Вірші про етикет для дітей


вірші для дітей, вірші про етикет для дітей, етикет для малюків у віршахВіршики для дітей про правила поведінки та етикет вдома, у дитячому садочку, в школі та у гостях.


Ірина Сонечко у перекладі Л.І. Опанасенко, Секрети етикету у гостях, вірші у картинках, малюнки  Т.М. СавицькоїУсі дорослі знають, що дуже важливо навчити дитину етикету — як поводитися серед інших людей! Чудовий віршик поетеси Ірини Сонечко у перекладі  Л. І. Опанасенко допоможе малятам засвоїти непростий, але потрібний урок, як правильно поводитися у гостях.

Світлана Гарбуз, вірші для дітей про етикет у гостяхУкраїнська поетеса Світлана Гарбуз розповідає діткам віршами, як треба поводитись у гостях: "Не ходи в гості без запрошення", "У гостях", "Зайшовши в гості зніми черевики в передпокої", "Угості не запізнюйся", "Не приводь із сбою друзів, яких не було запрошено", "Ідучи в гості, заздалегідь приготуй подарунки", "У гостях не критикуй їжі", "Бережи речі господарів", "Вмій підтримати розмову", "Не затримуйся у гостях", "Не насмічуй у гостях",  "У гостях не чіпай телевізора та іншої техніки", "Будь ввічливим із оточуючими",  "Не вередуй і не створюй галасу", "Дякуй господарям за гостинність", "Не зазіхай на чужі речі".

 

Світлана Гарбуз, вірші про етикет для дітей у школі

У віршах дитячої поетеси Світлани Гарбуз докладно пояснюється, як треба поводитись у школі, щоб поведінка і навчання малюків вважалися відмінними: "У школі", "Шкільну одежу готуй завчасно", "Бережи шкільні підручники", "За партою не крутися, сиди спокійно", "Не приховуй від батьків поганих оцінок", "Гідно поводься в шкільній їдальні", "Не базікай на уроках", "Не їж на уроці", "Не бігай на перервах", "Умій розраховувати час на підготовку до школи", "Шануй учителя", "Не підказуй".
 

Світлана Гарбуз, Етикет для дітей у дитячому садочку

Як мусять поводитись дітлахи у дитячому садочку, якими правилами керуватися - про це у віршах дитячої поетеси Світлани Гарбуз: "У дитячому садку", "Прокидайся зранку вчасно", "У всьому слухайся вихователя", "Не ховайся від вихователя", "Бережи іграшки", "Намагайся завжди виглядати охайним", "Мий руки з милом перед вживанням їжі", "Допомагай накривати на стіл", "Учись їсти охайно, не поспішаючи", "Ніколи нікого не ображай", "Одягайся відповідно до погоди", "Обов'язково мий руки після вбиральні", "Не дражни та не обзивай друзів", "Спи під час тихої години", "На прогулянку вдягайся швидше", "Не тягни до рота брудного", "Повідомляй вихователя, що йдеш додому".

 

Світлана Гарбуз, вірші про етикет для дітей вдомаУкраїнська дитяча поетеса світлана Гарбуз у своїх віршиках пояснює малятам, як потрібно поводитись вдома задля безпечного і комфортного життя усієї родини :  "Удома", "Не створюй безладу у своїй кімнаті", "Не псуй меблів", "Не стрибай з височини", "Навчись правильно вдягатися", "Удома не зчиняй галасливих ігор", "Не бався сірниками! Це - небезпечно!", "Не копирсайся в телевізорі та іншій техніці", "Не підходь до газової плити", "Не їж брудних овочів і фруктів", "Не розкидай гострих речей", "Не відчиняй дверей незнайомцям", "Не чіпай незнайомих речей", "Побачивши пожежу, поклич на допомогу", "Будь обережним із окропом", "Не бався і не стрибай у ліфті", "Не заходь до ліфта з незнайомцями".

 


Останні коментарі до сторінки
«Вірші про етикет для дітей»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми