймовірні пригоди, під час яких Пижик навчається правил поведінки.

 

Пригоди автомобільчика Пижика -  від Ніки Ініної

 

 

* * *

 

16. “Як сховати лева” від Гелен Стівенс

Лев просто прийшов в місто, щоб купити собі капелюх, а в результаті - довелося тікати від розлюченого натовпу. Добре хоч маленька Іріс зовсім не боїться лева. Вона готова заховати його у себе вдома від всіх ... навіть від мами з татом. Але що буде, якщо лева помітять?
Книги серії “Як сховати лева”: “Як сховати лева”, “Як сховати лева від бабусі”, “Як сховати лева в школі”.

 

Як сховати лева -  від Гелен Стівенс

 

 

* * *

 

17. “Звіродухи. Кн. 6. Злети та падіння” від Еліот Шрефер

Зелені Мантії вирушають до Ніло на пошуки чергового талісману — Золотого Лева. Подорож не з простих, адже Мейлін та Абеке в полоні у Пожирача. Тож Конор, Роллан і Тарик можуть розраховувати тільки на власні сили. До того ж, їх чекає зустріч із найлютішим Великим Звіром — левом Кабаро. Загарбники наступають трійці на п’яти. Військо загарбників веде генерал Гар і двотонна кобра Гератон. Чи є у Конора, Роллана і Тарика шанс на перемогу?

 

Звіродухи. Кн. 6. Злети та падіння - від Еліот Шрефер

 

 

* * *

 

18. “Лицар-дракон. Відьма!” від Кайла М’юборна

Протистояння Мерека та Персі у Школі лицарів набирає обертів. Півдня таланило Мерекові: він і обкидав Персі кажанячим послідом,  і виставив його посміховиськом перед охоронцями, і до смерті налякав арбалетом. Але удача мінлива, і вже надвечір хлопець-дракон опиняється перед судом, вкритий зеленими виразками та закутий у колодки. Невже Марик догрався?
Книги серії “Лицар-дракон”: “Лицар-дракон.Вогонь!”, “Лицар-дракон. Щури!”, “Лицар-дракон. Відьма!”, “Лицар-дракон. Дракони!”, “Лицар-дракон. Турнір!”.

 

Лицар-дракон. Відьма -  від Кайла М’юборна

 

 

* * *

 

19. “Пригоди феї Маргаритки” від Ірини Дзюбій

Якщо вам здається, що феям усе дається легко, бо в них є чари,— ви помиляєтеся. Здатність чаклувати вони отримують тільки після того, як успішно складуть останній іспит у Школі фей. Маргаритка його ще не склала, а тому їй усе доводиться робити самотужки: і Книгу заклинань вивчати, і Країну фей від злого чаклуна та банди піратів рятувати.

 

Пригоди феї Маргаритки - від Ірини Дзюбій

 

 

* * *

 

20. “Школа Добра і Зла. Останнє Довго та Щасливо” від Зомана Чейнані

Директор Школи Зла повернувся, а разом із ним наближаються зміни
в усьому чарівному світі: винищити будь-яке Довго та Щасливо і стати володарем світу Зла. Завадити цьому може лише Агата та Софі, бо це їхня казка.
Але після останньої битви з Директором дівчата розійшлися злісними ворогами по різні боки світів: Агата запроторена до Гавалдона разом із Тедросом, а Софі має шанс стати Королевою Зла всього казкового світу завдяки пропозиції Директора Школи. Але кінець казки не написаний, і Агата вимушена повернутися до Школи, щоб завадити планам Директора. Допоможе їй в цьому Софі чи боротиметься на стороні Зла?

 

Школа Добра і Зла. Останнє Довго та Щасливо -  від Зомана Чейнані

 

 

* * *

 

21. “Знак Афіни” від Ріка Ріордана

Найбільша таємниця олімпійських богів розкрита: існує другий табір напівбогів – римський Табір Юпітера. І, якщо вірити Джейсонові (єдиному відомому напівбогові-римлянові), контингент у ньому не зовсім привітний – вимуштрувані, безжальні легіонери. Немає сумнівів, що саме туди Гера запроторила Персі Джексона. Семеро напівбогів з Великого Пророцтва - греки та римляни - нарешті об’єдналися за одним столом.
Книги серії “Герої Олімпу”:  “Зниклий герой”, “Син Нептуна”, “Знак Афіни”.

 

Знак Афіни - від Ріка Ріордана

 

 

* * *

 

22. “Казки далекого Сходу” від ВГ “Маг”

До серії "Казки з пазлами" увійшли казки з різних куточків світу на різний смак. Великі яскраві книжки з пазлами проведуть тебе в чарівний світ казки. Принцеси і принци, чарівники та чаклунки, хоробрі малюки і боязкі велетні - усі вони чекають тебе на сторінках книжки. Яскраві пазли перетворять читання на захопливу гру, а завдання на останньому розвороті допоможуть краще зрозуміти прочитане.
Книги серії “Казки з пазлами”: “Казки братів Грімм”, “Казки далекого Сходу”, “Казки для дівчаток”, “Казки старої Англії”.

 

Казки далекого Сходу - від ВГ Маг

 

 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


 

Новинки ТМ “АРТ”:

 

1. “Замальовка №1”

У цій розмальовці малюнки дивляться на себе в люстерко. Художник розфарбував один малюнок. А тобі лишив нерозфарбоване відзеркалення. Зможеш відтворити кольори?
Гарненько роздивись - і спробуй, у тебе все вийде!
Книги серії “Малювалка для найменших”: “Замальовка №1”, “Замальовка №2”, “Розмальовка №1”, “Розмальовка №2”.

 

Замальовка

 

 

* * *

 

2. “Медуза”

Це справжнє ВІДКРИТТЯ для розмальовколюбів! Використовуйте чарівну картонку з візерунокм - отримуй крутезні малюнки! А для тренування пальчиків дитини приємний бонус - вісім доріжок по крапках.
Книги серії “Розмальовка з візерунками”: “Медуза”, “Павич”.

 

Розмальовка з візерунками - Медуза

 

 

* * *

 

3. “Креативна навчалочка. 2-3 роки”

«Кеативні навчалочки» побудовані на малюнках, які треба доповнити. Таким чином дитина відпрацьовуватиме необхідні для свого віку навич ки дрібної моторики. Кожна сторінка зосереджена на одній із тем: сенсорному розвитку, математиці, логіці, предметам у прострі, довкіллю.
Книги серії “Навчалочка.Креативна навчалочка”:  “Креативна навчалочка. 2-3 роки”, “Креативна навчалочка. 3-4 роки”, “Креативна навчалочка. 4-5 років”, “Креативна навчалочка. 5-6 років”.

 

Креативна навчалочка. 2-3 роки

 

 

* * *

 

4. “Тести з наліпками. 2-3 роки”

Тести з наліпками - це:
- швидка перевірка знань дитини: на кожній сторінці один тест із певної теми;
- багато наліпок: обираємо правильний варіант і клеїмо пташку в кружечок;
- зручний формат: всю сторінку легко охопити зором.
Книги серії “Навчалочка. Тести з наліпками. 2-3 роки”, “Навчалочка. Тести з наліпками. 3-4 роки”, “Навчалочка. Тести з наліпками. 4-5 років”, “Навчалочка. Тести з наліпками. 5-6 років”.

Тести з наліпками. 2-3 роки

 

 

* * *

 

5. “Навчалочка. Вправи з математики. 1 клас”

Цей великий збірник містить просто тонну завдань з усіх тем курсу математики за 1 клас. У кожній темі: 
- школярик спочатку повторить правила;
- потім розгляне схеми та приклади, аби правила стали зрозумілішими;
- і, нарешті, потренується як слід, виконуючи різноманітні вправи.
В кінці посібника можна відзначити свої успіхи. Просто зафарбовуємо кружечок із номером сторінки, яку вже опрацювали.

 

Навчалочка. Вправи з математики. 1 клас

 

 

* * *

 


6. “АРТшкола. Готуюсь до диктантів. 2 клас”

Якщо школярик хвилюється перед диктантами, у нагоді стануть зошити цієї серії. На дитину чекають різні види диктантів з кожної теми навчальної програми другого класу. А на дорослих — тексти диктантів, які можна вилучити.

 

АРТшкола. Готуюсь до диктантів. 2 клас

 

 

* * *

 

7. “Що і де?”

Навкруги стільки всього цікавого! Особливо для допитливого малюка, який тільки-но пізнає світ. На сторінках цієї книги дитина побачить предмети, що оточують її в повсякденному житті. А головне - навчиться ці предмети розпізнавати та називати.
Малюк знайомиться з новими словами і шукає предмети на яскравому малюнку.
+ Гра на уважність "Що не на своєму місці?"
12 потрібних тем:  на дитячому майданчику,  на прогулянці,  у кімнаті,  у супермаркеті,  на кухні,  у ванній кімнаті,  за містом, біля дороги,  на будівництві,  у парку розваг,  на занятті, коли що вдягнути.

 

Що і де

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
«Новинки до 25 Book Forum від видавництва "Ранок"»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми