Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ “АРТ”


KUMON - японська методика індивідуального розвитку, за якою займається 4 млн. дітей у 49 країнах світу. У 2018 році книги за методикою KUMON були вперше представлені українською мовою у видавництві “Ранок”. Із книгами за цією методикою навчання дитини - не нудна робота, а цікавий щоденний експеримент з розвитку та набуття нових навичок.

Кожна книга є сходинкою до засвоєння певної навички й розрахована на декілька занять: одна сторінка - одне заняття. Складність завдань у посібниках KUMON збільшується поступово, непомітно для дитини. У кожному посібнику є грамоти, які покажуть досягнення дитини. Це мотивуватиме дитину продовжувати заняття.

 

Першими серед KUMON українською вийшли такі серії:

 

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Перші кроки

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Перші кроки

 

Перші кроки: від 2 років - для освоєння таких навичок як: вирізати, клеїти,  малювати, складати фігурки.

 

На відео: Видавництво Ранок. Дитяча література. KUMON "Перші кроки".

 

 

* * *

 

 

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Базові навички

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Базові навички

 

 
Базові навички: від 3 до 7 років -для освоєння таких навичок як: розфарбовувати, клеїти, проходити лабіринти.

 

На відео: Видавництво Ранок. Дитяча література. KUMON. Серія "Базові навички".

 

 

* * *

 

 

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Математичні навички.


 
Математичні навички: від 3 до 8 років. Для освоєння навичок лічби, додавання та віднімання

 

На відео: Видавництво Ранок. Дитяча література. Новинка KUMON – серія "Математичні навички"

 

 

* * *

 

 

 

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок.

 

 
Посібники “АРТ”
- це книги які готують до школи та допоможуть в подальшому навчатися із задоволенням. Вони створені українськими авторами та ілюстраторами.

У всіх книгах є фішки, які зроблять навчання цікавішим. Посібники АРТу покликані комплексно розвивати навички читання, письма, опановувати математичні дії, а також вивчати українську, англійську, російську мови й інші предметні напрямки.

 

Найпопулярнішою серед книг АРТу є серія “Навчалочка”. Збірники "Навчалочка" містять необхідні для комплексного розвитку теми і розраховані на дітей різного віку від 2 до 6 років.

Нещодавно вийшло продовження серії “Навчалочка”: дві книги  “Вправи з математики” для 1 та 2 класів”.

 

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Навчалочка. Вправи з математики.

Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ АРТ від видавництва Ранок. Навчалочка. Вправи з математики.


 
Особливості книг:

 

    1. Книги «Навчалочка. Вправи з математики» вміщують увесь програмовий матеріал за 1 та 2 клас відповідно.

    2. Збірники повністю кольорові. Усі діти полюбляють картинки, тому кольорові посібники є гарними мотиваційними помічниками.

    3. В кінці сторінка для позначення успіху. Зафарбовуючи кружечок із номером сторінки, де виконано завдання, дитина може спостерігати, наскільки вона плідно працює протягом року.

 
Ольга Шкрьогал
PR менеджер департаменту дитячої літератури
видавництва “Ранок”.

 

Матеріали люб'язно надіслані видавництвом "Ранок" спеціально для читачів "Малої Сторінки".

Видавництво Ранок.

 

 

Більше цікавого знайдете у блозі видавництва на нашому сайті:

Блог видавництва Ранок - найцікавіше та найактуальніше.Друзі, вас вітає численна команда видавництва «Ранок»! Ми раді запропонувати високоякісну навчальну та дитячу літературу, створену провідними фахівцями своєї справи. Крім друкованої продукції, видавництво «Ранок» випускає книги і в електронному вигляді. Ми пишаємося співпрацею з відомими видавництвами Європи і Америки, а партнерство з голлівудськими студіями The Walt Disney Company і Pixar Animation Studios — приємний бонус у вигляді прекрасних дитячих ігор та книг. Педагоги України вважають наші книги найкращими, а багато бібліотек мають у своєму арсеналі весь асортимент дитячої літератури та навчально-методичних посібників для учнів та вчителів. Як лідер серед вітчизняних видавців, «Ранок» увійшов до Європейської асоціації видавців навчальної літератури і є наразі єдиним представником України! Ми пишаємось, що протягом багатьох років видавництво отримує безліч нагород і премій. «Ранок» — це величезний простір для розумних і талановитих людей, одним словом, для всіх вас! Тож, єднаймося, друзі!

Останні коментарі до сторінки
«Найпопулярніші методи розвитку дошкільнят та молодших школярів за книгами KUMON та українськими альтернативними посібниками ТМ “АРТ”»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми