8 Березня: робимо своїми руками квітки для мами з кольорового паперу (мистецтво орігамі)


КВІТКА КРОКУС

В цьому відео показано, як зробити паперову квітку крокус, завдяки мистецтву орігамі.
Цю чарівну квіточку можна зробити як подарунок мамі на 8 Березня або будь-кому на День народження чи на День Святого Валентина. Для квітки знадобиться 2 аркуша паперу - зелений і світло-синій або блакитний. Спочатку заготовимо потрібні квадрати паперу для складання фігурки. Робимо бутон квітки. Потім - складаємо стебло і вставляємо стебло квітки в бутон. Паперова квітка Крокус своїми руками готова.

 

 

 

ОРІГАМІ: ТЮЛЬПАНИ ДЛЯ МАМИ

У цьому відео дізнаємося, як зробити паперовий тюльпан з паперу. Робити його ми будемо завдяки давньому японському мистецтву орігамі. Це чудовий і дуже гарний подарунок своїми руками для мами, бабусі, сестри чи дівчини на 8 Березня або День святого Валентина чи день Народження. Дивимось відео і робимо так само. Можна виготовити цілий букет тюльпанів різного кольору.

 

 

 

Дивіться також на нашому сайті:

Мистецтво орігамі

Орігамі. Кольорова дзига з паперуВ цьому розділі будемо разом опановувати мистецтво складання паперу, щоб робити з нього цікаві витвори. Схеми будемо розглядати та використовувати у відео-матеріалах та на зображеннях. Надіємось, час, проведений за цим заняттям, принесе нам усім користь і задоволення.
 
 

Останні коментарі до сторінки
«8 Березня: робимо своїми руками квітки для мами з кольорового паперу (мистецтво орігамі)»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми