Вишивання для дівчат. Схеми вишивок.


Вишивання для дівчат. Схеми вишивок.Українська вишивка — здавна є одним із найпоширеніших видів народного декоративного мистецтва нашої країни. Виконане своїми руками зображення українського орнаменту або якогось сюжету на тканині  може бути прикрасою як одягу (в основному - жіночих і чоловічих сорочок), так і предметів домашнього вжитку (наліжників, обрусів, наволочок, рушників). Вишивання є одним з найцікавіших  видів дозвілля українських жінок і, зокрема, дівчат. Ми пропонуємо вам схеми вишивок, завдяки яким ви зможете творити чудові вишиті картинки, що будуть радувати вас і ваших близьких.


Схеми вишивок. Вишивала я узори, кольорові картинки для вишиванняРідна оселя... Тут зростають наші діти, тут на нас чекають радість спілкування з найріднішими людьми, спокій, взаєморозуміння, лагідний затишок. А ще обов'язково повинна чекати на нас у нашій домівці краса. Краса, яка б віддзеркалювала наш внутрішній світ, нашу особистість, робила б наше помешкання індивідуальним, оригінальним. . Вдало підібрана картина чи панно, майстерно вишиті накидки на крісла, диван чи телевізор прикрасять наш побут, нададуть йому неповторних рис. Окрасою сучасного інтер'єру стане і ніжний орнамент на скатертині, серветці, рушникові, подушці.

Вишивання для дівчат. Схеми вишивок.У цій статті пропонуємо юним вишивальницям створені за народними мотивами узори і зразки виробів, де ці узори можна використати. Для окремих виробів наводиться кілька композицій узорів.
 

Вишивання для дівчат. Схеми вишивок.Вишивання з дитинства розвиває у людини уяву, художній смак, творчу активність, виховує розуміння краси, допитливість, працьовитість, посидючість, охайність.


Останні коментарі до сторінки
«Вишивання для дівчат. Схеми вишивок.»:
Всьго відгуків: 0     + Додати коментар
Топ-теми