"Корисні підказки" - мультики в допомогу дітям у різних життєвих ситуаціях


Корисні підказки, мультики українською в допомогу дітям, дитячі проблеми

У дотепній, іронічній та легкій для запам’ятовування формі розглядаються «несерйозні» дитячі проблеми. Дітей вчать ставити будь-які запитання, експериментувати, розмірковувати та приймати рішення і діяти у несподіваних або ж складних ситуаціях. Ідея проекту: Світлана Ройз, Іванна Найда. Режисер - Сергій Гаврилов. Композитор - Богдан Борисенко.


Канікули. 47 мультиків із серії Корисні підказки у одній добірці. Дивимось відео онлайн.Нарешті, канікули, і можна відпочити!!! Дивимось 47 серій найцікавішого в світі мультика від телеканалу ПЛЮСПЛЮС - "Корисні підказки" ;)))) 

Корисні підказки, мультики українською в допомогу дітям, дитячі проблеми, Корисні підказки для дітей та батьків, Народжений бути генієм, Де ховаються таланти, мультики онлайнНадзвичайно цікаві мультики-підказки, створені в допомогу дітям та їх батькам телеканалом ПЛЮСПЛЮС, про те, як кожний може бути генієм і талановитою людиною. Для цього потрібно тільки трохи постаратися... Дивимось...

мультики для дітей, мультики про здоров'я, корисні підказки для дітей, про імунітет, застуду і своє тілоКорисні підказки для наших діточок (та їх батьків) стосовно здоров'я: "Імунітет", "Стоп, застуда" та "Як почути своє тіло".

Корисні підказки, мультики українською в допомогу дітям, дитячі проблеми, відео онлайн, Мультики-підказки для дітей, Коли на душі негода, Коли тобі нудноЩо робити, коли тобі нудно, коли на душі шкребуть коти, коли увесь світ - неначе у темряві?..  Герої надзвичайно цікавих і корисних мультиків допоможуть тобі знайти відповіді.

Корисні підказки, мультики українською в допомогу дітям, дитячі проблеми, відео онлайн, Місія Незнайомці, ЗагубивсяДоречні застереження для дітей при зустрічі з незнайомцями та що робити малечі, коли вона загубилася у натовпі, - дивіться у наступних цікавих серіях циклу "Корисні підказки, створеного командою фахівців під керівництвом Світлани Ройз.

Корисні підказки, мультики українською в допомогу дітям, дитячі проблеми, відео онлайн, Сам удома, У домі нова дитинаУ запропонованих серіях циклу "Корисні підказки" діткам докладно розтлумачуються правила поведінки, коли вони залишаються  удома самі, та розповідається про те, як можна вирішити усі дитячі психологічні проблеми, які з'являються у малечі з появою братика чи сестрички.


Останні коментарі до сторінки
«"Корисні підказки" - мультики в допомогу дітям у різних життєвих ситуаціях»:
Викуличка , 2017-11-20 16:38:15, #
Маша , 2021-03-03 20:58:42, #
Оновити список коментарів
Всьго відгуків: 2     + Додати коментар
Топ-теми